Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katona nie podejrzewam o udzielanie sie na forum wyborczej, wiec to chyba robota Rycha ;c
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no coz, dupka.
ale dobrze, ze tydzien pozniej jest rafineria, jest jakis pretekst, zeby przyjechac nad morze ![]() -------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
e tam, to nie ja
![]() jedna gwiazda nie może 'umrzeć' tego festiwalu. |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ja na początku miałem tak zwane mieszane uczucia, ale to jednak jest żałosne. Tzn. ten zespół to zawsze był cyrk z castingu i można było lepiej wybrać ikonę punku. Mniej ikoniczną, ale lepszą. No bez sensu. To będzie chyba jednak kabaret bardziej, a mnie nie bawią takie kabarety na festiwalu za grubą kasę. A najbardziej mnie zafrasowało, jak sobie uświadomiłem, że to oni są 'rockowym klasykiem' na ten rok. Czyli, że Sonic Youth 2008 jakby. Ej. To już w ogóle nie jest zabawne, czuję się okradziony. Miał być Radiohead, potem jakieś opowieści, że może MBV, marzenia marzenia. A Roskilde ma Radiohead i MBV i jeszcze wszystkie świeże i ważne rzeczy do tego i jeszcze frytki może do tego. Więc tak jakby w tym roku jest nokaut. Rockowa publika dostaje szopkę sprzed 30lat i Interpol pewnie, który jest ok. Ale no wiecie. Nie ta skala. Do tego Massive Attack, oh yeah i Chemical Brothers, jakby na świecie nie było teraz zajebistej elektroniki. Masz rację Ryśku, że MIA i CocoRosie to już chyba do końca będą highlighty. Jestem zły, bo wiem, że nie pojadę na Roskilde, bo nie mam jak i za co i już nigdy nie zobaczę Radioheada i Modest Mouse i czego tam jeszcze. Niech chociaż jakiś Justin przyjedzie. Albo Justice.
Ten post był edytowany przez Lilith&Katon: 27.02.2008 16:27 -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jak dla mnie spoko, niech sobie grają Sex Pistols. Z chęcią zobaczę ich 'jako legendę' i pójdę na pewno jeżeli w tym czasie nie będzie grało coś fajniejszego. Obawiam się tylko, że może przyjechać sporo przypadkowych osób.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie jaram sie zadnym wystepujacym zespolem, a w koncu sie pojawie. Poczulem sie dzieckiem z przypadku ;c
btw - jak juz tak sobie lecą w kulki z doborem wykonawcow, to niech sciagna Muse. uj ze byli rok temu. mnie nie bylo, a sie nimi jaram xP -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
a szerzej w temacie? ;p
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
[Ewa sugeruje, że w zaistniałej sytuacji żarty o Muse jej nie śmieszą]
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
not amused, huh?
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
hyhy, rok temu byla nagonka na mnie i na Miśka bo chcieliśmy isc na koncert Muse. skonczylo sie tak ze poszliśmy na jakiś White Rabbit's Trip a na Muse załapaliśmy sie na jeden czy dwa kawałki
![]() |
Child |
![]()
|
poraaaaacha :F
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
brak mi słów, doprawdy
dobrze, że przynajmniej Wojtek czyta mi w myślach ;] -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
smile, spring is coming
![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No właśnie. Spring. Chciałbym słuchać muzyki pięknej i radosnej, albo chociaż poruszająco sentymentalnej. Czy coś. No i w lecie też chętnie takiej posłucham. Gdyby znów było Muse to ostatecznie bym nie pojechał. Na szczęście to nierealny koszmar. Cały czas zastanawiam się jak tu się dostać na Roskilde i jeszcze kobietę zabrać. No ale raczej bez szans. Chyba, że nam Rysiek karnety wygra.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
weźcie kredyt i odpracujcie
![]() |
Neonai |
![]()
|
|
Child |
![]()
|
kazdy fest ma lepszy. nawet wacken ;ccc
-------------------- |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Off w tym roku zapowiada się świetnie.
Może będzie trzeba się wybrać ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
o jak fajnie
rok temu odpuscilam, ale teraz jade zwlaszcza, ze myslowice pol godziny stad ![]() -------------------- |
Lilith |
![]()
|
ja nie wiem czy nie wybiorę offa zamiast ;]
-------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
normalnie moja teoria - ze im blizej mam open'era, tym gorsze okolicznosci przyrody - działa ;FFF
-------------------- |
em |
![]()
|
może by tak magiczny off?
![]() -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
KEEEEEEEEEEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN! now it seems too lovely to be true / but I know the best things always do !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
już mnie nawet Sex Pistols nie boli ![]() Ten post był edytowany przez Potti: 02.03.2008 17:48 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Chyba jesteś odosobniona w tej zajawce... (czy się mylę?). Nie znam człowieka, przyznam się szczerze. No więc poznam i zastanowię się czy się cieszyć. Co mam poznać?
Natomiast chciałem wyrazić dziką podnietę z powodu przyjazdu Of Montreal na Offa. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 21:14 |