Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
QUOTE Emma Watson spotyka się z Johnnym Borrellem ![]() BigPicturesPhoto/Forum 17-letnia gwiazda Harry'ego Pottera, Emma Watson, spotyka się z byłym facetem Kirsten Dunst, frontmanem Razorlight - Johnnym Borrellem. Para była widziana w miniony poniedziałek na randce w National Portrait Gallery w Londynie. Jak donosi źródło: Emma wygląda na szczęśliwą. Ona jest wielką fanką zespołu Razorlight, a Johnny zrobił na niej bardzo dobre wrażenie. Hermiona najwyraźniej lubi sporo starszych facetów. źródło: Lansik.pl Hermiona najwyraźniej lubi sporo starszych facetow- komus tu sie pomieszala fikcja z rzeczywistoscia |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
John Cleese reklamuje kredyt gotowkowy WBK O_o. Szok. Świetna reklama. Aż chcę się zadłużyć.
Byłam wczoraj na "Sweeney Todd". Wiedziałam, że jest taki musical, ale że Burton nakręcił właśnie musical, nie miałam pojęcia. Ja lubię, jak się śpiewa, niestety mój tata nie. Chciał wychodzić z kina. Ale przyznał, że film był zrobiony przyzwoicie. Mnie się podobało. Uwielbiam czarny humor. Choć spowiedziałam się czegoś lepszego. Choć aktorzy wyglądali cićnie. Ach, jakby Depp się jednak na Syriusza nadawał. Ten aktor od dawna zasługuje na Oscara, ale szkoda by było,gdyby akurat za tę rolę dostał nagrodę. Bo jak się mógł tu wykazać? Prawda, pośpiewał ładnie. W końcu jest niespełnionym muzykiem. A Rickman tak mi przypominał Snape'a, kiedy wrzeszcał na młodego marynarza! I tak go uwielbiam. Ten post był edytowany przez Pszczola: 23.02.2008 20:04 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Owiec, Ty chcesz, żebym ze śmiechu padła?
![]() BTW nie mam pojęcia, kim jest ta dziewoja, więc przeredagowałabym tytuł na "Rupert Grint ma romans z...". Z tego samego, równie wiarygodnego, źródła, ale sprzed paru ładnych dni: ROMANS?. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Tia, widziałam
![]() Eeee i w sumie, to z kronikarskiego obowiązku powinnam już jakiś czas temu donieść, że Robert Pattinson (czyli Cedric Diggory) zagra w filmowej wersji słynnego Twilight Stepehenie Meyer. W Polsce książka zdaje się nie odniosła większego sukcesu (czemu się zbytnio nie dziwię zważywszy na ekhem, jakość przekładu), ale w Stanach to prawdziwy szał (trzecia, najnowsza część serii pt "Eclipse" zepchnęła z pierwszego miejsca nawet siódmy tom Harry'ego Pottera). -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Zastanawiałam się, gdzie to napisać, ale stwierdziłam, że tu można to wcisnąć
![]() Otóż, dla wszystkich tych, którzy nie posiadają filmów na kasetach/płytach DVD, jedna ze stacji telewizyjnych umożliwia ponowne obejrzenie 3 pierwszych części cyklu HP w Święta Wielkanocne. Sobota Niedziela Poniedziałek -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Ginnusia |
![]() ![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Tia, i slogan reklamowy brzmiący "Poczuj magię Świąt" wpasowano między migawki z Puszkiem a migawki z dementorem. Nie wiedziałam, że magia Świąt wygląda właśnie tak.
![]() |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
"Magia Świąt" to dość obszerne i elastyczne pojecie. Zależy co kto uważa.
![]() Mnie ono jakoś tak zawsze kojarzy się z Bożym Narodzeniem, ale to chyba za sprawą Coca Coli. -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dubbing niet
-------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A jest z dubbingiem?
Bleh... -------------------- she wolf.
|
harolcia |
![]()
|
Czyżbyście nie chciały usłyszeć tych słodkich głosików?
![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Daniel Radcliffe pali paczkę papierosów dziennie! Nałóg Harry'ego Pottera jest na tyle gróźny, że agent aktora w porozumieniu z wytwórnią filmową nakazał mu ukrywanie się z papierosem w miejscach publicznych.W czasie kręcenia filmu Daniel wykorzystywał każdą przerwę na puszczenie dymka. To odrażające. O opamiętanie prosił go m.in. Rupert Grint, który groził, że nie będzie pracował z Radcliffem - twierdzi źródło. W trosce o przyzwoity wizerunek swojego filmowego bohatera, Daniel musio mieć się na baczności. O własnym zdrowiu nie wspominając.
kaprysy.pl Przyjaciele Daniela "Harry'ego Pottera" Radcliffe'a błagają go, aby rzucił palenie. Osiemnastoletni aktor tak bardzo uzależnił się od papierosów, że dostał od ekipy filmowej nikotynową ksywkę "Harry Puffer" (Harry Dymek). Daniel wypala do dwudziestu papierosów dziennie. Zapala za każdym razem, kiedy reżyser krzyknie "cięcie!". To obrzydliwe - skarży się jeden z członków ekipy. Jego przyjaciele, w tym Rupert Grint i Emma Watson, ostrzegają go przed niebezpieczeństwami palenia, ale on nie zwraca na to żadnej uwagi. Ostatnio Daniel na planie filmu Harry Potter i Książę Półkrwi tak bardzo przejmował się odegraniem ciężkiej sceny, że odpalał jednego papierosa od drugiego. Producenci filmów z jego udziałem są zaniepokojeni tym, że nałóg Radcliffe'a może zepsuć jego medialny wizerunek grzecznego chłopca. Poprosili go, aby chociaż nie palił publicznie. Wiadomo jednak jak to bywa z gwiazdkami - żadne ograniczenia nie wchodzą w grę. Źródło dodaje: Wieczory i noce spędza w mieście z Kevinem Spacey. Imprezuje i pali do oporu. Czy jego wierne fanki nadal chciałyby go pocałować? pudelek.pl Ten post był edytowany przez anagda: 18.03.2008 23:37 -------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Z Kevinem Spacey?
![]() -------------------- she wolf.
|
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Dla fanów Emmy - panna Watson ma dzisiaj urodziny
![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
Również dla fanów osobiste podziękowania od Emmy
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
długie te posty.
a jesli chodzi o daniela: zepsuje sobie tą cudowną cere jak będzie tyle palił xD -------------------- |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak już wspominałyście, kilka dni temu Emma obchodziła swoje osiemnaste urodziny. Obejrzyjcie trochę fotek z jej przyjęcia urodzinowego. Wśród gości znalazło się kilkoro aktorów potterowskich
![]() ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Emma - super wygląda. Bardzo mi sie podoba jej sukienka i makijaż
![]() ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
owczarnia |
![]()
|
Jak, przepraszam, wyszedł Felton
![]() Evanna jak Evanna, nawet dosyć dosyć. Najgorzej (obok Feltona ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
QUOTE(Hermiona1900 @ 23.04.2008 14:31) Mam nadzieję, że to była ironia Ten post był edytowany przez Miętówka: 25.04.2008 14:20 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
harolcia |
![]()
|
Tom - a fu, a fu, a fu
IMHO: Za to Emma wydaje sie być ciągle zbyt poważna jak na swoje urodziny... Jakby była zasmucona tym, że je odchodzi.. -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE QUOTE (Hermiona1900 @ 23.04.2008 14:31) oczywiście moim faworytem z tych fotek jest Felton, który wyszedł po prostu bajecznie biggrin.gif * Mam nadzieję, że to była ironia Tak, to była ironia... Ten post był edytowany przez Hermiona1900: 26.04.2008 14:05 -------------------- Gryffindor
KLL |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
uff
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE IMHO: Za to Emma wydaje sie być ciągle zbyt poważna jak na swoje urodziny... Jakby była zasmucona tym, że je odchodzi.. Pewnie też byłabyś zasmucona, gdyby na każdym kroku towarzyszył ci tlum paparazzii i kiedy zamiast beztrosko bawić się z przyjaciółmi, musiałabyś uważać na każdy swój ruch, minę i pozę. I tak zafundowali jej "wspaniały" prezent na urodziny, w postaci wiadomego zdjęcia ustrzelonego w chwili, gdy wysiadała z samochodu. Założę się, że nie mogli się wprost doczekać aż wreszcie skończy te 18 lat i będą mogli je zrobić a potem opublikować ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 13:15 |