Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zagadki..., ZASADY W PIERWSZYM POŚCIE
Zeti |
![]() ![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Co zrobiła Miranda Goshawk? Pytano jest łatwe, w każdym tomie na pewno jest -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napisała Standardową Księgę Zaklęć, bodajże w VII tomach
z pamięci więc mogło mi się pomylić z Teorią Obrony Magicznej albo jakimś innym badziewem ![]() -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobrze! Czekam na pytanko
To było prościutkie. Otworzyłem po prostu I tom na jakiejbądż stronie i Standardowa księga wpadła mi w oko -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto był pałkarzem w zespole Os z Wimbourne?
-------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ludo Bagman?
![]() ![]() -------------------- she wolf.
|
Avery |
![]()
|
a myślałem że choć raz trudne jest... :/
poprawnie ![]() -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Błehehe! ;] I co teraz? Ja wymyślam?
Jak nazywała się księga z której Hermiona przygotowywała Eliksir Wielosokowy? (Wiem że proste ![]() -------------------- she wolf.
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Najsilniejsze Eliksiry :}
-------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
dobra, czepiają się, ze zagadka moja, a jeszcze nie potwierdzona została. :} eh, te ludzie. no dobra.
tytuły wszystkich książek Lockharta i podaj jego ulubiony kolor xD -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Coś długo musiałam czekać na odpowiedzieć ;]
Korekt ![]() -------------------- she wolf.
|
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 27.11.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak pozbyć się upiora
Jak zaprzyjaźnić się z ghulami Wakacje z wiedźmami Wędrówki z trollami Podróże w wampirami Włuczęgi z wilkołakami Rok z Yeti Ulubiony kolor : liliowy |
Avery |
![]()
|
QUOTE Jak pozbyć się upiora Jak zaprzyjaźnić się z ghulami Wakacje z wiedźmami Wędrówki z trollami Podróże w wampirami Włuczęgi z wilkołakami Rok z Yeti Ulubiony kolor : liliowy Pozwole sobie wtrącić, jeszcze: "Moje magiczne ja" i "Poradnik zwalczania szkodników domowych" Ten post był edytowany przez Avery: 07.03.2007 14:27 -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Aylet |
![]()
|
zagadka trafia do rąk Avery'ego, bo to jednak on "odpowiedział" prawidłowo i kompletnie.
![]() -------------------- |
Avery |
![]()
|
;>
Kto założył towarzystwo wspierania charłaków? -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Aylet |
![]()
|
to może napiszesz jaka to była książka?
-------------------- |
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 27.11.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
dobra już zagadka jest Averego...koniec tematu
|
Aylet |
![]()
|
no ale jak wiesz, to ją podaj, bo ja sama jestem ciekawa.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
A ja to myśle, ze czegoś takiego to nie było
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
O ile się nie mylę była jeszcze Poradnik uzdrawiacza. Ale jeśli się mylę to sorry
![]() |
Zeti |
![]()
|
Zagadki stoją ostatnio w martwym punkcie od ponad dwóch tygodni. Czekam na potwierdzenie/zaprzeczenie.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Prawda to.
Ok, kto ma teraz prawo głosu? Blokujecie ludzie twórczą pomysłowość innych. -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Zagadkę bierze ten, kto chce. Dwa tygodnie minęły.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
OK biorę.
Co oznacza skrót: APWBD? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Avery |
![]()
|
no to patrz
![]() Albus Persival Wulfryk Brian Dumbledore z pamięci ![]() Ja ponowie moje Kto założył towarzystwo wspierania charłaków? To naprawde proste jest, tylko trzeba trochę pomyśleć. -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
Strzelam ale nie wiem. Argus Filch ?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:14 |