Czy One Są Zacne?, prace lewej ręki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Czy One Są Zacne?, prace lewej ręki
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ten topik odpowie na wszystkie twoje pytania.
Ten post był edytowany przez emoticonka: 09.04.2006 19:18 -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE jakbys wysluchiwal/a stekan tego pana na temat 'wokalista th a ja' przez jakies trzy dni tez dostal/a-bys lekkiego spiecia. A to wszystko moja wina. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
zabije rozszarpie rozerwe na strzepy
kto bystry zauwazyl ze to cytat? Evus, kochana spokojnie ![]() drrrruczek. ;-D zamykam/ estiej Ten post był edytowany przez estiej: 12.04.2006 10:26 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Avadakedaver @ 30.03.2006 18:20) 2. właśnie sobie zdałem sprawę, że wilk z twojego avataru symbolizuje Ciebie, a owca - Owczarnię. abstrach..ąc (prawie abstrach..ąc) możba by powiedzieć, że ten wilk przez owcę przelatuje... ![]() Abstrahując się pisze przez samo "h". W odróżnieniu od ch..., oczywiście. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:16 |