Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Mi ona bardziej przypomina młodszą siostrę Spears.
-------------------- she wolf.
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
"Siedemnastka zrobiona na dwudziestkę, czyli stara maleńka".
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
na tym wygląda jak Kate Winslet.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Niektóre fotki są niezłe, ale na innych wygląda jak po jakimś fotomontażu o_O.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(em @ 07.12.2007 00:37) To samo sobie pomyslałam jak zobaczyłam to zdjęcie ![]() -------------------- |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Szperałam sobie po necie i wyszukałam takie cacka:
extra foteczki Zdjęcia bardzo mi się podobają, zwłaszcza to z trójcą i oczywiście z całą ekipą. Uwielbiam foty tego rodzaju. Gdyby ktoś posiadał lub znalazł fotografie z Dużą ilością osób z obsady Pottera, byłabym wdzięczna za linki ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Lynch ślicznie wyszła.
Co do sesji Emmy, rośnie że hej! ;P -------------------- she wolf.
|
kObra. |
![]()
|
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
czy ten w środku na górze koło weasleya to... 'neville'?
;d -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Zwiastun Ballet Shoes.
|
olesia |
![]()
|
|
olesia |
![]()
|
odświeżam
![]() Helena Bohnam Carter i jej partner, powitali na świecie drugiego potomka, córeczkę ![]() QUOTE Helena Bonham Carter Has a Baby SUNDAY DECEMBER 16, 2007 03:20 PM EST By Pete Norman and Tim Nudd ![]() Tim Burton and Helena Bonham Carter Helena Bonham Carter and her director beau Tim Burton have welcomed their second child, PEOPLE has learned exclusively. The infant, born in London late Saturday, joins big brother Billy, who is 4. "They are absolutely delighted they have a daughter," the actress's rep, Karon Maskill, tells PEOPLE. "It's a lovely Christmas present for the family." Bonham Carter, 41, and Burton, 49, have had a busy time of late. Both were nominated for Golden Globe awards for Sweeney Todd – she for best actress, he for best director. In fact, they got that news while at the doctor's office. "We were talking about inducing, and Tim got a call from his assistant," Bonham Carter told PEOPLE before the birth. "I do look like a globe, so it's kind of funny. I am very round." She also joked that it was probably hard on the baby while in utero to listen to Mom learning how to sing for her role in the musical. "Maybe the baby's going to come out with his hands on his ears. 'Shut up!' " she laughed. She added that the anticipation of meeting the new baby was intense. "I just can't wait," she said. "It's hard to imagine we can make anything other than Billy." |
kObra. |
![]()
|
QUOTE(avalanche @ 15.12.2007 01:05) ![]() Jakoś, tak...Zmężniał? A tutaj jak wyszedł: Nevill Ten post był edytowany przez kObra.: 18.12.2007 20:54 -------------------- she wolf.
|
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
No każdy kiedyś musi dorosnąć, no nie? Neville też ma do tego całkowite prawo!!
![]() ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
kObra. |
![]()
|
Ale to chyba przez ten zarost...
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
w każdym razie chyba wyszedł lepiej od Dana XD szok!
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
kObra. |
![]()
|
Zgadzam się.
W ogóle, jak oglądałam te kawałki z Księcia na Youtube, to Dan jakiś taki zniewieściały był. Jakby się uwsteczniał wizualnie. ;P -------------------- she wolf.
|
avalanche |
![]()
|
uwsteczniał wizualnie?
![]() on w hp5 też tak dobrze wyglądał? (neville). nie oglądałam kurczę ;ddd -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
kObra. |
![]()
|
Kurde. Chodzi o to, że dziecinnieje z mordy. ;P
W piątce, Nevill wyglądał...Źle. ;P przez te włosy jakoś tak dziwnie zrobione. No, i był ogolony. ;p -------------------- she wolf.
|
avalanche |
![]()
|
domyśliłam się co znaczy 'uwstecznił wizualnie', ale mnie powaliło to stwierdzenie
![]() [koniec offtopa] ;d -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
owczarnia |
![]()
|
Kolejny filmik z Ballet Shoes, tym razem nie trailer, tylko fragment. Całkiem spory.
|
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
ja czekam tylko z niecierpliwośćią na Sweeney Todd ...
Ten post był edytowany przez Absolution: 21.12.2007 14:44 |
owczarnia |
![]()
|
A kto nie czeka
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:36 |