Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak tak to ja mogę... testrale widział człowiek który... no właśnie.. który co zrobił???
-------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ktory widzial czyjas smierc
-------------------- |
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
O.K. Pytanie twoje...
![]() -------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
oddaję
punkty za zagadki podliczone /zeti Ten post był edytowany przez Zeti: 10.06.2008 21:48 -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podaj daty urodzin wszystkich Potterów występujących w HP
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Nie możesz zadać pytania, dopóki nie otrzymasz potwierdzenia, albo nie minie określony czas.
czytaj REGULAMIN -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
em |
![]()
|
harolcia... matko kochana, ta zabawa i tak stoi, można to pominąć w takiej sytuacji chyba. zwłaszcza, że pytanie było encyklopedyczne, a ta zabawa nie ma nic wspólnego z MH już.
-------------------- |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
ok, po prostu moje zamiłowanie do porządku wzięło górę. Whatever.
![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Sala Śmierci
![]() Jaki napis był na zwierciadle EIN EINGARP? -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
AIN EINGARP ACRESO GEWTEL AZ RAWTĄ WTE IN MAJ IBDO.
Od końca: Odbijam nie twą twarz, lecz twego serca pragnienia- bardzo dobrze ![]() TO może pytanie ja zadam Jak sie nazywał syn Malfoya? -------------------- Członkini KLL
harolcia |
![]()
|
zależy który Malfoy.
Lucjusz był synem Abraxasa Malfoya, natomiast Draco jest synem Lucjusza Malfoya. Podejrzewam, że Abraxas był też synem jakiegoś Malfoya ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
mroffka |
![]()
|
Chodzi mi o syna Dracona
![]() Ten post był edytowany przez mroffka: 25.08.2008 21:16 -------------------- Członkini KLL
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
scorpius
|
mroffka |
![]()
|
Scorpius-dobrze
Pytanie twoje ![]() -------------------- Członkini KLL
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
oddaję
![]() |
Madeline |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 24.05.2008 ![]() |
To ja zadam pytanie:
Jak wyglądał zegarek A. Dumbledore'a? |
mroffka |
![]()
|
''Był to bardzo dziwny zegarek miał 12 wskazówek,a nie miał w ogóle cyfr ,zamiast tego po obwodzie tarczy krążyły maleńkie planety'' .Jeśli chodzi o kolor był on złoty
![]() Pytanie brzmi Jaką sukienkę (w książce) miała Hermiona na Balu Bożonarodzeniowym ? Ten post był edytowany przez mroffka: 26.08.2008 09:24 -------------------- Członkini KLL
Madeline |
![]()
|
"Miała na sobie suknię z jakiejś zwiewnej, niebieskiej jak kwiaty barwnika tkaniny."
(HPiCO str. 433) Ten post był edytowany przez Madeline: 26.08.2008 13:06 |
mroffka |
![]()
|
"Miała na sobie suknię z jakiejś zwiewnej, niebieskiej jak kwiaty barwnika tkaniny."-dobrze
![]() Pytanie twoje ![]() Ten post był edytowany przez mroffka: 26.08.2008 14:20 -------------------- Członkini KLL
Madeline |
![]()
|
" - Słyszałam... jak ten okropny chłopak... mówił JEJ o nich... przed laty - wyjąkała. "
HPiZF str. 41 Pytanie: Jakiego chłopaka miała na myśli ciotka Petunia? |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Jamesa Pottera?
![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
A-g-a-t-a |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 91 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Katowice Płeć: Kobieta ![]() |
HA! Ostatnio zastanawiałam się sama nad tą kwestią.
![]() Uważam, że chodzi o Severusa Snape'a. Ten post był edytowany przez A-g-a-t-a: 27.08.2008 15:54 -------------------- '(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.'
![]() |
em |
![]()
|
imo chodzi o snape'a.
kiepskie pytanie, jeśli są warianty odpowiedzi. -------------------- |
Madeline |
![]()
|
Chodziło o Snape'a.
Pytanie Agaty. |
A-g-a-t-a |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 91 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Katowice Płeć: Kobieta ![]() |
Jaki kolor (kolor), zdaniem bliźniaków, powinna mieć piżama Rona i dlaczego?
![]() Ten post był edytowany przez A-g-a-t-a: 28.08.2008 18:09 -------------------- '(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.'
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:34 |