Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
aina |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
W porządku:)
Pytanie: Podaj wszystkie imiona Dumbledore'a. -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
A musi być po kolei? o ile mi wiadomo to albus brian wulfryk a dalej to nie wiem
-------------------- |
Pollyanna |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: z łodzi przybrzeżnej Płeć: Kobieta ![]() |
ja tego wszystkiego nie rozumiem.
dlaczego tak a nie inaczej! ![]() -------------------- NIC NIE POWIEM...NIC NIE WIEM |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Ale czego nie rozumiesz? Tematu,postów czy tej gry??
-------------------- Gryffindor
KLL |
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 27.11.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Albus Persival Wulfrik Brian Dumbledore
![]() skoro niezaliczone, to sprzątam. i czytajcie prosze pierwszą stronę tematu... Ten post był edytowany przez emoticonka: 30.11.2006 15:27 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
W kwestii formalnej: Fanko, zgodnie z zasadami tego tematu przed zadaniem zagadki musisz zaczekać, aż autor pytania, potwierdzi, że odpowiedziałaś poprawnie.
Zatem twoja zagadka pozostaje nieaktualna, dopóki odpowiedzi nie potwierdzi Aina. Pollyanno - no właśnie? Czego nie rozumiesz? Zapytaj, spróbujemy pomóc! -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
aina |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Kiedyś popełniłam ten sam błąd co Fanka.
Trzecie imię napisłaś błędnie, więc nie mogę tego zaliczyć. Ten post był edytowany przez aina: 30.11.2006 14:13 -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
HPL podaje: Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore
Więc wyszła z dwóch wersji jakaś ciekawa mieszanka, Fanko ![]() -------------------- |
wickie |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 19.11.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Albus Persiwal Wulfryk Brian Dumbledore
Str. 158 ZF ![]() -------------------- |
Drigi |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 05.12.2006 Skąd: Inowrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
dawajcie następną zagadke
![]() -------------------- Moje prywatne gg: 9520759
|
wickie |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 19.11.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Oj ludzie, ludzie. Na razie czekamy, aż Aina potwierdzi, że odpowiedź na poprzednie pytanie była poprawna. Jeśli to potwierdzi, zagadkę zadaje ten, kto odpowiedział poprawnie (zapewne będzie to Wickie).
Emoticonko, wiem, że trochę wchodzę ci w kompetencje, ale z drugiej strony, masz mniej roboty. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak myśle przemek, że nie ważne ile razy się to powtórzy, Ci ludzie i tak nei załapią zasad tej zabawy
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
wickie |
![]() ![]()
|
QUOTE(Ronald @ 06.12.2006 00:20) tak myśle przemek, że nie ważne ile razy się to powtórzy, Ci ludzie i tak nei załapią zasad tej zabawy ![]() niech ta Aina sie pośpieszy!!na nic ni mom czasu ale wchodza na forum a w zagadkach nic............. ![]() ![]() -------------------- |
aina |
![]()
|
Dobra, dobra, spokojnie mi tu.
Przepraszam za całe zamieszanie, ale szczerze zapomniałam o tym dziale ![]() Wickie, zagadka jest twoja. I jeszcze raz bardzo przepraszam... -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
wickie |
![]() ![]()
|
napiszcie jaki plan lekcji miała hermiona w 3 klasie.( dokładnie mugol. wróż. num.)no i jeszcze strone!
-------------------- |
wickie |
![]() ![]()
|
co?? nikt tu nie mieszka??
niestety, nikt nie mieszka w tym topiku. cierpliwości. tudzież rozjaśnij pytanie, bo ja np. nie bardzo je czaję. Ten post był edytowany przez emoticonka: 09.12.2006 19:25 -------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
to bardzo prostę, przynajmnije ja tak z tego wnioskuję ^^ dokładny plan lekcji jaki hermiona miała na trzecim toku i stronę w książce na której były one wszystkie wypisane (albo większość)
-------------------- |
wickie |
![]() ![]()
|
dokładnie :mugolznactwo, Wróżbiarsatwo , numerlogia. bo to wszystko miała na jednej godzinie i podajcie tę godzine i na stronie gdzie to było napisane!!
OK. Obecnie obowiązuje pytanie wickie: podać plan lekcji Hermiony w trzeciej klasie, dokładnie na której godzinie miała jednocześnie te trzy przedmioty i stronę w książce, na której znaleźliście odpowiedź. Jednakowóż jeśli odpowiedź nie padnie w ciągu 48 godzin, pytanie będzie wolne (tzn. ktokolwiek zadaje nowe). Ten post był edytowany przez emoticonka: 16.12.2006 20:18 -------------------- |
Savvage |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: TBG Płeć: Mężczyzna ![]() |
W związku z tym że minęło już regulaminowe 48 h i że to pytanie okazało się trudne to prosimy o odpowiedź i może inne pytanie żeby temat nie zastygał
![]() -------------------- |
wickie |
![]() ![]()
|
ok!!to wszystko było o 9 rano .Na str.107.Wymień wszystkich nauczycielów Hogwartu w 5 klasie.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Savvage |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: TBG Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale egzaminatorów tez ? i tych z poza szkoły czyli byłych np lupin ?
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Pisze się "nauczycieli", nie "nauczycielów".
McGonagall, Flitwick, Trelawney, Firenzo, Umbridge, Sinistra (astronomia), Vector (numerologia), Snape, Hagrid, Sprout, Binns, Hooch (quidditch). -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
I jeszcze Grubbly-Plank (opieka nad magicznymi stworzeniami)
![]() ... Ale ja bym Przemkowi uznała. Ten post był edytowany przez smagliczka: 19.12.2006 22:58 |
Savvage |
![]()
|
ja tez bym uznał Wiec Przemku następne pytanie
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 03:29 |