Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Troche się tu pogubiło kilka pytań i odpowiedzi...szelma odpowiedziała na pytanie, które nieprzepisowo zadał Chilik, bo była kolej Kary. Po wytłumaczeniach Chilika edo zadał pytanie, nie odpowiadając na pytanie szelmy ( bo go jeszcze nie zadała, gdyż czekała na potwierdzenie Chilika ). Ale to wszystko pogmatfane...teraz Chilik powinnien potwierdzić odpowiedź szelmy, a szelma zadać pytanie, dobra?? Mam nadzieję, że wszystko wróci do ładu...
![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
edo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.04.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, ale zauważ, że ja odpowiedziałam poprawnie na pytanie Szelmy, poczym przekazałam pytanie Karze, a jako, że ona się nie odzywała zadałam zagadkę (tak w woli wyjaśnienia mojego zachowania).
BTW edo zadała, a nie zadał zagadkę:P Szelma zadawaj zagadkę ![]() Ten post był edytowany przez edo: 08.11.2006 01:26 |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ale miszung, o ja nie mogę
![]() Żeby nie było to ja jeszcze na Twoje pytanie też odpowiem, Edo ![]() "Dawne i w ludzkiej niepamięci pogrążone zaklęcia i uroki", "Zuchwałe sztuczki poskramiające sprytnych zuchwalców", a w promocji dorzucę jeszcze "Dziwaczne dylematy czarodziejskie i ich rozwiązania" - mam nadzieję że wystarczy ![]() A moje pytanie: Co głosił napis na ramie Zwierciadła Ain Eingarp? (dosłownie i z tłumaczeniem) Ten post był edytowany przez szelma: 08.11.2006 13:39 |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
"AIN EINGARP ACRESO GEWTEL AZ RAWTĄ WTE IN MAJ IBDO"
czyli "ODBIJAM NIE TWĄ TWARZ ALE TWEGO SERCA PRAGNIENIA" -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobrze Ronald, pytanie Twoje
![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podaj trzy wspomnienia, jakie Harry wykorzystywał podczas nauki Zaklęcia Patronusa. Chodzi o wspomninia z książki!!
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
Emmm....
1. Kiedy dowiedzal sie ze jest czarodziejem 2. Jak zdobyl puchar w quidditchu Co do 3. nie jestem pewna 3. Kiedy poznal Syriusza no wlasciwie jak dowiedzal sie ze syriusz jest jego ojcem chrzesnym -------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
sorry że się nie odzywałam ale nie wioem czemu forum mi nie wchodziło :/ Pisało że za serwer nie zapłacono konto nieaktywne bla bla bla...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Ronald |
![]()
|
pleon, tylko jedno dobrze, nie zaliczam
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
szelma |
![]()
|
1. Latanie na miotle
2. Zdobycie przez Gryfonów w drugiej klasie pierwszego miejsca w rywalizacji między domami. 3. Gdy dowiedział się, że jest czarodziejem. |
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
No ale ppuchar w quidditchu jest dobrze, nie?
![]() EDIT: Dobr;a dobra juz sie nie odzywam.... ![]() Ten post był edytowany przez pleon: 10.11.2006 10:19 -------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
szelma |
![]()
|
Ja mam wszystkie oprócz pierwszej części - mogę się podzielić
![]() Pleon => Puchar w Quidditchu nie jest dobrze, bo Harry z drużyną zdobyli go już po tym jak Harry nauczył się zaklęcia patronusa. A Ronaldowi chodziło o wspomnienia, które Harry przywołał podczas nauki tego zaklęcia... przynajmniej ja to tak zrozumiałam ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Koniec OT.
Ronald potwierdza albo nie i zgadujemy dalej. Takie pytania jak to pleona są tu niepotrzebne. -------------------- |
Ronald |
![]()
|
Szelma prawidłowo, pytanie Twoje. Gwoli ścisłości powiem, ze dokładniej chodziło o to, ze opuści dom Dursley'ów, ale zaliczam, bo to w sumei to samo
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
szelma |
![]()
|
Jak miała na imię matka Snape'a??
![]() |
pleon |
![]()
|
Eileen Prince
![]() EDIT: Czy to tylko u mnie to widac, czy u was tez bo chyba czasu nie przesuneli tego posta napisalam o 12:22 a nie o 13:22....? Wejdź w panel użytkownika i przestaw strefę czasową tak, żeby czas się zgadzał. Administracja nie ma tu nic do rzeczy. Em. Ten post był edytowany przez emoticonka: 11.11.2006 19:46 -------------------- But I'm a million different people from one day to the next
szelma |
![]()
|
Dobrze Pleon, pytanie Twoje
![]() Taa... Chyba rzeczywiście nie przestawili godziny... Ten post był edytowany przez szelma: 10.11.2006 16:35 |
Ronald |
![]()
|
Nie chce offtopować, ale powiem Wam tylko szybko i krótko, że na tym forum godzina nigdy nie odpowiadałą tej właściwej. zawsze była do przodu w stosunku do tej realnej.
To już koniec. Emo, nie bij ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
pleon |
![]()
|
Emm.. no tak .. niewarzne z tym czasem
Oto pytanie: Jaka rozdzke mial Hagrid.... chodz mi z jakiego drzewa itp.? Ten post był edytowany przez pleon: 10.11.2006 23:16 -------------------- But I'm a million different people from one day to the next
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Różdżka Hagrida.: z dębu rosnącego w Zakazanym Lesie, 16 cali, nieco wygięta, została złamana kiedy wyrzucili go ze szkoły, jednak część różdżki Hagrid ukrył w swojej parasolce...
-------------------- Gryffindor
KLL |
Flamme |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
teraz twoja zagadka.
-------------------- ![]() |
pleon |
![]()
|
Flamme --> musze jeszcze potwierdzic czy dobrze...
Hermiona1990 --> dobrze ![]() -------------------- But I'm a million different people from one day to the next
Hermiona1900 |
![]()
|
Dzięki
![]() Kiedy (z dokładością ) urodził się Ron?? -------------------- Gryffindor
KLL |
aina |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
1 marca 1980
Godziny niestety nie znam... ![]() Pytanie: jak nazywał się syn Gaunta, który napadł na Odgena, pracownika Ministerstwa ? Ten post był edytowany przez aina: 11.11.2006 19:46 -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
Aida o poranku |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 11.11.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
morfin ofkors. dajcie coś trudniejszego
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 21:52 |