Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
No dobra...czyli ja w końcu zadaję pytanie. Tak harolcia, pytanie Twoje.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Dzięki
![]() Pytanie proste Co piła Rita podczas spotkania w Trzech Miotłach? -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
matips |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna ![]() |
miodowe piwo?
/edit1/Przepraszam, pomyliłem się. Odpowiedź to oczywiście Ognista Whisky /edit2/ QUOTE(hpizf s626) bo na dźwięk nazwiska Voldemorta Ritta podskoczyła tak gwałtownie, że oblała się połową swojej Ognistej Whiscy /edit3/Jeśli Harolcia potwierdzi to jest moje pytanie:Dlaczego rzekomo umarła żona Batiego Croucha? Ten post był edytowany przez matips: 13.09.2007 22:10 -------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
tak jest! jor kłeszczion!
-------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
matips |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak wyżej
/edit/ czuli Dlaczego rzekomo umarła żona Batiego Croucha? Ten post był edytowany przez matips: 13.09.2007 22:15 -------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zagłodziła się na śmierć.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
matips |
![]()
|
Tak. Pytaj, pytaj, pytaj.
-------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Ramzes |
![]()
|
Którego przedmiotu na sumach Hermiona nie zdała na wybitny?
|
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Obrona przed czarną magią
-------------------- Gryffindor
KLL |
Ramzes |
![]()
|
Hm...nick zobowiązuje
![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
W barwach jakiej drużyny ma piżamę Dean?? - żeby nie było wątpliwości, mówię o 5 części...
![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Ramzes |
![]()
|
Nie chce mi się szukać, ale chyba kibicował West Ham United i taka jest moja odpowiedź.
|
Hermiona1900 |
![]()
|
Zgadza sie...pytanie jest Twoje.
KLL |
Ramzes |
![]()
|
To coś prostego
![]() ![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
matips |
![]()
|
Ośrodek św. wychowawczy Brutusa dla młodocianych recydywistów.
Ten post był edytowany przez matips: 13.09.2007 22:57 -------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Ramzes |
![]()
|
Oczywiście. Your turn
![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
matips |
![]()
|
Za co był oskarżony Antoni Dołohow (wg. Proroka po 1. ucieczce śmierciożerców)
-------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Hermiona1900 |
![]()
|
Za zabicie Gideona i Fabiana Prewettów i za meczenie wielu mugoli.
KLL |
matips |
![]()
|
tak
Mark Twain Dom Seniora |
Hermiona1900 |
![]()
|
Znowu pytanie z 5 części...tylko dla czego Fred i Georg zostali "tak długo" w Hogwarcie (czyt.nie uciekli wcześniej)?
KLL |
matips |
![]()
|
z powoduDumbledora?
Mark Twain Dom Seniora |
Hermiona1900 |
![]()
|
Nie...
KLL |
matips |
![]()
|
Chcieli zrobić piekło Umbride? Nie... piekło było robione przez pamięć o Dumbledorze ale pomimoto taka jest moja odpowiedź.
![]() ![]() Jak odpowiedź jest dobra to oddaję pytanie Ten post był edytowany przez matips: 13.09.2007 23:32 -------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Hermiona1900 |
![]()
|
Nie, odpowiedź jest zła...
KLL |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Bo chcieli potestować porządnie Bombonierki Lesera.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:25 |