Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można zawsze kupić
![]() Ale jak na razie nie ma takiego boom jak The Roots, Beasties czy Bloc Party. Z obecnych wybrałbym się tylko na Jay-Zego, Chemicalsów, Majke i Interpol, lecz to też bez większych orgazmów ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Rafineria w tym roku 10 zł za dzień ;]
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe, przejadę sie. przecież to rzut burakiem cukrowym
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
British Sea Power na offie.
Mówcie co chcecie, ja się jaram ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie kocham co prawda British Sea Power, ale zaczyna mi się w głowie nie mieścić ile może Rojek i jak z głową się z tym obchodzi. wydaje się dokładnie trafiać w oczekiwania ludzi, którzy "pasują do Offa"- z Of Montreal polski internet cieszył się bardziej niż bym oczekiwała, Lekmana trudno nie lubić, Clinic wiadomo, a teraz jeszcze screenagers pójdzie na kolanach.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Off w tym roku rozpierdala.
A lada moment gwiazda Open'era, ciekawe co nam dadzą. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
wrzuci ktos album british sea power lub clinic, ktory uwaza za najbardziej udany? bo ja ani tego ani tego ;p
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
nutrias |
![]()
|
ERYKAH BADU NA OPENERZE !!!
|
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
pfff...
|
nutrias |
![]()
|
Haha, kupię bilet bez pola tanio
![]() |
MisieK |
![]()
|
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
mua ;*
brakuje jeszcze katie melua :o -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
nutrias |
![]()
|
Katie gra 3 koncerty w Polsce jakoś niedługo
![]() |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
lasię cos powaznie w glowke stuknelo, ze chce 120zl za bilet
phi! |
nutrias |
![]()
|
Kolejne gwiazdy Open'era:
Fischerspooner, DJ Vadim, Fujiya & Miyagi Na Fischerspooner trzeba iść jak tylko można. Mega show! Lao Che, Vavamuffin, Maria Peszek, Żywiołak, Everything Is Made In China [z Rosji ![]() Ten post był edytowany przez nutrias: 15.04.2008 19:33 |
MisieK |
![]()
|
QUOTE Żywiołak sory cat, ale XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żeby Vadim przyjechał z Yarah Bravo (która notabene jest chyba jego narzeczoną), to widzicie mnie w Gdyni *_*
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
nutrias |
![]()
|
To z powodów wokalnych czy wyglądowych owej pani?
![]() |
MisieK |
![]()
|
raczej to drugie bo ja bym też tak... XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
W sumie nie wiem jak śpiewa, ale poszedłbym popatrzeć
![]() bez kitu, 'Dj Vadim Live feat. Yarah Bravo' z opener.pl ![]() Ten post był edytowany przez nutrias: 15.04.2008 20:18 |
MisieK |
![]()
|
kupiłbym bileta jakby mi sie lapcok nie <zespół bardzo mocno>
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
TO BYŁ WSPANIAŁY MOMENT, chociaż pierdzenia na basie tu są.
Tam w ogóle to ona szoł robiła swoim jestestwem, taka dziewczynka, ale niesamowita. A tu udowadniam ze nie dosc ze slodka to jeszcze ma glos. A ten producent tego (znaczy ten co nie rymuje, ten co rymuje to Abstract Rude) to Vadim wlasnie. Ten post był edytowany przez vold: 15.04.2008 21:37 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
vold |
![]()
|
Wy więcej słuchacie trójki - ile gwiazd mają jeszcze ogłosić i mniej więcej kiedy?
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
nutrias |
![]()
|
Jutro ma być Ziółek, zostały jeszcze 2 gwiazdy na główną w pierwszy dzień (na pewno w tym jeszcze rock) i sporo rzeczy na World.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.05.2025 07:41 |