Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
i w dodatku ceny biletów bardzo są zachęcające.
-------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hipoteza: za trzy lata, kiedy magicznym znudzi sie off, pojada kupa na roskilde. kiedy i trzy razy zawiodą się na tym, to doczekam pierwszego cudu krakowskiego i ujrze Katona na Wacken pod sceną, na ktorej Sodom bedzie sodomizował muzykę.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja sie wstrzymuje z deklaracjami do czasu az podadzą wszystkich artystow na opena.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
WHOA, MOTION TRIO. Jaram się, w jakiej cenie będą bilety?
Chociaż z drugiej strony CocoRosie i MIA... Fak. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
w zeszłym roku były po 35zł na dwa dni, w trakcie festiwalu 55zł
-------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 02.03.2008 21:12) Chyba jesteś odosobniona w tej zajawce... (czy się mylę?). Nie znam człowieka, przyznam się szczerze. No więc poznam i zastanowię się czy się cieszyć. Co mam poznać? Natomiast chciałem wyrazić dziką podnietę z powodu przyjazdu Of Montreal na Offa. nie, nie jestem odosobniona, jeszcze Ty (Of Montreal to w uproszczeniu Kevin Barnes i chyba do tej pory z jakimiś małymi wyjątkami tworzył tylko on) ![]() (z tymi Sex Pistols to miałam na myśli, ze już mi nie szkoda, bo w obecnej sytuacji mogę właściwie olać Open'era i nie będzie mi specjalnie przykro) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Łojojoj! Katon, nie znasz Of Montreal? Poważne braaki... No niech mu ktoś podrzuci Satanic Panic In The Attic albo chociaż Sunlandic Twins. Pokręcony pop w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu. Na pewno się tym zachwycisz.
Ja się cieszę. Może nie jest to jakaś maksymalna podjarka, ale na razie zapowiedzieli Clinic (i tutaj wszystkim polecam ich album Internal Wrangler) i jeden z najpłodniejszych zespołów ostatnich lat, czyli Of Montreal (nie szukajcie zdjęć w internecie, bo jeszcze przypadkiem traficie na fotki gołego Kevina Barnesa występującego na jakimś koncercie i nie jest to apetyczny widok). -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
zna zna, tylko Kevin mu się nie zapamiętał z imienia (czyli z pewnością nie widział tych zdjęć)
![]() swoją drogą, tutaj te covery. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ej, zaszło jakieś zajebiste nieporozumienie. Dowiedziałem się od Ewy, że ujawniono jakiegoś tam nowego artystę Open'era i że to jakiś Kevin cośtam czy David cośtam. I myślałem, że ten post Potti i moje teksty o 'odosobnionej zajawce' dotyczą tego czegoś/kogoś (czy to istnieje? halo, kochanie?). OCZYWIŚCIE, że znam Of Montreal i uwielbiam i w ogóle =D
No, chyba wszystko jasne. Włóczykijowi wiatr zabredził do ucha jakieś bzdury, hehe. Child - nawet jeśli skończymy pod sceną na Sodomie (co nigdy nie nie wydarzy), to będziemy mieli poczucie przebycia gigantycznej i fascynującej drogi. Nie tylko po labiryntach i kazamatach metalu. Ten post był edytowany przez Katon: 03.03.2008 00:59 |
Lilith |
![]()
|
ej no sorry
przeczytalam post Potti i zrozumialam, ze jakis Kevin bedzie na openerze. no to wpisuje w google i wyskakuje mi koles z dopiskiem opener 2008, no z tym ze dopiero teraz zajarzyłam, ze sobie nie doczytalam i no w ogole spadajcie ;] -------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
ale bez żartów, przecież nie mogłam nie wspomnieć o Of Montreal, a zamiast tego napisać o jakimś dziwnym Kevinie. zaraz zmienię nazwę tego tematu na Festiwale i tyle =))
(bo i tak teraz fajne plotki chodzą o Offie, takie pod Ahmeda ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak a propo dopisku do tematu [nie mojego
![]() -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 03.03.2008 00:09) (bo i tak teraz fajne plotki chodzą o Offie, takie pod Ahmeda ![]() znaczy że Sufjan? |
Potti |
![]()
|
si. a pytasz, bo wiesz, że to nieprawda, wiesz że to może być prawda czy po prostu, bo Ahmed lubi Sufjana?
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znaczy że właśnie przeczytałem plotkę, że może być Sufjan i wiem, że Ahmed lubi. I tak mi się to wszystko skojarzyło. Ciekawe gdzie ma źródło ta plotka, bo ja przeczytałem na gronie. Jakby przyjechał to byłoby wybornie! W końcu jest numerem jeden na mojej liście wykonawców, których koncerty chciałbym zobaczyć.
edit: w ogóle ostanio doszedłem do wniosku, że taka lista to jedyna słuszna i raczej stała lista jaką człowiek może stworzyć. inne za szybko się zmieniają i trudno ustalić jaką obiektywną kolejność. z koncertami jest łatwiej. Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 03.03.2008 01:40 |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child @ 03.03.2008 00:14) przybij pięć -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ej, poprzednia nazwa tematu była fajniejsza, mimo że się troche, no..zdezaktualizowała.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Spoko. Ta może być. Grunt, że z dopiskiem. Buahahahahaha.
O, Sufjan byłby naprawdę kapitalny. Mam nadzieję, że się potwierdzi. Fakt, Wojtek. Listy 'koncertowe' zmieniają się najwolniej. |
Neonai |
![]()
|
ale jednak sie zmieniaja. kiedy 4 lata temu jarałam się Metaliką i przyjechali do Polski, to nie mogłam jechać, i się modliłam zeby jeszcze przyjechali. a teraz, kiedy spokojnie mogłabym jechać, już sie nimi nie jaram :c ironia losu.
Ten post był edytowany przez Neonai: 03.03.2008 10:49 |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak mnie czymś nie zaskoczy alterart to wybieram offa;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
QUOTE(Neonai @ 03.03.2008 09:49) ale jednak sie zmieniaja. kiedy 4 lata temu jarałam się Metaliką i przyjechali do Polski, to nie mogłam jechać, i się modliłam zeby jeszcze przyjechali. a teraz, kiedy spokojnie mogłabym jechać, już sie nimi nie jaram :c ironia losu. wypaczajacy wplyw osob trzecich ;ccc-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 03.03.2008 01:22) QUOTE(Potti @ 03.03.2008 00:09) (bo i tak teraz fajne plotki chodzą o Offie, takie pod Ahmeda ![]() znaczy że Sufjan? whoa! pójdę na kolanach! Na Offa na bank jadę. W Openera wciąż wierzę, ale coraz mniej, natomiast Roskilde kusi niezmiernie. Kasę ze stypendium mam już odłożoną ;-) teraz muszę tylko akredytację dla prasy załatwić. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
No to co, kupujemy bilety na samolot?
|
Child |
![]()
|
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Opener zatrzymał się miesiąc temu. Skończyli na Sex Pistols i nie wiem na co czekają. Każdy tydzień zwłoki w ogłaszaniu artystów działa na ich niekorzyść. Ja podjąłem już decyzję. Jadę na Roskilde (niedawno ogłosili M.I.A.). Tym samym tracę Beirut i Cocorosie. Zdobywam absolut (Radiohead/MBV). Widzimy się na Offie.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 23:25 |