Japońska Kurtyzana
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Japońska Kurtyzana
Amania |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.03.2006 ![]() |
[attachmentid=210]
oto mój pierwszy rysunek wykonany kredkami. Czekam na opinie. |
itachi |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 16.07.2005 ![]() |
Ładnie, starannie wykonane, tło zbyt szare, ale podoba mi się
![]() -------------------- www.animevisions.net
Rivieres pourpres / Oblivion? Bramy otwarte... |
Amania |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.03.2006 ![]() |
To jest kopia, chociaż nie do końca wierna. Nie jestem jeszcze na tym poziomie innowacyjnym, żeby coś takiego sama wymyśleć...
|
Naya |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 26.12.2005 Skąd: za siedmioma górami ... ![]() |
mi sie podoba, ładne
-------------------- "Well baby I surrender
To the strawberry ice cream Never ever end of all this love Well I didn't mean to do it But there's no escaping your love" |
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
Podobają mi się szczególnie wzory na kimonie, tło trochę zbyt ponure, ale całokształt w porządku
![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
Amania |
![]()
|
Hej, dziekuję za komentarze. Pocieszyliście mnie i zachęciliście do dalszego rysowania.
![]() |
Somei |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Gdynia (taki cmentarz w centrum) Płeć: Kobieta ![]() |
No to ja cię jeszcze trochę pocieszę i napisze że ta praca ma dodatkowego dużego plusa, bo jest to japonka i ma kimono, japonia rullez :F
-------------------- -=> Jestem nędzarzem posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twoich stóp, stąpaj lekko gdyż stąpasz po moich marzeniach -=> Ludzie są jak kwiaty - 8 miliardów narcyzów -=> Uwierze w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne -=> Moje serduszko toczyło się drogą, a ty je podniosłeś i zostało z tobą |
Somei |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Gdynia (taki cmentarz w centrum) Płeć: Kobieta ![]() |
No to ja cię jeszcze trochę pocieszę i napisze że ta praca ma dodatkowego dużego plusa, bo jest to japonka i ma kimono, japonia rullez :F
-------------------- -=> Jestem nędzarzem posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twoich stóp, stąpaj lekko gdyż stąpasz po moich marzeniach -=> Ludzie są jak kwiaty - 8 miliardów narcyzów -=> Uwierze w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne -=> Moje serduszko toczyło się drogą, a ty je podniosłeś i zostało z tobą |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:25 |