Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Czy mi się wydawało, czy w Ballet Shoes zobaczymy "Wujaszka Vernona" ??
![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ach, burtonowskie aż do bólu zębów, fajnie =)
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ogladalam wczesniejsza wersje produkcji BBC i jestem bardzo ciekawa burtonowskiej :p Zwlaszcza ze wzgledu na Helenę! No i Johnnego ale to tak oczywiste ze nie trzeba nawet wspominac :p
-------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Dan robi karierę...
Harry Potter idzie na wojnę Daniel Radcliffe zagra w filmie wojennym "Journey". Rolę zdobył, pokonując konkurencję ze strony Heatha Ledgera, Joaquina Phoeniksa, Ryana Phillippe'a i Orlando Blooma. Obraz powstanie na bazie pamiętników zamordowanego fotografa Dana Eldona, "The Journey is the Destination". Artysta został ukamienowany podczas wojny domowej w Somalii w 1993 roku. - Zrezygnowaliśmy z wielu starszych aktorów, ponieważ Dan był chłopcem dopiero wchodzącym w dorosłość - wyjaśniła matka zmarłego, Kathy. - Nadszedł właściwy czas i znalazła się świetna osoba - nie proszę o nic więcej. Daniel przez wiele lat grał czarodzieja, a Dan też był czarodziejem, ale innego rodzaju. W ich życiu widać podobieństwa. Radcliffe jest poetą, pisze dzienniki i jest w połowie Żydem. Ma poczucie humoru i wewnętrzną energię, która przypomina mi Dana. Eldon miał 22 lata, gdy został zamordowany w stolicy Somalii, Mogadiszu. Już 28 listopada 2008 roku ponownie zobaczymy Daniela Radcliffe'a, machającego różdżką w filmie "Harry Potter i Książę Półkrwi". |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, też widziałam ten artykuł. O ile się nie mylę, znalazłaś go na onecie. Tylko to jakiś niedoinformowany serwis. Do tej pory była mowa, że premiera ekranizacji "Księcia Półkrwi" jest przewidziana na 21 listopada.
A co do tego planowanego filmu, jakoś nie widzę Radcliffe`a w tej roli... -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Światowa tak, ale przecież polska później. I tak dobrze, że się czas oczekiwania zredukował do tygodnia.
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Cóż, przynajmniej premiera już w tym roku. Kochany Nowy Rok.
Ach, gdyby Dan wyglądał tak, jak wygląda Harry na empikowym plakacie premiery VII tomu, jakiś tam Orlando Bloom mógłby się schować! Śniło mi się, że Burton ma reżyserować VII film. Czyż nie byłoby to piękne? Ale bałabym się trochę efektu końcowego. Kiedy Sweeney Todd wchodzi do naszych kin? -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Ginnusia |
![]()
|
Mmm... Jeśli nie Burton, to Cuaron. I życie będzie piękne.
Czytałam kiedyś plotkę, że siódemkę proponowano... Agnieszce Holland. Byłaby jazda. Sweeney Todd w polskich kinach będzie 22 lutego. Ten post był edytowany przez Ginnusia: 10.01.2008 01:21 |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Ach, nie ma to jak szybka premiera!
O nie, Holland według mnie przynudza. Zgadzam się, Cuaron byłby świetny w tej robocie. Byleby tylko nie ten od czwórki ani od "Labiryntu Fauna". -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Pijana Hermiona
http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=6690 |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
i po co to, na co to.
-------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
sadzę, że po to aby podburzyć nasz wizerunek wrozowej Hermiony. a Ty jak sądzisz? ^^
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Emma =/= Hermiona
to sądzę. dajcie jej żyć. Ten post był edytowany przez em: 04.02.2008 21:56 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Pomijając już taki drobiazg jak to, że te zdjęcia absolutnie niczego nie dowodzą, to kogo to obchodzi? Dziewczyna ma tyle lat, że może sobie pozwalać. Aczkolwiek nie sądzę, żeby to robiła. Za dużo kasy wchodzi w grę i ona wie o tym doskonale.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 04.02.2008 23:02) Pomijając już taki drobiazg jak to, że te zdjęcia absolutnie niczego nie dowodzą, to kogo to obchodzi? Dziewczyna ma tyle lat, że może sobie pozwalać. Aczkolwiek nie sądzę, żeby to robiła. Za dużo kasy wchodzi w grę i ona wie o tym doskonale. Małe sprostowanie. NIE ma tylu lat. Emma ma jeszcze 17. Więc zgodnie z prawem, jeszcze nie może ![]() Ale fakt, robią z igły widły. Jakoś innych, "normalnych" i młodszych od niej nie łapią i nie robią z tego afery. Z resztą skąd wiadomo że od razu pijana? Głupią mine zrobiła i tyle. Ja na większości fotek wychodzę, jakbym ćpała 24/dobę. Wielkie mi halo... -------------------- |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Mam takie samo zdanie, jak Anagda - no sory, ale każdy wychodzi na zdjęciu, jak wychodzi.
![]() No tutaj to Emmy w ogóle nie poznałam ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 04.02.2008 21:06) QUOTE(owczarnia @ 04.02.2008 23:02) Pomijając już taki drobiazg jak to, że te zdjęcia absolutnie niczego nie dowodzą, to kogo to obchodzi? Dziewczyna ma tyle lat, że może sobie pozwalać. Aczkolwiek nie sądzę, żeby to robiła. Za dużo kasy wchodzi w grę i ona wie o tym doskonale. Małe sprostowanie. NIE ma tylu lat. Emma ma jeszcze 17. Więc zgodnie z prawem, jeszcze nie może ![]() A kto tu mówi o prawie? Zwłaszcza, że w UK to w ogóle w wielu miejscach tylko od 21. Tak zwaną opinię publiczną mam na myśli. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
Tak, tak, parę miesięcy temu była podobna afera, że Emma pali skręta...
![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 05.02.2008 01:55) A kto tu mówi o prawie? Zwłaszcza, że w UK to w ogóle w wielu miejscach tylko od 21. Tak zwaną opinię publiczną mam na myśli. Opinia opinią, ale jednak od opinii ważniejsze jest prawo ![]() No ja nie mam nic przeciwko żeby nie było. Samej mi się zdarzało nie mając jeszcze osiemnastki sięgnąć bo "niedozwolony" napój. Tak tylko mówię. Że gdyby (zaznaczam gdyby) to była prawda, to Emma by się musiała nieco bardziej pilnować. Bo wiadomo, że na gwiazdy, zwłaszcza te młode prasa brukowa często zwraca uwagę i wyłapuje każde, nawet najmniejsze potknięcia. -------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hermiona1900 @ 04.02.2008 22:01) Mam takie samo zdanie, jak Anagda - no sory, ale każdy wychodzi na zdjęciu, jak wychodzi. ![]() No tutaj to Emmy w ogóle nie poznałam ![]() bo na tym zdjęciu wygląda na lat około 30 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(anagda @ 05.02.2008 08:41) QUOTE(owczarnia @ 05.02.2008 01:55) A kto tu mówi o prawie? Zwłaszcza, że w UK to w ogóle w wielu miejscach tylko od 21. Tak zwaną opinię publiczną mam na myśli. Opinia opinią, ale jednak od opinii ważniejsze jest prawo ![]() No ja nie mam nic przeciwko żeby nie było. Samej mi się zdarzało nie mając jeszcze osiemnastki sięgnąć bo "niedozwolony" napój. Tak tylko mówię. Że gdyby (zaznaczam gdyby) to była prawda, to Emma by się musiała nieco bardziej pilnować. Bo wiadomo, że na gwiazdy, zwłaszcza te młode prasa brukowa często zwraca uwagę i wyłapuje każde, nawet najmniejsze potknięcia. Emma by się musiała pilnować? To chyba raczej ten, co jej alkohol sprzedał (skoro już tak przy tym prawie obstajesz ![]() Mam dziwne przeczucie graniczące z pewnością, że w dzisiejszych czasach siedemnastoletnie gwiazdki na bani już nikogo nie szokują. Aczkolwiek żywię bardzo podobne przeczucie, że Emma niespecjalnie ma ochotę się wycierać po brukowcach, więc Marii Wałęsy raczej odstawiać nie będzie. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
QUOTE Emma by się musiała pilnować? To chyba raczej ten, co jej alkohol sprzedał (skoro już tak przy tym prawie obstajesz). Z tym "pilnowaniem" to mi akurat chodzi bardziej w formie, jeśli nie chce zostać obsmarowana w brukowcu ![]() -------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eeee tam, fakt, brukowce są opiniotwórcze, jednak trzeba brać pod uwagę, że młodzież coraz inteligętniejsza sie staje i denny artykuł w byle "Fakcie" już jej tak nie "jara" jak kiedyś. Więc nie ważne, jak głupią minę Emma zrobi i jak dziwnie zinterpetują to gazety, fani i tak będą stać po jej stronie;)
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
anagda |
![]()
|
QUOTE(Ronald @ 05.02.2008 21:53) że młodzież coraz inteligętniejsza sie staje i denny artykuł w byle "Fakcie" już jej tak nie "jara" jak kiedyś. Teraz na fali jest pudelek ![]() QUOTE Więc nie ważne, jak głupią minę Emma zrobi i jak dziwnie zinterpetują to gazety, fani i tak będą stać po jej stronie;) Właśnie. Do każdej fotki można dopiąć jakąś plakietkę. A tu mruży oczy, to pewnie jedzie na jakiś prochach, tu robi dziwną minę to na pewno wstawiona... Wszystko zależy od momentu w jakim paparazzi uchwyci daną gwiazdeczkę i jaką historyjkę pod to dopisze... Ten post był edytowany przez anagda: 05.02.2008 21:17 -------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(anagda @ 05.02.2008 22:15) Teraz na fali jest pudelek ![]() to ja jestem chyba jakąś dziwną młodzieżą ![]() a co do etykietek, to juz źle świadczy tylko o tych "dziennikarzach" ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 13:06 |