To Delete
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
To Delete
s.a.m.a.r.o. |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 23.03.2006 Skąd: ...z głębi nieprzemierzonej, zwanej wyobraźnią... Płeć: Kobieta ![]() |
proszę usunąć
Ten post był edytowany przez s.a.m.a.r.o.: 20.01.2007 17:37 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Potrafisz interesująco dobierać sformuowania, a jednak nie. Nie podoba mi się. Wiersz trzeci z pierwszego setu może i najlepszy i uniwersalny, ale konstatacje straszliwie banalne, nawet jeśli w pewnym stopniu prawdziwe. Co do wiersza o wierszach - jest słaby.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Szczerze? Nie lubię wierszy białych, wolę klasyczne.
Te tutaj dla mnie wyglądają jak wprawki w używaniu przerzutni i niezbyt do mnie przemawiają. Może inny zapis dodałby im uroku. -------------------- |
emka^ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: StW Płeć: Kobieta ![]() |
ja sie nie znam za dobrze na poezji.. ale mi się podoba
![]() Podoba mi się bo nie wiem jak innych ale mnie te wiersze no.. ruszają.. Pisz dużo bo ładnie ci to wychodzi.. ;] -------------------- "Kiedy z serca płyną słowa
uderzają z wielką mocą Krążą blisko wśród nas ot tak dając chętnym Szczere Złoto.." Nobody Wins . |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się, coś masz takiego w stylu, co strasznie przyciąga. Są wersy, które powalają, a są takie które nie wiadomo skąd się wzięły i nie pasują do reszty. Np. tutaj:
QUOTE Jak żagiel bez wiatru, Anioł z obciętymi skrzydłami, Optymista pozbawiony uśmiechu Poczułam, że brakuje czegoś więcej Niż skarpetki do pary. Ta skarpetka do pary mnie rozwaliła ;P Ale ogólnie piszesz oryginalnie, trochę mieszasz zwyczajność z fantazją, widać, że masz bardzo dużą wyobraźnię. W "zrozumieć po prostu" podobała mi się szczególnie końcówka - ładnie to wyszło. Jeżeli chodzi o ten ostatni wiersz - na pierwszy rzut oka banalny, ale im więcej razy czytam, tym bardziej porusza. -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Takie tam refleksje, ale czy to jest wiersz?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon, skoro poezją można nazwać to:
QUOTE nie mogę podnieść niczego z podłogi - starych skarpet szortów koszul gazet listów łyżek butelek kapsli nie mogę pościelić łóżka odwiesić papieru toaletowego umyć zębów rozczesać włosów ubrać się zostaję w łóżku nagi na brudnych prześcieradłach w połowie leżących na podłodze guziki od materaca uwierają mnie w plecy kiedy dzwoni telefon kiedy ktoś podchodzi do drzwi wściekam się jestem jak robak pod kamieniem ten sam strach zostaję w łóżku zauważam lustro na komodzie podrapać się to zwycięstwo. to można wszystko;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:08 |