Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krąg zagranicznych wykonawców zamknięty: dj Roger Sanchez i Matthew Herbert. Nie znam się na muzyce klubowej, nie wypowiem się wiec na temat tych artystów. Pełna lista zawiera więc 15 zagranicznych wykonawców. Do tego dojdą jeszcze polskie zespoły, szczegóły bliżej nieznane. Hohoho! Open'er nam wyrósł na wielki europejski festiwal. Aż boję się pomyśleć co będzie za rok, jeśli utrzyma się takie tempo wzrostu poularności Open'era.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Szkoda tylko, że za bardzo zachwiali proporcjami. Tzn. klubowego grania jest od cholery, a rockowa ekipa mogłaby być ciut większa. No ale i tak narzekanie byłoby żałośnie nie na miejscu.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misio zbiera na Open'era. Mało mu brakuje. W zamian mogę wymienić 864 kapsle po Żubrze.
PS1. Rozwałiło mnie, nie wiem czemu, the Hives ze swoimi scrabblami w teledysku. PS2. 865. Ten post był edytowany przez MisieK: 29.04.2006 00:13 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
candy-club |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 01.05.2006 ![]() |
QUOTE(Katon @ 22.04.2006 10:19) Powiedz mi Ahmed skąd on tych knypów wytrzasnął, bo świetnie grają. Szczególnie perkusja mi się podoba... na perkusji jest patrick keeler z the greenhornes, zajebistego zespolu z cincinnatti. (zgadzam sie z toba w 100 co do perkusji, greenhornes przez patricka to jeden z moich ulubionych zespolow) jest jeszcze lil' jack, czyli jack lawrence, basista z greenhornes. na koncertach przygrywa im dean z waxwings z detroit, na codzien w skladzie brendana. plyta jest super! |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
łooo. huz dys gaj.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
I don't know but I like him.
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
mam szczerą nadzieję, że ktoś zadzwoni i powiadomi o rzekomej bombie.
zazdrość straszna rzecz. tegoroczny skład wyjątkowo udany, dla każdego coś miłego, od placebo, poprzez sigur rós do groove armady i pharella. że o ff i the streets nie wspomnę. niestety, trójmiasto w pizdu daleko. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Katon |
![]()
|
E idź. Duża jesteś. Poza tym ja jestem jeszcze duższy i odpowiedzialny. Zaopiekuję się Tobą. I nie mam na imię Wojtek.
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
/napalony giertych. ;d/
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Katon |
![]()
|
O ty zła. A ja tak dobrze chciałem.
|
Vilanda |
![]()
|
no dobra.
nie taki znowu giertych. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Katon |
![]()
|
No. Ja jestem ładniejszy. Troszeczkę, ale jednak.
|
Vilanda |
![]()
|
jeżeli jesteś ładniejsz od dłygiego romana, to oficjalnie się w Tobie zakocham.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Katon |
![]()
|
Ok. Jestem. Więc już możesz zacząć. Ale obawiam się, że zakochasz się nieszczęśliwie, bo na przykład ja aktualnie zakoch..e się w Sumiko.
|
Vilanda |
![]()
|
oh, no to się odkocham.
w sumie, zakochanie śmierdzi. maski gazowe włóż //esty Ten post był edytowany przez estiej: 09.05.2006 07:20 -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Katon |
![]()
|
Dobra ziomy - to kto w końcu jedzie poza mną, Ahmedem i Miśkiem? I kto jedzie nie na festiwal a na zjazd? Bo się idea rozlezie. Wszystkie idee się rozłażą, ale o tą postaram się jeszcze trochę powalczyć, bo fajnie by było.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ekhem... pożyczyłem kumplowi 300 zł... na pierścionek zaręczynowy(biedak się tak zmarnuje;p) no ale odda bo już nie raz oddawał...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 09.05.2006 11:12) Dobra ziomy - to kto w końcu jedzie poza mną, Ahmedem i Miśkiem? I kto jedzie nie na festiwal a na zjazd? Bo się idea rozlezie. Wszystkie idee się rozłażą, ale o tą postaram się jeszcze trochę powalczyć, bo fajnie by było. jeśli moi kumple bedą jeszcze w Gdańsku na początku lipca, to się zjawię. -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE ekhem... pożyczyłem kumplowi 300 zł... na pierścionek zaręczynowy(biedak się tak zmarnuje;p) no ale odda bo już nie raz oddawał... Ty mi tu nie próbuj się nawet wykręcać. To nawet nie uchodzi za jakąkolwiek wymówkę. Widzę Cię na Open'erze. MisieK. K.... . Masz być. Katon Ten post był edytowany przez Katon: 10.05.2006 11:25 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zleciec sie i najprawdopodobniej zlece, ale opene'ra zalicze raczej tylko drugiego dnia ;P
Katon, podeslijcie im cos ;d -------------------- |
Katon |
![]()
|
O w mordę. Zebyś wiedział, że spróbujemy!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE I kto jedzie nie na festiwal a na zjazd? Ja tylko na zjazd, bo na tyle mnie stac. O festiwalu pewnie mi opowiecie tak czy tak. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 12.05.2006 16:00 -------------------- |
Katon |
![]()
|
QUOTE(Child @ 11.05.2006 21:21) Hmmmm... Jeśli to wygramy to obecność obowiązkowa. |
Ahmed |
![]()
|
Nie no! Spokoju mi nie daje piosenka z nowej reklamy Heinekena. Nie mogę spokojnie spać. Po prostu Meet U There. Dla zainteresowanych Teddybears Stockholm - Cobrastyle ( skąd my to znamy? fifa 2k6 ;> ) Jakby ktoś chciał to wrzucę na forum.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ja chetnie ale znajdz mi jeszcze kawalek z lejsow stix i panasonica lumixa ;p
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:31 |