Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Wprowadzam niniejszym nowy punkt do regulaminu, i guzik mnie interesuje czy to się komuś spodoba czy nie: absolutny, bezwzględny zakaz publikowania na Głównym (choćby tylko w postaci linków) "newsów" z portali w rodzaju Lansik.pl czy Pudelek. Czy to jest jasne?
Ja już nawet nie wspomnę, że można by mieć samemu jakieś wyczucie i w tak poważnych sprawach darować sobie ploteczki. Chłopak zginął, bo ruszył na pomoc młodszemu bratu. Został pchnięty nożem przez jakiegoś 21-latka, obecnie pozostającego w areszcie pod zarzutem morderstwa. A teraz przeniosę to do tematu o aktorach. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Zastanawiam się tylko kogo on tam grał? Tzn. czy to była jakaś ważniejsza z postaci? Bo twarz znajoma się wydaje.
-------------------- she wolf.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Marcusa Belby grał.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
horror_kitty |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 17.08.2007 Skąd: śląsk Płeć: Kobieta ![]() |
Marcus, Marcus... Ach, już wiem.
W pierwszej chwili myślałam, ze to aktor grający Crabe'a lub Goyle'a. -------------------- Krukonka
Członkini Klubu Luny Lovegood |
owczarnia |
![]()
|
Emma Watson zostanie nową twarzą zapachu "Coco Mademoiselle" Chanel. Podpisała dwuletni kontrakt wart trzy miliony funtów.
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Tylko nie to.
Jedyny komentarz na jaki się zdobyłam. Ale jak tak się przyjrzeć temu zdjęciu, to wcale nie musi być tak tragicznie. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
owczarnia |
![]()
|
No cóż, tego należało się spodziewać. Keirze Knightley kończy się umowa z Chanelle na promowanie tego właśnie produktu, szukali następczyni. Prawdę mówiąc, przejąć pałeczkę po tak ślicznej dziewczynie - to naprawdę zaszczyt
![]() A zdjęcie jak zdjęcie, stare, miewała lepsze. Dorasta dziewczyna... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
No i proszę. Już dementują te wieści o Emmie. Człowiek nie nadąży...
|
owczarnia |
![]()
|
|
Salamandra |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Co tu dużo mówić. Niezłe te zdjęcia. W ciekawe kreacje Emmę przyodziali
![]() -------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
W oczekiwaniu na 6. film. Obecnie? Wakacjuję. |
owczarnia |
![]()
|
Kolejne foty. Tym razem Harper's Bazaar.
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Czwarte w kolejnosci jest super.
Ach, co za sukienka! Kobieta... bluszcz? Ale jeszcze bardziej podoba mi się oxfordzka biblioteka!!! ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 23.09.2008 19:44 |
owczarnia |
![]()
|
Mój typ to pierwsze, czyli Czerwony Kapturek
![]() ![]() (klik) ![]() (klik) ![]() (klik) ![]() (klik) ![]() (klik) -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Nie żebym się czepiała, ale czy ona przy całym swoim uroku, wdzięku, itp., nie ma odstających uszu? tak lekko?
![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
owczarnia |
![]()
|
Ma, i moim zdaniem jest to urocze
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
He he, to dla zwykłej masy ludzkiej pocieszające, bo pokazuje, że nikt nie jest idealny
![]() Wiem, że brzmi to zbyt pusto, jest aż nadto oczywiste. Ale w gruncie rzeczy, czy każdy, w jakiejś tam swojej podświadomości przez chwilkę nie pomyślał, że ona/on może wyglądać idealnie/jest idealna? -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Pięknie wyglądała.
No, to teraz laski "klaszczem i leciem": http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,5738329.html?i=1 ![]() -------------------- she wolf.
|
harolcia |
![]()
|
<pisk> <mdleje> <i takie tam>
![]() Nie, no na serio, co tam się komu podoba, nie wnikam, może męski jest ![]() Interesujące są komentarze do tej galerii... -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
owczarnia |
![]()
|
|
filizanka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 10.05.2008 Skąd: z kałuży Płeć: Kobieta ![]() |
To jest niesamowite jak Emma wychodzi na niepozowanych zdjęciach, można na nią patrzeć i patrzeć. I płeć patrzącego nie ma znaczenia. Prześliczna.
Rupert wygląda super ![]() I jeszcze uważam, że Daniel sprawdza się filmowo, jak harry książkowo - pod tym względem, że mogą się w nim kochać małe dziewczynki (jak ja jak wyszedł pierwszy film, podobał mi się strasznie ![]() ![]() -------------------- I've been so lucky, I am the girl with golden hair
I wanna sing it out to everybody What a joy, what a life, what a chance! |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
*reakcja po obejrzeniu zdjęcia ruperta* kocham go! *_*
-------------------- |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Emmaaaaaaaa!!!
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 13:13 |