Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Btw, fajnie by było jakby Open'er albo nawet Off dali trochę przestrzeni offowemi hiphopowi w Polsce.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Tak. I dark independent. Bym wreszcie przyjechala :d
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Asian Dub Foundation w Jarocinie, haha, jeszcze wyjdzie, że ja tam pojadę.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bez kitu. Ja już się zastanawiam. Aczkolwiek niekoniecznie ze względu na ADF.
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co do koncertu Sigur Rós, odbędzie się w Stodole, nie w Palladium.
Cena biletów 130zł (150 zł w dniu koncertu). |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Az tak ich nie lubie :p
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drugo.. No i stodola to syf nieziemski na taki koncert.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
No syf, ale jechać warto
![]() Bilety podobno od 5-ego maja w sprzedaży. I radzę się pośpieszyć, bo koncert cieszy się dużym zainteresowaniem ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Melt! festival?
soczysciej, a juz sama wycieczka do dojczlandu obiecuje przygode. cena biletu taka sama jak na opener. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
No.. Nie powiem.. Ciekawie to wyglada.
O kurcze pieczone. Musze przemyslec. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
Raczej nie ja jestem targetem tego festiwalu. Tzn. wolę chyba line-up Open'era już.
|
nutrias |
![]()
|
open'er ma interpol, jay-z i eryke. ten niemiecki festiwal nie
![]() ![]() od dzisiaj można kupować bilety na sigur rós - tylko na stronie organizatora. i radzę się pośpieszyć, bo stodoła jest mała a zainteresowanie eventem oogromne ![]() |
nutrias |
![]()
|
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zapytam Franka czy nie chce zwiedzić starych kątów
![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
No i przede wszystkim Happy Mondays, którzy nie są może moją ulubioną kapelą z Manchesteru, ale na pewno warto zobaczyć.
|
nutrias |
![]()
|
Kolejna gwiazda Open'era:
Editors |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uff. Dobrze że nie na Roskilde
![]() Fajnie! edit: QUOTE Alter Space Na tegorocznej edycji Heineken Open'er Festivalu postanowiliśmy stworzyć nową odrębną przestrzeń festiwalową "Alter Space", która zgromadzi w jednym miejscu dotychczasowe oraz nowe pomysły i pozamuzyczne aktywności artystyczne. Udało nam się zrealizować ideę promocji działań artystycznych takich, jak teatry uliczne, taniec ognia, performance. "Alter Space" to scena muzyki eksperymentalno-awangardowej, połączona ze sceną jam session dostępną dla uczestników festiwalu. To również kino prezentujące interesujące filmy (dokument, animacja), działania teatralne, plenerowe wystawy oraz artystyczne zakątki kawiarnianej atmosfery, skłaniające do dyskusji i relaksu. MUZYKA: Ponad 9 godzin awangardowej muzyki: Tymański Yass Ensemble, Troitsa (Białoruś), RH + audiowizualna grupa przyjaciół, Alamut, HATI, Echo TM, Wolfram, emiter_franczak, C. H. District TEATR: 1 wielkie przedstawienie plenerowe, 6 parad, 4 pokazy fire show: Teatr Ósmego Dnia, Teatr Porywacze Ciał, Teatr Gry i Ludzie, Klan Grus, Mamadoo, Fire Angels KINO: 4 filmy: "Free Jimmy - Uwolnić słonia" (polska premiera festiwalowa), "Music Partisans", "Life in Loops", "Heineken Open'er Festival 2005-2007" WYSTAWA: Jan Pieniążek - instalacja elektro-art-magiczna, Łukasz "Luka" Hołuj - malarstwo fluorescencyjne, Piotr Smołka - malarstwo, Mateusz Smołka - fotografia JAM SESSION: przyjdź i zagraj na gitarze ALTER CAFE: zakątek kawiarnianej atmosfery i relaksu przy Radiu Open'er Strefa powstaje dzięki wsparciu finansowemu i mecenatowi Miasta Gdynia. genialne! chciałbym zobaczyć ten film "Heineken Open'er Festival 2005-2007". Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 08.05.2008 20:21 |
Katon |
![]()
|
Editors? I co? I koniec? Gdzie ten zespół, który się reaktywował po latach? Czyli, że Portishead zapewne, co mnie mało jara, no ale zawsze coś... Koniec już?
|
nutrias |
![]()
|
Scena główna już zamknięta
![]() Editors na wieelki +, bo polubiłem ich dopiero po koncercie w Polsce ![]() Zestaw Interpol + Editors będzie miazgą na festiwalu Ten post był edytowany przez nutrias: 08.05.2008 21:02 |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
o, jak śmiesznie.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
No. Po prostu ha ha. Będzie można porównać, który bardziej udaje, że jest Curtisem.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Caribou na offie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalne sie chyba zesikam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Super. Zacząłem ich słuchać równo z Pandą i mi się kojarzą razem, co ich jakby jeszcze bardziej nobilituje w moich uszach. Super. BSP też spoko, ale Caribou ich dla mnie przyćmiewa.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Lilith - nie sikaj
![]() ale super:D:D:D OFF rządzi w tym roku. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
super. i bsp się nawet trochę chowa.
nudzi ci się nad ranem?;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 20.05.2025 20:18 |