Popmjuzik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Popmjuzik
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
bardzo Cię proszę. klik
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 19.07.2006 21:59) Wyście dopiero z drzewa zeszli? xP Kalwi Remi - Explosion podbija dyskoteki całego świata. No i zapomnieliście o nieśmiertelnej Mallorce. To jest dopiero GRUBY hicior. jak już wspomniał TimmY to nie jest do końca towar pierwszej świeżości. cóż, niektórych wielkich docenili dopiero po śmierci. a z tego co słyszałem, to szykuje się, a może już jest, wersja teledysku przerobiona na standarty europejsko-amsterdamskie, czyli pośladki, mulatki i falujące cyce. a tak w ogóle to chciałem się pochwalić ,że jeden z tych buców pochodzi z mojego miasta rodzinnego. keke. -------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ahmed - to, że nie znasz Rihanny, to WIELKIE niedopatrzenie
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Już się doedukowałem. Widziałem nawet teledysk. Nie robi wrażenia. Szkoda młodej dziewczyny. Odsysanka, silikon, make-up szpachlą nakładany. Popatrzeć można, ale wrażenia estetyczne naprawdę ubogie.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Myśka @ 19.07.2006 21:34) zwis moja droga, zwis. serio. sztuki-wcale-nie-fajne. a ja wiem co rusza parkiety w tym roku! kil jor prajd i koltkat! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
I obowiązkowo szejk dat lafi tafi!
Ahmed - chyba powinienem zakończyć wszystkie dysputy z Tobą, widzę że nie mają sensu. Ten post był edytowany przez voldius: 20.07.2006 13:09 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tu nie ma o czym dyskutować ;> Rihanna to gorąca dziewczyna na sezon 2006. Zobaczymy ile pociągnie.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
AgAvee |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 16.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
rihanna daje rade
![]() ![]() ![]() ps Ahmed niech Ciem usciskam!od dawna poszukiwałam tytulu utworu z reklamy sony z kulkami ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a moze ten
krejzi frog - we are the champions slyszal to ktos?XDDD |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
daj Boże, żebym nie usłyszał :}
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja słyszałem już dawno. Ale generalnie się z tym nie obnoszę. Ludzie. Ten krejzifrog jest gorszy niż dwa poprzednie. Znacznie gorszy. Get it?
O. Pierwszy singiel Rihanny to było coś. Ruszał naprawdę. Te następne też fajne (szczególnie tididididididadidej, so just call me whenever you're lonely), ale już nie to. |
vold |
![]()
|
http://rapidshare.de/files/26396621/VA-The...mizzle.rar.html
Wszystko legalnie, to taki mixtape. Pop najwyższych lotów jak dla mnie. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
AgAvee - jezeli jest to 'my my my' o ktorym mysle, to mi sie podoba haha ;P ale wydaje mi sie, ze to nienowy kawalek.
dzieki tymek, wlasnie zamierzalam sciagnac crazy ;) Ten post był edytowany przez Myśka: 20.07.2006 18:55 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
AgAvee |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 16.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
pewnie dobrze myslisz.innego my my my ostatnio nie poznałam
![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
Najseksowniejsze teledyski
Pharrel na pierwszym ;> -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TWS na trzynastym. dopiero;(
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 21.07.2006 13:41) jak zwykle, po raz 312532-gi, przy okazji takich list 'cośtam naj' pojawiają się cudowne 'buraczki'. bo jeśli 'smack my bitch up' to jest seksowny teledysk, to ja wysiadam -_-'. Ten post był edytowany przez GrimmY: 21.07.2006 13:08 -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 21.07.2006 12:58) TWS na trzynastym. dopiero;( nie rozumiem przeciez tu sa oceniane teledyski a nie wartosc muzyczna... a poza tym takie rankingi to zaden wyznacznik jest.. bo przeciez kazdy z nas uwaza inaczej... btw zawsze sie tak przejmujesz jak ktos uwaza ze zespol ktory lubisz jest slaby itp...? |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm. ten teledysk trafił w moje gusta, wcale nie chodzi o muzykę ;P
pozatym gdybym się przejął wyglądałoby to nieco inaczej. Ten post był edytowany przez MisieK: 21.07.2006 13:10 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
a poza tym brakuje mi kilku ekhem pozycji ;d
ot choćby 'freedom' george'a michael'a, czy 'erotica' madonny i niezapomnianego 'i'm too sexy' zespolu, którego nazwy nie pamiętam. ale w sumie to przedstawiono tam pierwszą 20-tke ze 100, więc dalej może uwzględnili kilka der klassiker. aaa i na litość boską, niech wyrzucą paris! -------------------- |
vold |
![]()
|
No ale musze przyznac, ze poza ujeciami z bialasem, to Lap Dance jest pierwsza klasa. Zreszta nie tylko teledysk.
A mi tutaj Jay'a - Z zabraklo. Fiesta, Sriesta czy cos. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
nie ma tez gunthera...
![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
lordi nie ma
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To jest dopiero pop dla ubogich.
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ja wracam do poszukiwania przeboju
![]() Topos Pora na MF nieustannie powraca, mniej wiecej co dwa tygodnie. Ten post był edytowany przez Ahmed: 21.07.2006 23:19 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:41 |