Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wrzuć bo ja człowiek bez telewizji nie wiem o czym mówisz. //bez brwii jednej też od dziś. jak ją znajde to jej z dupy jesień średniowiecza zrobie.//
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panasonic Lumix: Tobias Froberg "When the night turns cold" (jak zassę to wrzucę tu).
Lays Stix - no idea A tutaj macie nutkę z Heinekena: Teddybears Stockholm Ten post był edytowany przez Ahmed: 17.05.2006 13:51 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie podoba mi się. za to mi się wkręciło Bang
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobra dzieci.
bo jak znam życie to i tak wszystko spadnie na moją głowę. więc już tu robimy oficjalną listę spotkaniową, bo festivalowa mi raczej nie robi (jak chcecie to se zróbcie drugą), i trzeba się zdecydować gdzie i kiedy. ja będę w 3mieście chyba od 5ego lipca (z tym, że moge być nieco zmasakrowana i obita) i w sumie poroponowałabym 7ego, bo nie będziecie jeszcze tak skacowani. ale jak macie jakieś swoje idee to jestem otwarta. 1. Sumiko 2. Katon 3. Misiek 4. Mysza 5. Elvaralinde 6. Ahmed 7. Sie dopisze :> Child tak czy nie tak? KTO SIE JESZCZE ZGLASZA? aa i może jakaś lokalna masa przyjdzie. avalon albo sihaja... o i na empa trza krzyknąć. Ten post był edytowany przez Child: 17.05.2006 20:43 -------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
Empa załatwię. Nie powinien się długo zapierać.
Mnie to ryba kiedy. Jeśli nie będę w gdańsku całe wakacje to i tak zapewne przyjadę 5tego i wrócę dzień po festiwalu. A do kaca i tak przywykłem. PS. Szczęśliwcy którzy posiadają już 3dniówki mogliby zarezerwować camping. na wszelki wypadek. Ten post był edytowany przez MisieK: 18.05.2006 12:41 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE PS. Szczęśliwcy którzy posiadają już 3dniówki mogliby zarezerwować camping. na wszelki wypadek. Wątpię, żeby jeszcze miejsca były ;] Ja zarezerwowałem już 8 maja - w pierwszy dzień rezerwacji, bo się bałem, że zbraknie miejsc na campingu. A ty Misiek nie będziesz miał w Danzigu noclegu? Choćby i u kolegów studentów? (kto pije w juwenalia temu kijem w genitalia): idę właśnie na Hey. Przekonamy się ;> Ten post był edytowany przez Ahmed: 18.05.2006 17:34 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja będe od 6go do 9go i w każdy dzień mogę. A gdzie to już proszę za mnie zdecydować. Się dostosuję.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ladnie poprosze o nadie...
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE Misiek nie będziesz miał w Danzigu noclegu? Choćby i u kolegów studentów? Toć mówię na wszelki wypadek:D kumpel będzie w domu wtedy to będę miał nocleg 10 minut z buta od miejsca festiwalu;p QUOTE (kto pije w juwenalia temu kijem w genitalia): idę właśnie na Hey. Przekonamy się ;> Ja byłem wczoraj na Acid Drinkers, i jak przystało na koncert tegoż zespołu, tanie wina lały się strumieniami. Nawet ktoś pojechał do Elbląga po Arizonkę. //EDIT: Lipiec zapowiada się smerfastycznie. Już od 13stego Union of Rock w Węgorzewie a tam... Soulfly ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 19.05.2006 15:26 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Oj na Open'erze będzie się działo. Właśnie się dowiedziałem kto będzie z polskich zespołów. Tyle zdążyłem z radia wychwycić: Abradab, Fisz Emade, Freak of Nature, CKOD, Sofa?, Loco Motive Sun, Psychocukier, Kanał Audytywny, Miloopa, Niewinni Czarodzieje,Masala Sound System, Maria Peszek, Myslovitz, Pustki i The Car Is On Fire [za dwa ostatnie to normalnie padam do stóp]. No trochę tego jest. Podkreślone grają na dużej scenie.
A teraz niech żałują Ci co nie zakupili biletów ;> Ten post był edytowany przez Ahmed: 23.05.2006 20:45 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
na stronie sa juz wypisani. i wlasciwie jak wahalam sie nad pojsciem, to teraz juz jestem pewna - dzieki ckod, tciof, fisza.
tylko ja nie rozumiem, ile scen bedzie. gdzie zagraja te wieksze 'gwiazdy'? -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
Polskie gwiazdy grają chyba wcześniej. Wszyscy oprócz wyżej podkreślonych grają na małej scenie. Popołudniu zaczynają sie koncerty gwiazd zagranicznych. Poza Coldcutem, Ladytronem, Mathew Herbertem i Rogerem Sanchezem, wszyscy grają na głównej. Jazda, jazda, jazda! Dla zainteresowanych click!
Myśka, kupujesz karnet jednodniowy, czy na wszystkie koncerty? Teraz chodzą po 249. edit: phah! A koncert The Rolling Stones w Wawie odwołany ;] Ten post był edytowany przez Ahmed: 24.05.2006 15:06 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
yhm, bo gitarzysta spadł z drzewa. tylko co 62latek robił na drzewie?
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
no to ciekawa jestem jak to czasowo wyjdzie i czy bede mogla wyskoczyc na frytki ;] rok temu jak ucieklam po kebab to rotofobia i lili marlene zdazyli zagrac.
postaram sie kupic bilet na wszystkie trzy. sprytnie to sobie wymyslili, ze tak pomieszali zespoly, bo ja teraz nie potrafie wybrac jednego jedynego dnia. a cena jakos mnie nie przeraza, mimo iz rosnie ;} -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
QUOTE postaram sie kupic bilet na wszystkie trzy. sprytnie to sobie wymyslili, ze tak pomieszali zespoly, bo ja teraz nie potrafie wybrac jednego jedynego dnia. a cena jakos mnie nie przeraza, mimo iz rosnie ;} Zawsze mozesz wygrać bilet w Trójce. W soboty i w czwartki. Życzę powodzenia! Dzwoniłem już z 50 razy i zawsze linie zajęte. Ha! Ale wygrałem płytę Gnarls Barkley w poniedziałek. Open'er swoja drogą, ale słyszeliście cudowne wieści? Warszawa bliżej niż Gdańsk ;] Rzut beretem. Kto jedzie? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Rozumiem kochani, że na YYY's w Warszawie się widzimy...
I zęby mi nikt nie głosował na te kapele na onecie w konkursie o open'era. Bo w trzeciej albo czwartej turze jesteśmy my i wy głosujecie na nas, przyjaciele. Kocham was. Pozdrowię was ze sceny. No. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a juz chcialem na Carriona albo Sorcerera glosowac [;
Ale odsluchalem Carriona. I jakos nie przypadlo mi do gustu - chlopaki wyslali jakas taka bezplciowa kompozycje - In Flames z STE dla ubogich. Sorcerer jednak zbyt niszowy. Ale kawalek srogi. [czyt. sluchajacy metalu docenia. reszta niekoniecznie] -------------------- |
MisieK |
![]()
|
hm... z okazji natłoku knocertów lipcowo-sierpniowych poważnie zastanawiam się nad tym czy bede tylko 7 lipca czy przez wszystkie trzy dni;p bo przecież zapomniałem głupi, że miesiac po openie jest woodstock. a to dla mnie impreza priorytetowa.
pod koniec sierpnia mogę odwiedzać rodzinę w stolicy więc być może na YYY's się wybiorę. fuck. flotę mi rozjebali. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
No nie mów, że ta błotna, prostacka impreza jara Cię bardziej, litości staryyy...
|
MisieK |
![]()
|
błotna tak, prostacka nie sądzę. a tak pozatym ma swój klimat. nie mówiąc już o pociagach woodstockowych:]
Katon |
![]()
|
E idź. Ja już się chyba albo starzeje, albo się zburżuaźniam. Ale jak widzę to mirze bezzębnych, zapijaczonych punków i metali z każdego polskiego powiatu (no tylko mi nie mówcie, że stereotypami myślę - większość ludzi to takie właśnie towarzycho) to mi się jakoś odechciewa. Wszystko jest dla ludzi poza smrodem innych ludzi.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Byłeś? ;>
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Jak kolega jechał to byłem przez 20 minut z nim w pociągu na Dworcu. Jak tam tak waliło, jeszcze zanim zaczęli pić i wymiotować to sorry winetu. Zbyt delikatny jestem.
Kurde. Z L.Stadt ciężko będzie wygrać. Liczę podle i złośliwie, że nie wyjdą z grupy. (Tak jakbym był pewny, że my za tydzień wyjdziemy) Ten post był edytowany przez Katon: 30.05.2006 12:03 |
MisieK |
![]()
|
ehhh... katon katon... naprawdę, nie krytykuj czegoś czego jeszcze nie przeżyłeś. pozatym masz zbyt wrażliwy nos... a może to ja poprostu się za bardzo przyzwyczaiłem do tej zapijaczonej ferajny;p
Katon |
![]()
|
Widziałem film Telewizji Trwam, hehe =P
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:31 |