Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
powiem ze dzentelmen to dosyc ciekawa opcja, biorac pod uwage, ze daje naprawde kozackie koncerty, tyle o ile wiedzialem
no mia to milosc moja ostatnio troche, wiec tez fajnie. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE !!! Jak to sie wymawia? ;p -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
iiik! ;p
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
czyk czyk czyk
lub fonetycznie: tschy(i)k tschy(i)k tschy(i)k -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
można jako dowolny jednosylabowy dźwięk ;>
edit: w sensie powtórzony trzykrotnie ![]() Ten post był edytowany przez Potti: 30.01.2008 18:44 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
uuk?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 29.01.2008 23:43) 'Ecky- ecky- ecky- ecky- pikang- zoop- boing- goodem- zoo- owli- zhiv'. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
żyd żyd żyd.
Chemical Brothers ponoć nie robią lifeactów tylko odtwarzają muzykę. W dzisiejszych czasach to dla mnie obciach jednak. Ale Mia poprawiła mi humor. Z kobit śpiewających to tylko Roisin ucieszyłaby mnie bardziej, tym bardziej, że w końcu nie byłem na koncercie i cierpię. |
Ludwisarz |
![]()
|
Ni!
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mnie z kobiet spiewajacych to by ucieszyla Karin.
Katon, powiedz ze to nie jest prawda. Powiedz ze nie sa taka elektro-gosiaandrzejewicz ;C -------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaporszą w koncu cerekwicką?
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ale że kto? że co? Chemical Brothers, żyd żyd żyd czy Roisin? No i co ma do tego ta nieszczęsna Gosia?
Aaa, chyba chodzi Ci o Braci Chemicznych. Otóż no puszczają muzykę z tych swoich machin, czyli robią jakby dj show. Ale dobra aranżacja elektroniki na instrumentarium wszelakie wydaje mi się znacznie fajniejszym koncertowo rozwiązaniem. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
M.I.A. - odkryłem jakiś czas temu i powiem szczerze, że mocno wciąga [z rewelacyjnym 'Jimmy'm' na czele]
Gentleman - chociaż nie słucham reggae to on jest wyjątkowy. Ostatnia płyta równie genialna jak poprzednie The Chemical Brothers - będzie fajne, taneczne zakończenie festiwalu. Muzykę mogą puszczać ze swoich machin - nadrobią to wizualizacjami |
Eva |
![]()
|
Jesli chodzi o aranzacje na instrumentarium to zapraszam na VNV Nation ;p
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ojej, ale na Roskilde My Bloody Valentine. Shields i Yorke, niemożliwe do przebicia prawie, żeby nie wiem jak bardzo jarały taneczne koncerty.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
gdybym miał grubszą kase O_O
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
My tam z Ewą na Wacken sie wybieramy xD
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
opener kolebką magicznych spotkań... *sniff*
|
Child |
![]()
|
uzupełniaj childometr, a nie wciągasz jakies podejrzane substancje ;p
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zupełnie nie wiem jak odpowiedzieć na powyższe zdanie.
|
Child |
![]()
|
po polsku. oboje wtedy cos zrozumiemy ;)
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
trojmiasto zawsze moze pozostac kolebka magicznych spotkan
![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
a ja i tak bede mial za daleko xDDD
-------------------- |
Katon |
![]()
|
My Bloody Valentine jest właściwie nie do przebicia. Tzn. ok - Pixies, reaktywowany Pavement, cudownie reaktywowane The Smiths... To byłaby ta ranga.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
to co, w tym roku na openerze beda magiczne pustki.
-------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 16:36 |