Dym, dziwne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dym, dziwne
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to powiedzieli moi koledzy, kiedy im przedstawiłem ten wiersz. "Dziwny". Rzeczywiście dziwny, oceniajcie.
"Dym" Szarego dymu tęcze rozstawia kolega gapi się w ciemność i w gardle zalega Zadusił już ojca zabija mi matke pali mój sąsiad spalił sąsiadkę obniża ciśnienie ziarna szare sieje i głaszcze spaliny i głośno się śmieje przyjaciel kominów kochanek otchłani jak Romeo i Julia umrą zakochani w trumnie ciało na twarzy chusta żegnają się razem pocałunkiem w usta |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Dziwny?Moze trudny do zakwalifikowania. Bo temat trochę zbyt poważny jak na dowciapność a trochę zbyt komiczne wykonanie jak na typowy wywoływacz powagi.
Ale ładny.Błędow nie zauważyłam- ale nie ciesz się- nie szukałam:D. Taki jakiś...lekki. Podoba się Marysiom. ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ległam ze śmiechu (zwłaszcza przy bidulce sąsiadce). Forma kulejąca, ale w tym wypadku to dodało smaczku. I like it.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bardzo dobre. Mam nadzieję, że nie urażę Cię pisząc, że bez sensu. Tym bardziej, że to żadna wada. Można sobie do niego wymyślać najbardziej karkołomne interpretacje, bo jest niesamowicie 'gietki'. Fajnie. Czekam na więcej.
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oooj, to sobie poczekasz
![]() dzięki za komenty, chociaż nierozumiem posta Sihaja. To z sąsiadką nie miało być śmieszne ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Oj, wiem, że to ma głębsze przesłanie i wogóle. Ale ująłeś to w taką formę, że dodatkowo dla mnie zyskało aspekt komiczny, co wcale nie umniejszyło wartości przekazu.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:21 |