Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(erleen @ 14.02.2006 11:40) QUOTE(Ronald @ 14.02.2006 00:03) chodzisz do 2? ;] to sie ciesz, tez bym chciala byc w 2. a jestem w 3 i za 3,5 miesiaca wychodze ![]() ![]() witaj w klubie ![]() ![]() |
erleen |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 03.02.2006 Skąd: wiesz. ? ![]() |
okropnosc
![]() ![]() -------------------- [ każde piekło w raju ma swój kres ]
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
QUOTE(Savvage @ 13.02.2006 17:57) No Katarn. Aj rez znam kilkanascie nawet par licealnych które sa juz małzenstwem i narazie to jeszcze nic im sie nie popsuło a jeden zwiazek to juz ma nawet 8 lat... Co do hermiony ona sie w nim nie zakochala a Draco w niej raczej tez nie... No właśnie. Niektórzy źle mnie zrozumieli (akurat nie Katarn) - przez licealne małżeństwo rozumiem związek ludzi, którzy poznali się w liceum a potem wzięli ślub. Moje wujostwo to takie małżeństwo. I to juz raczej długo. Znam też takie z 15letnim stażem. To nic odosobnionego. Ba! Znam nawet jedno podstawówkowe! Sexu w HP oczywiście nie będzie. Przynajmniej nie dosłownie. |
erleen |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 03.02.2006 Skąd: wiesz. ? ![]() |
QUOTE(Katarn90 @ 14.02.2006 22:38) men kolejny ![]() ![]() ![]() ja biolchem ![]() -------------------- [ każde piekło w raju ma swój kres ]
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
W sumie to nawet szkoda, bo większość zaczna życie seksualne przed 18 rokiem życia, wieć byłoby to w miarę zwykłe. Znam ejdnego co miał 14 lat jak zaczął
![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Rozpoczyna? Obawiam się, że osiąga rzemieślnicze mistrzostwo.
|
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
O tak, zgadzam się w 100%
To co sie teraz dzieje to,az glowa boli ![]() Ja chodze do Lo gdzie jest równiez podstawówka ![]() ![]() ![]() i dziewczynki z 5,albo 6 klasy podstawówki, maja pofarbowane włosy, maluja sie gorzej niż jakieś lafiryndy i mysla, ze jak sie głosną zaczną smiać przy chłopchach z liceum to im sie spodobają ![]() Nie wspomne juz o słownictwie takich krasnalków po niecałe 100cm wzrostu ![]() Takie zachowanie chyba do niczego dobrego nie prowadzi, niestety -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 15.02.2006 18:12) Rozpoczyna? Obawiam się, że osiąga rzemieślnicze mistrzostwo. Tak sądzisz? ![]() Każdy głupi nastolatek, raz czy dwa rozpiął rozporek i już uważa się za DON JUANa.... ![]() Nie... Niepowinna Rowlingowa dosadnie opisywać całego zajścia czy to głównych bohaterów, czy tych "nieco" mniej głównych... -------------------- |
erleen |
![]()
|
QUOTE(dominika00 @ 15.02.2006 17:17) O tak, zgadzam się w 100% To co sie teraz dzieje to,az glowa boli ![]() Ja chodze do Lo gdzie jest równiez podstawówka ![]() ![]() ![]() i dziewczynki z 5,albo 6 klasy podstawówki, maja pofarbowane włosy, maluja sie gorzej niż jakieś lafiryndy i mysla, ze jak sie głosną zaczną smiać przy chłopchach z liceum to im sie spodobają ![]() Nie wspomne juz o słownictwie takich krasnalków po niecałe 100cm wzrostu ![]() Takie zachowanie chyba do niczego dobrego nie prowadzi, niestety o, dokladny opis kasi lodziary. jak my ja wszyscy uwielbiamy ![]() -------------------- [ każde piekło w raju ma swój kres ]
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Już połączenie podstawówki i gimnazjum jest porąbane, bo te małe, albo ci mali się uwieszają na tych starszych, albo się przeczepią i jest do dupy
![]() Anagda> Kązdy głupi nastolatek(nastolatka z resztą też ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
erleen |
![]()
|
QUOTE(Ronald @ 15.02.2006 18:33) Już połączenie podstawówki i gimnazjum jest porąbane, bo te małe, albo ci mali się uwieszają na tych starszych, albo się przeczepią i jest do dupy ![]() najgorsze jest to, ze sie o te dzieci mozna zabic ![]() -------------------- [ każde piekło w raju ma swój kres ]
|
Ronald |
![]()
|
Ano. Można. Jeszcze półbidy, jak to są dzieci z klas 4-6, ale jak sie pod nogi nawinę te mniejsze to choroba bierze
![]() Ale nam się OFFTOP wkradł ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Katarn90 |
![]()
|
QUOTE(Ronald @ 15.02.2006 20:41) Ano. Można. Jeszcze półbidy, jak to są dzieci z klas 4-6, ale jak sie pod nogi nawinę te mniejsze to choroba bierze ![]() Ale nam się OFFTOP wkradł ![]() ZABIĆ! ZABIĆ! wracam do tematu (tego offtopowego ![]() ![]() Och moj ty giganciku :} a skąd Ty to możesz wiedzieć, he? Ten post był edytowany przez Sumiko: 16.02.2006 12:36 |
erleen |
![]()
|
my to mamy pelno takich malych gowniarzy. a najwiekszy czlowiek w szkole ma 2m. on to dopiero musi manewrowac
![]() hm, ja tam lubie offtopy ;> coby tylko admin[owie] nam postow nie skasowali! ![]() ![]() no właśnie nie bardzo.//s. Ten post był edytowany przez Sumiko: 16.02.2006 12:37 -------------------- [ każde piekło w raju ma swój kres ]
|
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(erleen @ 15.02.2006 18:38) Najgorsze jak wpadnie ci takie małe coś niechcący pod nogi, przewróci się i dostajesz uwagę za atakowanie młodszych ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
dominika00 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
Najgorsze, jak zwócisz takiemu gówniarzowi uwage, Ja ostatnio zostalam obdarowana wiązanką typu: "a gówno Cie to obchodzi k...., ja pier*ole "
![]() I jeszce jedno, dzis zostalam stratowana przez dzieci wychodzace, a raczej wybiegajace na przerwe( mam 162 cm wzrostu) --> było cięzko ![]() Ten post był edytowany przez dominika00: 15.02.2006 21:11 -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
Ronald |
![]()
|
Katarn>A masz pewność, że nie zaczęli
![]() ![]() Takie małe to zmora. Lata i się zabija, przy okazji raniąc Ciebie, a i tak ochrzan dostaje sie TObie. Normalnie jak wojna z żółtkami. ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
kubaj0 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 150 Dołączył: 05.02.2006 Skąd: Mińsk Mazowiecki Płeć: Mężczyzna ![]() |
mój rocznik (czyli pietnaśie albo zszesnacie ) to ciagle pije tylko!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj miałęm impreze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(Ronald @ 15.02.2006 22:15) Chwalisz się tym jakbyś to był ty ![]() ![]() ![]() ![]() A kiedyś moja mała kuzynka (do 1 klas podstawówki chodziła wtedy) przyleciała do mnie na przerwie jak z kolegami rozmawiałam i zaczęła sie do mnie przytulać i i walić tekstami typu "O moja kochana kuzyneczka..." Myślałam, że ją zabiję! A później wszyscy się ze mnie śmiali, że robię w szkole za nianię... ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Child>> Gratuluję pięknego nowego tematu ;]
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
*dyg*
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kubaj0 @ 15.02.2006 23:48) mój rocznik (czyli pietnaśie albo zszesnacie ) to ciagle pije tylko!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj miałęm impreze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to znaczy że ja się już nie załapałam. widać za stara jestem. bo jakoś w moim otoczeniu (jak ty to mówisz "mój rocznik (16/17) nikt nie upija się w trzy dupy non stop... ![]() -------------------- |
Tofik |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 14.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Czasami wydaję mi się, że dzisiejsza młodzież (chodzi mi o młodszą młodzież) jest trochę zacofana, opóźniona nie wiem jak mam to nazwać albo mało inteligentna( i tez chodzi mi tu o wyjątki i pewne ewenementy -->odskocznia od rzeczywistości). Niektóre zachowania strasznie mnie irytują i wkurzają. Co jest zabawnego w ciągłym nadużywaniu używek?Albo nadużywaniu dziwnych nieposkromionych zachowań? Może mi ktoś to wyjaśni, bo nie wiem czy to przypadkiem ze mną, aby wszystko w porządku.
-------------------- |
anagda |
![]()
|
QUOTE(Tofik @ 16.02.2006 11:41) Czasami wydaję mi się, że dzisiejsza młodzież (chodzi mi o młodszą młodzież) jest trochę zacofana, opóźniona nie wiem jak mam to nazwać albo mało inteligentna( i tez chodzi mi tu o wyjątki i pewne ewenementy -->odskocznia od rzeczywistości). Niektóre zachowania strasznie mnie irytują i wkurzają. Co jest zabawnego w ciągłym nadużywaniu używek?Albo nadużywaniu dziwnych nieposkromionych zachowań? Może mi ktoś to wyjaśni, bo nie wiem czy to przypadkiem ze mną, aby wszystko w porządku. hm... młodsza młodzież? czyli? 11/12/13/14 lat? w jakim wieku jest dla ciebie ta "młodsza młodzież" hm? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:16 |