Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Chce na M'era Luna Festival! VNV Nation, Samael, Combichrist, Hocico, Apoptygma Berzerk i Mesh za cale EUR 69. Hocico widzialam, Combi zobacze, chlop liczy ze VNV sie w Polsce pojawi, ale zobaczyc to wszystko na raz to bylby niezly muzyczny wielokrotny orgazzzzm.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Samael? Yay!
-------------------- |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Samael po ML bedzie w Wawie na urodzinach Vejdera, wiec tam moznaby skoczyc. No chyba ze sprzedam nerke i rzeczywiscie pojedziemy na Mere
-------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Odpuscilabym nawet CP dla Mery, jeden biedny Reaper (na Closterkellerowe wypociny nie ciagnie mnie w ogole) w opozycji do tej ekipy to proch i pył. A Samael - kurcze, uslyszec Solar Soul na zywo? Whoah!
-------------------- |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
W sumie mozna wziąć tez taka opcje pod uwage, ale to tez zalezy od tego czy zalapie sie na akredytacje na CP w tym roku :P
![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witaj Roskilde. Dostałem dzisiaj akredytację. Życie jest piękne.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z Magla?
WOW. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wow, jak co i gdzie? znaczy wiem, ale daj szczególy co bym wiedział czego się spodziewać :]
no w sumie to ja wysłałem dopiero w poniedziałek, to pewnie nawet nie doszło podanie jeszcze.. Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 25.04.2008 00:06 |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Może ja dostanę z Gazety Myślenickiej? Znam tam jednego pana... Ech, panowie żurnaliści, kurna. Ja se bede musiał kupić. Ale czekam jeszcze na to MBV na Open'erze, żeby dac mu szanse.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No wiesz w sumie warto kombinować.. Opaska dla mediów to spora wygoda no i jednak odpada z budżetu spooory wydatek.
A nie macie na uczelni żadnej gazety studenckiej? Macie na pewno, sam nawet znam dziewcznę z krakowskiego Manka. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hmmmm. Mamy tego zasranego WUJa. A wiesz, że się zapytam - co mi szkodzi?
Btw, Jarocin zaczyna wymiatać w tym roku. Przynajmniej jak na Jarocin. Doszedł wokalista Bauhaus i The Subways. No i Muchy. The Subways w Jarocinie, czujecie? Ten post był edytowany przez Katon: 25.04.2008 11:49 |
Eva |
![]()
|
Hehe, kupuj glany, spodnie w krate, farbuj sie na czerwono, kostka w dłoń i szarżuj na Jarocin!
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muchy w repertuarze Republiki to ja bede mial 4-go maja na polibudzie ;c
-------------------- |
Eva |
![]()
|
A ja na juwenaliach. Muchy muchy wszedzie muchy.
-------------------- |
Child |
![]()
|
Muchozolem!
![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
No. Nie ma to jak Coma na juwenaliach =D
Poza tym Much nie ma nigdzie tak realnie. Jeśli już dla was jest za dużo, to znaczy, że w momencie w którym zerzygacie się 10 razy i umrzecie z przesytu dokona się jakiś (nie użyję słowa progres, bo wartościuje) ruch od 'jestem punkiem, jeżdżę na łudstok, lubię też system i ciężką muzę i szanuję kaziora' ku nieco innej publice. I wtedy ten ruch będzie nadal ruchem robaczkowym w skali kraju. Vide, rządzicie Polską drodzy dark pipol i jeszcze długo będziecie a już was Muchy irytują =P Ten post był edytowany przez Katon: 25.04.2008 16:44 |
Eva |
![]()
|
Jeszcze dluga droga do irytacji. Bardziej chcialam zwrocic uwage na to, ze wszedzie ich pelno - ostatnio w poznanskim 'W Starym Kinie' grali, teraz beda na juwenaliach i w Gdansku.. Pracowite chłopki :P
QUOTE 'jestem punkiem, jeżdżę na łudstok, lubię też system i ciężką muzę i szanuję kaziora' O kim teraz mowisz? Troche to w odniesieniu do mnie i Childa (a moze Abstrakcja? tylko skad wtedy to 'wy'?) nieco nietrafione wiec zastanawiam sie czy Twoje stwierdzenie bylo bardziej uniwersalne a zarazem bardziej abstrakcyjne czy raczej kompletnie sie rozmijasz z prawda w swym wyobrazeniu tego, czego forumowa mlodzież slucha ;-> -------------------- |
Child |
![]()
|
Mnie bardziej irytuje to, że bilety na jakikolwiek koncert, ktory chetnie bym zaliczyl zaczynaja sie w przedziale 100+ zlotych [Down - 130, Metallica - nawet nie sprawdzam ile stoi na allegro teraz, na poczatku bylo 130 za plyte], albo graja wpizdziec daleko [Chorzow, Katowice - te rejony]
A Muchy fajnie graja live, wiec jak bedzie darmowe wejscie, to sie kopsne ![]() I chce Nine Inch Nails w Polsze! Na jednym gigu z Samaelem! ![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
Cho na M'ere ;>
-------------------- |
Child |
![]()
|
Reznora nie bedzie :<
-------------------- |
managarm |
![]()
|
Jarocin prawie pokrywa sie z CC w Wawie wiec odpada :/. no ale dzieki temu kilkunastu starych punkow mniej ;)
![]() |
Child |
![]()
|
QUOTE Chce na M'era Luna Festival! VNV Nation, Samael, Combichrist Mojemu wspolokatorowi sie bardzo spodobało. Teraz prawie non-stop Get Your Body Beat u niego leci :P -------------------- |
Katon |
![]()
|
No jasne Eva, że nie o Ciebie raczej mi chodziło. Bardziej o taki Muchy-haters front, którego typowego przedstawiciela opisałem. Czy napewno chcesz z nim być w jednym froncie =P?
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Hm.. najprawdopodobniej bede jeszcze na Slot Arcie
![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Eva |
![]()
|
Nie, jak na ten front to ja zdecydowanie zbyt czesto myje wlosy :D
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.05.2025 13:59 |