Abo To Jest Stara , Świecka..., ...forumowa tradycja.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Abo To Jest Stara , Świecka..., ...forumowa tradycja.
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
wszego najlepszego forumowym damom ^^
a tak odrazu , zapraszam do dysputy nt. tegoż święta ;-)o wszystkim forumowym damom. ;-) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja mam stosunek ambiwalentny. Komuną zalatuje, ale z drugiej strony każda okazja jest dobra, żeby być dla kobiet miłym i żeby kobiety nie miały pretekstu, żeby być niemiłe. Byle nie goździki. Wszystkiego dobrego, piękne panie.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
U nas pod Staszicem na przejściu koło szkoły panowie z SLD rozdawali kobietom czerwone goździki z karteczkami z najlepszymi życzeniami dla kobiet od SLD...
-------------------- ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
z roku na rok ten dzień coraz piękniejszy: w szkole chłopaki dla mnie tańczyli, na ulicy dostałam kadzidełko od studentów, a podczas zakupów w sklepie dwa razy zagadały do mnie przystojniaki :D
strrrrasznie sympatycznie poza tym zaraz wybywam na miasto i wszyscy mają padać mi do stóp całować życzyć wszelkiej wspaniałości hahhhha! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Boże, dziasrcy chłopcy z SLD mają szczście, że się dzisiaj ze zgrają na nich nie natknęliśmy.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hefaj nie prowokuj, chyba w zeszłym roku była 'gorąca dyskusja' o słuszności tego święta, do nowych wniosków się nie dojdzie
![]() wszystkiego najlepszego. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Łe, życzenia.
Ja wolę prezenty! |
Katon |
![]()
|
Podaj adres.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a co dostanę? ;d
|
Katon |
![]()
|
No przecież nie proszę po to, żeby sobie do kajecika wpisać i się napawać, że mam...
Nie wiem jeszcze co dostaniesz. Waham się między suknią od Dolce Gabana, a naszyjnikiem z diamentów. Ten post był edytowany przez Katon: 09.03.2006 11:54 |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
diamonds are the girl's best friends ;)
Ten post był edytowany przez Cat: 10.03.2006 00:02 |
Katon |
![]()
|
No to zdecydowałaś. Wola damy to rozkaz.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 08.03.2006 13:51) U nas pod Staszicem na przejściu koło szkoły panowie z SLD rozdawali kobietom czerwone goździki z karteczkami z najlepszymi życzeniami dla kobiet od SLD... Ja w zeszłym roku dostałam tulipana i karteczkę z różyczką i Sz.Panenem przewodniczącym od Samoobrony;)-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
A w Gliwicach w Tesco jakiś gentelman zakupił tulipany dla wszystkich kasjerek ;]
QUOTE Łe, życzenia. Ja wolę prezenty! Zapraszam do mojej klasy, koledzy się do rozdania czekoladek ograniczyli, bez życzeń ;] -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
u mnie to nawet czekoladek nie było.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
A ja miałam pecha i w Dzień Kobiet zostałam oddelegowana na Targi Edukacyjne reklamować nasz ogólniak. Był z nami jeden kolega, to dostałyśmy od niego po lizaku
![]() A ja lubię goździki. A co. Ten post był edytowany przez emoticonka: 12.03.2006 00:34 -------------------- |
hazel |
![]()
|
Ja lubię chryzantemy. Ale nikt mi jeszce nigdy nie kupił
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
to okropne!
-------------------- dupa.
|
hazel |
![]()
|
prawda?
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no masz, a zamiast czekoladek można ci fundnąć jakiś bajerancki zniczyk?
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- dupa.
|
hazel |
![]()
|
QUOTE(Cat @ 12.03.2006 00:19) oczywiście. A na urodziny miejsce w krypcie na cmentarzu rakowickim.(ja na serio z tymi chryzantemami) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Trochę opóźnieny post...
Ja nie uznają głupich świąt typu: Dzień Kobiet, Dzień Mężczyzn, Dzień Nauczyciela (feee), Walentynki (kategorycnzie zabronione), Dzień Świstaka itp. Dla mnie święta kojarzą sie z Wielkanocą (bardziej niż z Bożym Narodzeniem), a nie z Dniem Hydraulika, tudzież Śmieciarza... A jak siękogoś kocha to nie trzeba żadnych okazji, żeby to pokazać ![]() Ps. A ja lubię konwalie... Szkoda, że tak krótko kwitną... ![]() Ten post był edytowany przez Wrona: 12.03.2006 22:17 -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dzień świstaka? o_O
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
non-stop chodzisz w fazie świstaka?