Kołysanka Dla Niebieskookiego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kołysanka Dla Niebieskookiego
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Wiem-wysokich lotów to nie jest. Nic odkrywczego, taki tam, kolejny banał. Ale sam się wprosił do umysłu, poprzez zbyt długie zatoniecie w niebieskich oczach. Na całe szczęście nie swoich (A gdzie! Unicestwić narcyzm!).
Kołysanka dla Niebieskookiego Uśpij dumne, blade lica Miast nabijać się z Księżyca. Poproś mocno Pana Boga By przysięgi swej dochował Żeby zbawił myśl od smutku Zatarł ślady, powolutku. Spowij umysł swój granatem. Uczyń Księżyc swoim bratem. Zanurz się w marzenia niszy, Nim wypowiesz rokosz ciszy. Zasłoń duszę swą błękitem, Ochroń błękit swój przed świtem. Ja nie będę spać. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bardzo dobre. Proste, miłe i senne.
|
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
Ślicznie. Nie za długo, nie za krótko - w sam raz. Długość jest bardzo ważna, trzeba wiedzieć kiedy skończyć, czasami jedna linijka więcej psuje efekt. Podoba mi się i proszę o więcej
![]() -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
koala |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 23.05.2006 Skąd: z Centrum Dowodzenia Wszechświatem =3 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo przyjemne i wyważone.
QUOTE taki tam, kolejny banał Może i banał, ale za to jak ładnie napisany! ![]() -------------------- Nie wiem jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej,
ale czwarta będzie na maczugi. [Albert Einstein] ![]() *** logiczna konsekwencja katolickiej ideologii |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:52 |