Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(nutrias @ 13.07.2007 18:26) nie napisalas wczesniej, ale ja wiedzialem. jestem jak malarz z herosow. wczoraj namalowalem obraz, gdzie lilith wacha swoje stopy ![]() Czekaj czekaj. Kto to jest malarzz Herosów i dlaczego malujesz moją dziewczynę wąchającą swoje stopy? Ewa nie wącha sobie stóp, a ja jestem zaniepokojony. pokaż ten obraz. czy siedzę na nim w pozycji lotosu i robię skomplikowaną figurę ze stopą przy twarzy? -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Malarz z Herosow. Koles po nacpaniu maluje przyszlosc.
To, ze rysuje Twoja dziewczyne niezalezy ode mnie. Nie jestem tego swiadomy, co maluje. Obrazu niestety nie moge pokazac, gdyz zniszczol go Sylar [czarna postac serialu] |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Matko. Te seriale są groźne dla psychiki młodzieży.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(nutrias @ 14.07.2007 11:32) uosoabiasz się z postacią serialu? -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobrze ze nie z 'Dexterem' XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmmm... znam, jakby to powiedzieć, ciekawsze xD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 14.07.2007 22:23) uosoabiasz się z postacią serialu? moze nie uosabiam, ale bardziej porownuje ;] QUOTE(MisieK @ 14.07.2007 22:24) dobrze ze nie z 'Dexterem' XD dexterka dopiero zaczynam ogladac - 3 odcinki - ale juz mi sie zajebiscie spodobal ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
KLIK - ja głosowałam na 2, ale uważam że 6 też jest niczego sobie.
|
MisieK |
![]()
|
ja wolę szósty
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taki żarcik
![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rage... *____*
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
nie za naszego życia chyba XD
nutrias |
![]()
|
zapomnieli dopisac nad radiohead 'white rabbits trip'.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Brakuje Rapsow, brakuje Popu.
Justin i Paris Hilton ! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
nutrias |
![]()
|
ja juz wiem.
to, ze WRT beda grac na openerze bedzie promowac osobny plakat ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Całkiem realistyczny, bo w sumie nie ma tam samych zajebistości, są też rzeczy słabsze nieco. No i Lenny gdyby grał to jednak większa czcionka.
A koncert Coxona okazałby się tylko przykrywką dla pierwszego po reaktywacji koncertu Blur. Ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żarty żartami ale myśle że kilka zespołów z tego zestawu się trafi.
|
Katon |
![]()
|
Radiohead, Arctic Monkeys, Hot Chip. Te trzy wymieniłbym w pierwszej kolejności.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
plus Muchy, Kings of Leon, The Kooks, Interpol i Mum. Jak nie będzie czegoś z tej ósemki to przestane wierzyć w swój dar przewidywania
![]() A swoją drogą najfajniejsze zaskoczenia z tych zespołów to były by chyba Blonde Redhead, Cat Power albo Eels. Genialnie byłoby ich zobaczyć! Zawsze najlepiej jak trafi się zespół w który się nie wierzy, że przyjedzie. Dlatego cały czas nie wierze, że kiedykolwiek mogłoby przyjechać The Knife ![]() [Pierwsze zespoły już w lutym!] |
nutrias |
![]()
|
Nie no, Radiohead to dla mnie pewniak
![]() A Lenny tez mogliby sie reaktywowac dla open'era (tak jak rok temu dla off festivalu). Do tego Kooksi. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziwi mnie brak Your Mother Stirs Bigos With Her Elbow. Byłem pewien, że przyjadą na następną edycję.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Płakałbym ze szczęścia.
Ja pierdole Outkasty, RATMy, AM, Interopl i inne takie, ech ech ech. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
unkle? ten plakat mógłby być prawdziwy :>
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 10:28 |