Odpowiedzialni Za Harrypotter.org.pl Przeczytajcie, przeczytajcie to.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Odpowiedzialni Za Harrypotter.org.pl Przeczytajcie, przeczytajcie to.
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Amen ; ]
-------------------- she wolf.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
allach akbar! [dobijam do 100k ;]]
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Patix, ale to chodzi już nawet nie o zalew ani dobór, bo to by się dało wytrzymać. Najbardziej chodzi o to, że newsy wyglądają jakby były przygotowywane w dzikim pośpiechu, bez ładu i składu wręcz czasem, bez żadnej koncepcji, ot, byle więcej. Nie piszę tego aby sprawić Ci przykrość - wręcz przeciwnie - mam nadzieję, że odbierzesz tę krytykę jako konstruktywną
![]() Obiecałam sobie, że się już nie będę odzywać, przestałam zaglądać na stronę z newsami żeby się nie podkręcać, ale zobaczywszy tutaj posty Patix i Guardiana skusiłam się na jeszcze ten jeden, ostatni raz. Jeśli kogoś uraziłam - przepraszam, nie było to moim zamiarem. Chciałam tylko pomóc, to wszystko. PS Guardian - to nie jest kwestia przeprosin. Poruszyłam tamtą sprawę nie dlatego, że czuję się w swej wybujałej godności osobistej urażona, ale dlatego, że chodziło mi o przykład, ilustrację tego, co się zdarza, a zdarzać nie powinno. Nigdy. Ten post był edytowany przez owczarnia: 22.09.2006 10:27 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ano, z tym autografem to racja.
Bodajże do każdego z aktorów jak się napisze to się dostaje takie ksero. Owczarnia i się nie denerwuj piękności, bo złość wiesz czemu szkodzi ;]. -------------------- she wolf.
|
patix |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 28.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Rzeczywiście - weszłam na stronę, rozglądnęłam się - zwłaszcza w newsach z lipca i stwierdziłam, że masz 100% racji. Jeden z moich newsów - linijka długości - informuje o jakichś-tam zdjęciach czy fotomontażach. Następny z kolei - długi, że zajmuje całą stronę.
![]() A jeśli chodzi o tego newsa w Danielem - to nie jestem pewna, ale... zdaje mi się, że edytować można tylko 10. najnowszych newsów. No, nie jestem do końca pewna. Pozdrowienia, patix -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
kObra. |
![]()
|
Tak przeczytałam to co napisałaś patix, i odniosłam jedno wrażenie jakie przeszło mnie momentalnie - zbyt to wszystko bierzesz do siebie. Tą całą stronę, dodawanie newsów itp., itd., etc.
Niedobrze ;] Nie masz się chować w mysiej dziurze, tylko wyjść i pokazać się ;] I nie jak będziesz pomarszczona ![]() Czytaj to co piszemy/piszą do Ciebie, a wierzę że na pewno wyciągniesz odpowiednie wnioski z tego wszystkiego : ))) -------------------- she wolf.
|
patix |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 28.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Może i masz rację - ale nie żebym się miała zaraz wieszać, czy jak. Po prostu takie chorobliwe dążenie do doskonałości - we wszystkim co się robi. Wiem, że sporo mi brakuje, więc czepiam się każdej rady, każdego zalecenia... wszystkiego. Z tym braniem do siebie - to nie to, że "Ojej, co ja zrobiłam - nigdy mi nie wybaczą!", a i ze schowaniem się w mysiej dziurze - raczej z przymrużeniem oka. Najprościej mówiąc: u jednych obsesja Harry'ego Pottera zaczyna dogasać lub jest drzemiącym wulkanem, który wybuchnie ze zwielokrotnioną siłą, kiedy coś się stanie (czyt. wyjdzie 7. część). U mnie nadal jest obsesją wypływającej (leniwie, ale zawsze) magmy. Po prostu satysfakcja, której nie może dać nic innego, najlepsza rozrywka, najprzyjemniejsza rzecz pod słońcem (nawet czekolada nie może się z tym równać
![]() -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
kObra. |
![]()
|
Czekolada? ;]
Hmm....U mnie seks nie może równać się nawet z czekoladą ;] Ten post był edytowany przez kObra.: 23.09.2006 11:53 -------------------- she wolf.
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Szkoda, że czasy starej dobrej elisy mineły. Jakoś chętniej wchodziłam na strone (przynajmniej raz dziennie), teraz wchodze co najwyżej raz na miesiąc, ale i tak robie to bardziej z nawyku.
Notki teraz są pisane jakby w pośpiechu i prawde mówiąc nie ciekawią mnie jakkiedyś. Ale to co mnie najbardziej denrwuje to to , że pod newsem pisze "więcej" człowiek głodny informacji naciska myszką i co... no i guzik nic nie ma;p zmieńcie to prosze... -------------------- ...
|
patix |
![]()
|
Dzięki za radę, postaram się dostosować; nie jestem tylko pewna, czy dam radę w ciągu tygodnia (szkoła)... w weekendy będę ślęczeć na komputerem aż padnę, ale postaram się Was zadowolić
![]() Jakby były jeszcze jakieś uwagi, proszę o informacje - na forum, czy na e-mail (jak kto woli). A tak na teraz, to gdyby coś pojawiło się pod więcej, to będzie napisane na stronie głównej: czytajcie więcej (na końcu newsa). Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam patix. -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
co mnie bardziej irytuje, to times new roman na głownej stronie. yikes. i do tego ogólnie mam poczucie pewnego niechlujstwa, tło się chyba nie ładuje do końca (żółte na górze, a potem to już "przezroczyste", czyli widać gwiazdki zamiast żółtego)... z tym by trzeba chyba prędzej coś zrobić. w ogóle odświeżyć layout
![]() -------------------- |
patix |
![]()
|
no tak, czekolada, rzeczywiście...<br>tak sobie przeglądam właśnie forum, czytam dawniejsze wypowiedzi... co skłoniło mnie to do wejścia w archiwum - lata 2003-2004. istotnie miało to (jakby to ująć?) więcej stylu i chyba dopiero teraz zaświtało mi, co miała na myśli LL pisząc o irytacji z powodu braku ciągu pod <i>więcej</i>. Przyzwyczajenie drugą naturą (czy jakoś tak). teraz ja się muszę odzwyczaić od pisania jednoczęściowych...<br>Tak czy inaczej niespodziewanie (bo się nie spodziewałam) otrzymałam na maila odpowiedź - "jak chcecie to poprawić to usuńcie te ****** obrazki ze strony." ale że wcześniej ktoś napisał coś całkiem sprzecznego odwołuje się do Was. taka drobnostka, ale widać, że może stanowić problem - mówicie, macie. decyzja należy do Was.<br>dalej, emticonka, czy mówiąc o odświeżeniu layout'a masz na myśli zmianę, że tak to nazwę, całego wystroju strony? i o co chodzi z tym timesem? czcionka jak czcionka, chyba że czegoś nie wiem. :)
-------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(emoticonka @ 19.12.2006 19:46) To troche dziwne bo w cssie jest i było zawsze Verdana, Tahoma a nigdy nie Times New Roman. Radziłbym sie przyjrzec dokładnie - lub sprawdzić przegladarkę! -------------------- |
patix |
![]()
|
Prawie nie rozróżniam czcionek
Tzn. nie zwracam na nie uwagi Zresztą who cares? A jak spędza się kilka godzin przed monitorem, to nawet najlepsza czcionka nie pomoże oczkom. ![]() Ale jak to mówią "prawie" robi wielką różnicę... ![]() Ten post był edytowany przez patix: 23.12.2006 22:47 -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
kObra. |
![]()
|
Zamiast dużo gadać i narzekać, zakasać rękawy i do roboty od nowego roku ;]
Mam dziwną mgłę przed oczami, chyba pora spać... -------------------- she wolf.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
OK, nieźle to wygląda u mnie w IE (ok, przyznaję: wcześniej tam nie sprawdzałam), ale zazwyczaj używam FF, a tam wygląda toto tak:
![]() więc się zaniepokoiłam ![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
A ja pamiętam stary szablon z "elisy" super był....
-------------------- she wolf.
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kObra. @ 26.12.2006 14:55) Stary szablon elisy?... nie moge sobie przypomniec...mial on niebieskie tlo? ale chyba pozniej byl taki sam jak na org -------------------- ...
|
kObra. |
![]()
|
W sumie do końca nie pamiętam
![]() Ale wiem że był fajny, tzn. może mi się tak wydawało jak miałam - naście lat, to wtedy TA strona zrobiona była na takim poziomie, że zachwycałam się nawet szatą graficzną ;] -------------------- she wolf.
|
Albinka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 04.01.2007 Skąd: Bzie:p czyli Jastrzębie Zdrój,albo Ravenclav Płeć: Kobieta ![]() |
Wiecie jaka to jest trudna praca?? (dla niektórych) np.
-Prowadzisz pamiętnik Lavender ( ja prowadze ) masz głupie komentarze, pocisz się wysilasz żeby zachwycić swoich czytelników. -Newsy( No właśnie ![]() No to mam tyle!!Lece oglądać M jak miłość |
patix |
![]()
|
No, Albinko - nie jest tak źle, jakby pisał każdy, komu się news nie podoba, to prawdopodobnie większość czasu spędzałoby się na opróżnianiu poczty :P.
A tak przy okazji - jesteś Wilchemilla i robisz na harrypotter.org.pl? Czy chodzi Ci o inną stronę? -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
Albinka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 04.01.2007 Skąd: Bzie:p czyli Jastrzębie Zdrój,albo Ravenclav Płeć: Kobieta ![]() |
Jestem Willchemillą...i jewszcxze raz przepraszam że tak zaniedbałam pisanie newsów, ale ja nie mam czasu, bo Mik@ zachęciła mnie żebym pisała pamiętnik Lavender.
![]() |
patix |
![]()
|
Nie o to chodzi, po prostu myślałam, że ty na forum masz nick Wickie. :P
A jeśli chodzi o "głupie komentarze" - ważne, że jakieś są. A że niektóre nie są... niezbyt przychylne - to nic wielkiego. Złe dobrego początki. A ludzie czytają, co piszesz i TO jest sukces. Życzę powodzenia i owocnej pracy nad pamiętnikiem. -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
em |
![]()
|
Albinka:
informacja: tu nie wywala się bez powodu, moja droga. a zakładanie kolejnego konta celem ominięcia bana nie jest dobrą metodą na uniknięcie kolejnych blokad. -------------------- |
Luna Lovegood |
![]()
|
QUOTE(kObra. @ 07.01.2007 23:41) W sumie do końca nie pamiętam ![]() Ale wiem że był fajny, tzn. może mi się tak wydawało jak miałam - naście lat, to wtedy TA strona zrobiona była na takim poziomie, że zachwycałam się nawet szatą graficzną ;] Tak pamiętam jakie wrażenie na mnie zrobiła jak po raz pierwszy weszłam na nią... ech stare dobre czasy. Ale widze, że teraz coś piszą pod więcej. Gratuluje i dziękuję -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 09:48 |