Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Przykro mi, nadal nie podano prawidłowej odpowiedzi...
-------------------- Gryffindor
KLL |
nigell |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
bo chcieli przeprowadzic badanie rynku - na co jest zapotrzebowanie w Hogwarcie . jakby co to pytanie oddaje
|
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Nie
KLL |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
O_o
ze Wzgledu na panią weasley? -------------------- |
Hermiona1900 |
![]()
|
Nie
KLL |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Coś tam było jeszcze z quidditchem, że dopóki mogli grać, to mieli jakąś przyjemność.
Nie mam książki przy sobie, to nie poszukam cytatu. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Hermiona1900 |
![]()
|
Nareszcie...Hazel - pytanie jest Twoje
![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Wymień wszystkie imiona olbrzymów, które zostały wspomniane w HP.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
matips |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna ![]() |
Karkus, Golgomat, Graup, Frydwulfa
-------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
hazel |
![]()
|
Igzakli.
Pytanie Twoje. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
matips |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna ![]() |
oddję
-------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przejmuję
![]() Jak "reklamuje się" Irytek? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Meszaroska |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 12.04.2007 Skąd: z nienacka Płeć: Kobieta ![]() |
Gdy będzie draka, to o każdej porze
wezwij Irytka będzie jeszcze gorzej. -------------------- ![]() Crucio! |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak. Pytaj.
-------------------- Uwaga! W regulaminie Podziału na domy jest paragraf: za rozwiązanie zagadki 10pkt. Tak wiec od dzisiaj wszyscy przydzieleni, którzy odpowiedzą na zagadkę zyskują tym samym 10 punktów dla swojego domu. Więc Meszaroska zyskuje 10 punktów dla Gryffindoru! Brawo! Punkty za zagadki będę podliczał w soboty i środy (jak czas pozwoli to częściej) Mam nadzieję, że dzięki przyznawaniu punktów więcej osób będzie chciało rozwiązywać i zadawać zagadki. Ten post był edytowany przez Zeti: 15.09.2007 14:53 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Meszaroska |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 12.04.2007 Skąd: z nienacka Płeć: Kobieta ![]() |
Łał <zadziera głowę i rozgląda się po wszystkich>
Pytanie.. oddaję jak zawsze. -------------------- ![]() Crucio! |
kaszolka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 26.07.2007 Skąd: z Alagaesii=) Płeć: Kobieta ![]() |
no to ja przejmuje
![]() pytanie proste: CO HARRY DOSTAŁ OD HERMIONY NA BOŻE NARODZENIE W PIĄTYM TOMIE?? -------------------- ![]() ![]() |
Toujours_Pur |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 09.04.2007 ![]() |
Odp.Kalendarz wykrzykujący różne rady -.-
-------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
kaszolka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 26.07.2007 Skąd: z Alagaesii=) Płeć: Kobieta ![]() |
dobrze
![]() -------------------- ![]() ![]() |
Toujours_Pur |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 09.04.2007 ![]() |
Hah.No niech będzie.
W jaki dzień zmarli rodzice Harrego? (nie wiem czy było,jeśli tak przepraszam) -------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
solve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 67 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: from middle of nowhere Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cała data 31.10.1981
Dnia tygodnia nie pamiętam ;p -------------------- "...Widzisz to, czego nie ma, a nie widzisz tego, co jest..." |
Toujours_Pur |
![]()
|
Dobrze,dobrze ale warto dodać,ze ten dzień to Halloween.
Teraz Ty solve ![]() -------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
solve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 67 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: from middle of nowhere Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oddaję.
Jest za wczsześnie by myśleć nad pytaniem ;P -------------------- "...Widzisz to, czego nie ma, a nie widzisz tego, co jest..." |
Zeti |
![]()
|
QUOTE(Meszaroska @ 15.09.2007 19:10) Nie ciesz się już. Punktu unieważnione. Ilość punktów za zagadkę w dyskusji. Przejmuje pytanie. Kim jest Poltergeist? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Meszaroska |
![]()
|
Poltergeist to duch robiący zamieszanie. Przykładem może być Irytek.
(jeżeli dobrze to oddaję) Wiem już, wiem. Muszę przyznać, że 10 ptk to była przesada. -------------------- ![]() Crucio! |
Zeti |
![]()
|
Dobrze.
Skoro oddajesz to przejmuję. Co oznacza skrót A.D.F. (dla ułatwienia -> A.P.W.B.D) -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:23 |