Dziewczyna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dziewczyna
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Miniaturka, miniatureczka z kilkoma banałami.
DZIEWCZYNA Było coś bezwstydnego w jej nagich ramionach jakaś słodycz i upór zupełnie z innej bajki, dziecięco poważna gwałtownośc uczuć. I jakiś taki cichy krzyk na ustach ciężkich jego ciałem -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dwa raz
czytałam dwa razy zamarłam zacięłam się w momencie "dziecięcej powagii" Shihaju - brakowało mi Ciebie bardzo Twojego dzieła i Twórczości -------------------- wybawca much.
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nic dodać... ani ująć.
Zobaczyłam Ją czytając, wiesz? I za to dziękuję. Bo dzięki Tobie i tej perełce (choć z banałami ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:37 |