Pytanie Do Osób Odwiedzających Zaganiczne Fora
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pytanie Do Osób Odwiedzających Zaganiczne Fora
kubaj0 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 150 Dołączył: 05.02.2006 Skąd: Mińsk Mazowiecki Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie znam zbyt dobrze angielskiego więc mam pytanie do osób które umieją ten język: Czy znalazł ktoś z was jakąś wiarygodną informację na którymś zagranicznym forum\serwisie informacyjnym itp. o tym że Rowling będzie po skończeniu ostatniego tomu Harry'ego Poterra pisać inne książki??
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
daleko szukać nie trzeba.
Sama Rowling powiedziała, że nie będzie pisać dalej o Harrym, może napisze coś innego, ale nie wiadomo na 100 proc. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Stwierdziła, że będzie pisać 'coś dla młodszych dzieci'.
|
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
Wydaje mi się ze biorąć pod uwage kase która zarobiła to chyba juz nie musi nic pisac. Teraz możę sobie tylko odpoczywac i jeździć po dalekich wyspach....chcialabym takie zycie.
A jesli zdecyduje sie na napisanie książki, bedzie jej beardzo ciężko pozbyc sie tego porównywania do HP, która lepsza itd. Musiala by wymyslec coś niesamowitego, zeby osiągnęło w połowe taka sławe jak HP -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Ja słyszałam ost że ma pomysł na jakieś detektywistyczne...
-------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
Ja słyszałam, że jeśli już będzie pisać dalej, to coś dla maluchów, ale pod pseudonimem, właśnie żeby uniknąć porównania. W sumie, to ma rację. Przecież, jakby w księgarniach ukazała się jakakolwiek książka podpisana jej nazwiskiem, to ludzie najpierw by się na nią rzucili, a potem, jak juz by się zorientowali, że to coś nie-potterowskiego, to wydaje mi się, że by się trochę zawiedli....
-------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
I fani jej nie "wytropią"? Chyba od razu sie rzucą.... Ten post był edytowany przez itachi: 18.02.2006 13:23 -------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:10 |