Harry W Oryginale?, Czy czytacie Harryego Pottera w języku..
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Harry W Oryginale?, Czy czytacie Harryego Pottera w języku..
galgal |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 22.03.2006 ![]() |
Chciałem się tylko dowiedzieć czy czytacie HP w języku angielskim?
Jak Wam idzie i co powiecie na polskie tłumaczenia? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To close or not to close...
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czytałem obydwie wersje i uważam że każdy powinien. To rozwija umiejętność pracy z językiem.
Ale HP to pikuś. Poczytajcie Kubusia Puchatka, albo Piotrusia Pana po angielsku. Coś niepowtarzalnego i w większej części nieprzetłumaczalnego. Albo Alice's adventures in wonderland i reszta Lewisa. Czy tam Carolla. Zawsze mi się mylą... So many books, so little time. -------------------- |
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Też czytałam HP w obu wersjach, ale angielską dość trudno mi się czytało, mimo tego, jak juz napisał Matoos to trzeba poćwiczyć język...
-------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
lolita |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 14.03.2006 ![]() |
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Tylko w oryginalnej...
Katon - lock it up :] -------------------- ![]() |
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wszystkie przeczytalam po polsku, III IV i V tom tez po angielsku
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:45 |