Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
Ja zamiast Babyshambles wstawiłabym jednak Dirty Pretty Things. Plus jeszcze Klaxons, Junior Boys, Caribou, TV On The Radio, Roisin...eeeeh...
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja baaaardzo chce Stereophonics
![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ja bym chciała takie zespoły jak: the kooks, the kooks, the kooks, the kooks, the kooks i the kooks. wiem, trochę sporo.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A moja mniej więcej lista mniej więcej realnych marzeń (tzn. np. bez The Beatles) wygląda tak:
Radiohead, Modest Mouse, Justin Timberlake, Busta Rhymes (doceńcie rym), Klaxons, The Rapture, Coś Co Lubię Z Kanady (BSS, AF albo TNP), The Knife (ja tam w to akurat wierze - nie wierzę w Modest Mouse), Blur (wkraczamy na teren fantazji), BRMC, The Kooks (chociaż myślę, że już się skończyli), Roisin (no ale jej nie będzie, bo będzie w styczniu), Kylie, Hot Chip, Lily Allen (była już, ale co z tego?), Interpol (chociaż już bez szału) no i koniecznie i niezbędnie (oddaję za nich Kooksów i Interpol) The Futureheads. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
The Kooks mozliwi (bardzo bym chcial), poniewaz nowa plyta podobno na poczatku nowego roku
![]() To tego marzy mi sie elektronika w postaci Daft Punk, Moby'iego i Freemasons (do namiotu). Jeszcze The Killers, Coldplay, Justin Timberlake lub Amy Winhouse. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja najbardziej:
Radiohead, Modest Mouse, Jarvisa, Of Montreal, Broken Social Scene, The Rapture, Spoon, Junior Senior, Justina. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
baby where'd you get your body from?
tell me where'd you get your body from? i got it from my mama! to tez by bylo ostre ![]() a amy winehouse nie znosze, kiedy ja slysze to budza sie we mnie wspomnienia z rodzimego blue cafe, ktore swego czasu rozbrzmiewalo w kaczym stylu w kazdym radio. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zjawisko wszystkiego co związane z BEP dość mocno działa mi na nerwy, więc chyba raczej na will.i.am'a nie czekam.
Natomiast Of Montreal, Jarvis i Daft Punk jak najbardziej. |
nutrias |
![]()
|
nie, nic z BEP ;p
fajne szol byloby przy Basement Jaxx (ale ci byli, wiec raczej nie wpadna), axwell do namiotu, modest mouse, jamiroquai, royskopp, kaiser chiefs, nelly furtado moze ;] |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jak bedzie Royksopp albo Daft Punk to sie moze skusze
![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
Oooo, Jamiroquai to byłoby to.
|
nutrias |
![]()
|
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Daft Punk byli w 2006 na Summer Of Music przecież i frekwencja raczej nie dopisała, więc nie wiem czy tak im się śpieszy jeszcze raz do nas.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie desperuj ;)
-------------------- |
nutrias |
![]()
|
Wlasnie. I nie psuj ludziom zabawy
![]() |
Eva |
![]()
|
Teknolodżik!
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Lubię tą piosenkę, ale od klipu chce mi się rzygać.
|
nutrias |
![]()
|
dooobry jest:)
btw. moznaby edytowac juz nazwe tego tematu ;p Ten post był edytowany przez nutrias: 03.11.2007 17:24 |
Eva |
![]()
|
Done!
-------------------- |
nutrias |
![]()
|
Lol:)
A w tym roku postanowilem, ze wynajmuje jakis akademik czy cos [nawet juz w lutym, najwyzej sie komus odstapi - chetnych na pewno nie braknie] jak nablizej glownego w Gdyni ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak juz wynajmniesz akademik to pozwolisz Nam spac w kilku pokojach?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
nutrias |
![]()
|
Wez mnie nie lap za slowka, bo powiem Twojej starej, ze palisz camele zolte ;p
Ten post był edytowany przez nutrias: 03.11.2007 22:37 |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Juz tam nie mieszkam jeszcze dalej od gdyni wiec to nie przejdzie xD
Stara Tymona wie wszystko, wiec na nic twoje starania nutriasie XD Libsi(no co no XD), Modest Mouse, BRMC, The National, TNP, cuś nowego typu My Teenage Stride, Yeasayer, Mary Onettes albo Thief, Feist bym chciał i Tigercity(moze nie za rok, przeciez z epką nie przyjadą) no i Yo La Tengo, Spoona i Cloud Cult -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
Fakt, zapomnialem
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 10:31 |