Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Aylet - masz rację, to była matka Nimfadory Tonks, ale Szelma zadaje zagadkę, bo to była jego kuzynka
![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak miał na imię brat Rudolfa Lestrange?
|
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Jego brat ma na imie Rabastan. Tak mi sie wydaje...
-------------------- Gryffindor
KLL |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobrze, pytanie Twoje
![]() |
Hermiona1900 |
![]()
|
No więc moje pytanko
![]() Podajcie chociaż cztery przeszkody z Turnieju Trójmagicznego w labiryncie, które miały przeszkodzić zawodnikowm w zdobyciu Pucharu TT. Wiem, że banalnie proste, ale nie mam teraz głowy do zagadek ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Sklątki, Sfinx, Pająk i mgiełka...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Hermiona1900 |
![]()
|
oczywiście, że tak...pytanie jest twoje
![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Nie ma to jak frustracja, zawsz jak zaglądam to tego tematu i chcę odpowiedzieć na zagadkę to już jest odpowiedź
![]() -------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
To może jak Kara sie nie garnie do zadawania pytań, to Aylet je zada?
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
Eeee... tam Ronald nie ma co czekac na NICH
![]() Zadawaj pytanie bo ja tez sie nudze........ . ![]() -------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
szelma |
![]()
|
No... ktoś by mógł w końcu z łaski swojej jakąś zagadką rzucić
![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra, to ja! (nareszcie! ^^)
Wymienić nazwy jakie wymyślił Wuj Vernon kiedy miał na myśli dementorów ( oczywiście V część) -------------------- |
szelma |
![]()
|
demencjatorzy, dementoidzi, demonterzy, demontażowie.
Swoją drogą miałam niezły ubaw wypisując to ![]() |
Aylet |
![]()
|
Brawo, możesz pytaniem zarzucić ^^
-------------------- |
szelma |
![]()
|
A więc zarzucam:
Jakie osoby (3) zostały usunięte z drzewa genealogicznego "Szlachetnego i starożytnego rodu Blaków"? (5 część HP oczywiście ![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Syriusz, Andromeda i Tonks
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
szelma |
![]()
|
Syriusz i Andromeda - dobrze, ale Tonks nie. Nimfadora nie została tam w ogóle umieszczona. Ktoś inny został usunięty.
|
edo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.04.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Małe dopowiedzenie do postu Kary: wujek Syriusza - Alfard.
|
szelma |
![]()
|
Dobrze Edo
![]() ![]() |
dawid |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 30.03.2006 Skąd: Polska ![]() |
niech ktoś zada pytanie
|
edo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.04.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Przepraszam, zę dopiero teraz, ale przez ostatnie dwa dni strona mi nie działała:/
Pytanie oczywiście należy do Kary:) (w końcu podała większość) |
Chilik |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 06.11.2006 Skąd: GrAjEwO !! Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to ja zapodam pytanko
![]() |
szelma |
![]()
|
Bezoarem - włożył mu do gardła
Ale swoją drogą - pytanie zadaje ten, kto wcześniej prawidłowo odpowiedział na pytanie ![]() Ten post był edytowany przez szelma: 06.11.2006 23:57 |
Chilik |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 06.11.2006 Skąd: GrAjEwO !! Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiem wiem tylko jakis taki zastój chyba byl i nikt nic nie pisal
![]() |
edo |
![]()
|
Skoro Kara się nie odzywa, zadam pytanie, żeby zastoju nie robić.
W jakich dwóch książkach Harry, Ron i Hermiona szukali zaklęcia/wskazówki mogącej pomóc głównemu bohaterowi w drugim zadaniu? Pozdrawiam:) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 16:26 |