Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a Marta jedzie na Roskilde.
fcuk, a ja nie bo miałam prace, a teraz kurde nie maml. -------------------- ![]() ha! |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
Hyhyhy...
![]() Ale za to ciąży na mnie odpowiedzialność za paskudne kłamstwo. Jak sie kłamało będąc dzieckiem, to na starość sie nie umie. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hahahahahahahaha, już za późno!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
O, patrzcie, Mateusz mowi do siebie
![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Znam waszą tajemnicę, buahahahahahahahaha, teraz masz mi co tydzień wysyłać kiełbasy poznańskiej albo...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No a ja mam to wszystko na screenach. XD
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Moge Ci wysylac regularnie oryginalna sucha krakowska
![]() Btw nie mam pojecia co on earth moglo Toba powodowac zeby robic te screeny, Good Lord xD -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na tapetę se wrzuciłem
![]() A poza tym to chyba wszystko można przeczytać w śmietniku przecież. |
Eva |
![]()
|
Psujesz Katonowi zabawe i mnie, bo nie bede musiala mu szykowac paczek z kielbasa.
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Katonowi mniej kiełbasy nie zaszkodzi - wprost przeciwnie
![]() |
Eva |
![]()
|
Buuurn! :>
Znow bedzie trzeba wywalac. Mi sie nie chce! -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
jak dzieci no, jak dzieci ;]
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Sajonara, moji drodzy! Może duńskiemu oddziałowi Niewinnych uda się dopaść jakiegoś interneta to się odezwiemy =*
|
Lilith |
![]()
|
a niech was tam zleje w tym Roskilde, zaczynam prace od polowy lipca
![]() -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
So So Modern na Offie. Kozacki koncert może być.
Wejdzcie na ich myspace i zobaczcie fote do 'piece it apart' XDDDDD Ten post był edytowany przez MisieK: 01.07.2008 15:20 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Jak już zapewne niektórzy fani Róisín wiedzą, nasza ulubienica kończy 5 lipca 35, khe, 18 lat. Jej koncert zaczyna się o 1:00, zatem już w jej urodziny! Z tejże to okazji trzeba coś zaśpiewać. A konkretnie oczywiście Happy Birthday! Jeśli ktoś nie zna niezwykle ambitnego tekstu, publikujemy go poniżej: Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday, dear Róisín Happy birthday to you Trzeba będzie tę zwrotkę (refren?) odśpiewać po parokroć, także po to żeby wszyscy chętni zauważyli, że już śpiewamy. Sugeruję luźno trzy razy, a jeśli będzie się dobrze śpiewało, to możemy Róisín śpiewać dalej, jak pójdzie potem “Sto lat”, to już Wasza sprawa. Tłum decyduje! Teraz KIEDY będziemy śpiewać. Otóż na gronie Moloko i Róisín ustaliliśmy, że najlepszym momentem będzie koniec koncertu, ale tej jego części PRZED bisami. Z setlist, które udało się zebrać, wynika, że PRAWDOPODOBNIE wypadnie to po “Overpowered”, ale że Róisín z różnymi setami ostatnio wyskakuje, to nastawcie się, że chodzi po prostu o koniec głównej części koncertu. Ruszamy zaraz jak tylko przestaną grać i się ukłonią. Jedna ważna uwaga: imienia Róisín nie czyta się jako “Rojsin”, “Rozin” czy jakkolwiek podobnie, tylko “Rołszin” lub “Roiszin” (drobne szczegóły są nieistotne, i tak 3/4 z nas pewnie nie umie śpiewać, więc nikt nie zauważy różnicy). Poprawną wymowę prezentujemy poniżej w najnowszym klipie Róisín do kawałka “Movie Star” - pada ona na samym początku! Jednocześnie ostrzegamy, że w klipie następuje niezwykle brutalna scena gwałtu, zatem mogą go oglądać jedynie hardkorowi tru fani Róisín!!! http://open-er.pl/ |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
bawcie się ładnie na Openerze albo gdziekolwiek jesteście, wychodzę na lotnisko
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
The Roots znowu w Polsce!
![]() Misiek, przypomnę że Wrzeszcz wita nas minutę przed trzynastą. ![]() A, i najnowsze tvn-owskie wieści głoszą, że w sobotę i niedziele deszcz ![]() Ten post był edytowany przez nutrias: 02.07.2008 20:32 |
Katon |
![]()
|
Pozdro 600 z Danii, jest zajebiscie, zapomnielismy hasla do niewinnych, ale wypowiadam sie w imieniu wszystkich magicznych + Martyny, ktora jest mugolem, ale spoko, daje rade.
|
Katon |
![]()
|
Nataku hax:
No to ja pisze, mimo ze rzadko tu bywam ;D Mieszkajac z Katonem w namiocie i pijac z nim najtansze mozliwe wino jest zajebiscie. Zapowiada sie kilka dni (zbyt najebany by wiedziec ile) ostrej rabanki. Poti mowi, ze w odroznieniu od nas jest najebana litewskim czymstam. nie wiem czym bo jej uwaznie nie sluchalem przez winne opary. Katon boi sie ludzi ktorzy patrza na niego z niechecia. Chuja tam! Iggy Pop ze sciany mierzy mnie wzrokiem, kazdy by sie pospinal! Katon No i znowu Nataku. Roskilde jest niewyobrazalnie wielkie. I spotkalismy ludzi krowy. Ludzie Krowy sa w Pyte. Dobra, koncze bo Katon chce mejla sprawdzic. Roskilde rox. Jutro Simpsons The Movie ;D;D;D;D;;D;D; |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
świry;ddd
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nawalcie sie jak swinie i idzcie na slayera xD
-------------------- |
nutrias |
![]()
|
Kasztelany kupione, Miśku!
![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
!!!
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 06.07.2025 15:07 |