Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jadę, muszę go zobaczyć
![]() A miałem w tym roku sobie już odpuścić. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Spodziewałem się, ale to zdecydowania dobra wiadomość. Podobnie ze Ścianką, ale wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że kilka dni później zagramy z nimi na Rafinerii w Redzie, więc ciągle chęć wyjazdu na Roskilde przeważa pomimo kosztów.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Największy nius to to, że Zbigniew Wodecki wystąpi z Mitch & Mitch! Sprawdzcie!
Serio, zaczynam żałować, że być może tego nie zobaczę.. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczynam się jarać, to znaczy łapie mnie jakaś ochota, chociaż w zeszłym roku klimat średnio mi odpowiadał (i nie chodzi o Was, co nie).
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie no, tak podsumowując to nie wiem czy było lepsze koncertowe lato w Polsce. tylko trudniej się tym wszystkim zajarać, bo highlighty nie koncentrują się w Gdyni i trochę zachodu wymagałoby zobaczenie tego wszystkiego.
co do Open'era to niezbyt mocno zależałoby mi na nim w tym roku, trochę nieświeża atmosfera dookoła, ale to też nie znaczy, że nie jest wart ceny karnetu. dzisiejszymi gwiazdami można się już nakręcić, a przecież jeszcze M.I.A. (i to jest najwyższa półka, w tej bajce trudno o coś lepszego). Offa z mojego punktu widzenia chyba komentować nie muszę, bo mój właściwie ulubiony aktywny (tak na pełnych obrotach przynajmniej) zespół i w dodatku daje takie koncerty, że jest na szczycie mojej listy mimo, że już widziałam ![]() a do tego dochodzi właśnie Nowa Muzyka, która nawet bez Battles jest na poziomie, bo o ile średnio mnie jara taki Clark, to jednak wartościowy i na czasie. a z boku festiwali w okolicach wakacji będzie przecież Elvrum, który dla mnie może sobie stanąć w jednym rzędzie z Radiohead i Modest Mouse, a na przeciwnym biegunie Nelly Furtado, oba koncerty raczej tanie niesamowicie, więc jak narzekać, to już lepiej na pogodę czy coś ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Właśnie, kto wybiera się na Nelly Furtado?
Ja z miłą chęcią, ale nie ma z kim ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Przypominam, że we Wrocławiu na początku maja Shellac, który podobno na koncertach wbija w ziemie - who's gonna be there? bo ja raczej na pewno, tym bardziej, że jest wreszcie pretekst, żeby Wrocław zobaczyć, bo nigdy nie byłem.
A kiedy ta Nelly? Bo ja bardzo chętnie. |
nutrias |
![]()
|
|
Katon |
![]()
|
Ło, to lipa, bo wtedy chyba w Redzie jest ten festiwal na którym na 90% będziemy grać.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie nadążam. jaki festiwal?
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Rafineria
-------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej bez kitu Beirut odwołał europejską trasę koncertową..
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niech RATM od-odwoła swoje ;<
-------------------- |
nutrias |
![]()
|
Sprzedam karnet 3-dniowy z polem. Cena z przed 15 lutego, czyli 239zł.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
lol
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
domagam sie magicznego offa w polaczeniu z neverending zlotem w sierpniu, o!
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
taaak, będzie bombastycznie
![]() ![]() -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bez fasolek plz ;x
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ale my z Tymonem utworzymy silna opozycja TBMowa i bedziemy puszczac Combichrist hehehehe.
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
INTERPOL na Openerze!
|
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
wolalabym: wojtek na openerze
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
no rzeczywiście - to byłby nius roku
[a kto wie.. cały czas nie mam karnetu] edit: Szkoda, że ogłoszenie Banksa&co na Openerze równoznaczne z tym, że nie będzie ich na Roskilde.. Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 08.04.2008 19:01 |
Lilith |
![]()
|
no, no....
-------------------- ![]() ha! |
nutrias |
![]()
|
Wuj z tym Interpolem, bo mój bilet jest już w drodze do nowego posiadacza
![]() bawie sie w matoosa ![]() Ten post był edytowany przez Child: 08.04.2008 20:32 |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
ej nie obraź się, ale sprzedawać karnet gdy ogłoszona dopiero połowa wykonawców to trochę głupie (żeby nie powiedzieć dosadniej..)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.05.2025 03:36 |