Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
bu, ja chce epke wrt :(
-------------------- |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
trzeba się zapisywać na listę do tych Epek, ale moąe cierpliwość popłaci, bo istnieje ewentualność pojawienia się fajniejszej okładki.
Ja zostaję luzerem roku, przespałam Tres.B jako najbardziej wykończony człowiek na terenie festiwalu. Grejt. Ale zorganizuje im koncert w Alchemii, może Misia też przywiezie bańki mydlane. Festiwalowa Mądrość: Desperados jest fuj. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
to zapisanie sie na forum nie wystarczy? i włóczenie po after-afterparty? tej no.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no nie, zeby to sie trzeba bylo na liste po epke zapisywac...niewinni czarodzieje winni dostać od ręki
![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam namiot, hahaha!
jeszcze musze tylko ze pole namiotowe opłacic i bedzie luzior. za chwile wrzuce filmiki z rafinerii ![]() -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pole namiotowe to prawie jak drugi bilet na festiwal XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no właśnie zauważyłam ;]
15 zł to ja za 3 dni rafinerii płaciłam. no ale to hmmm, trudno było nazwać polem namiotowym ![]() ed: trzeba jakis formularz zgloszeniowy wyslac, jest na nim miejsce tylko dla trzech osob, czy to oznacza, ze w namiocie moga byc tylko 3 osoby? bo nie obczajam. ed2: dobra juz wiem, glupek ze mnie ;] Ten post był edytowany przez Lilith: 15.07.2008 16:01 -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a my sobie z misiem akademik zaklepaliśmy. jak ktoś nie lubi pól namiotowych to też może
![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
a na Coke festival do Krakowa ktos sie wybiera oprocz mnie? (ja w sumie tylko na jeden dzien na prodigy jade, bo reszta mnie nie interesi)
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A kiedy to? Na Prodigy sama bym pojechala.
-------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
http://www.livefestival.pl/
22-23 sierpien -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Doipa, 22 dopiero z Walii wracam.
-------------------- |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja pewnie bynde. Ale to zalezy jak wyjdzie mi finansowo Mera Luna.
-------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Neonai |
![]()
|
|
Lilith |
![]()
|
QUOTE(Neonai @ 17.07.2008 20:45) sorry, ale przyjeżdżając na zagraniczny festiwal kupiłabym bilet wcześniej. to dość ryzykowne jechać szmat drogi w ciemno. -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
też tak uważam, ale z drugiej strony jeśli organizator pisze, że bilety jednodniowe będzie można kupić na miejscu, to tak powinno być... powinni lepiej zadbać o organizacje i informacje jakie udostepniaja zeby takie sytuacje nie mialy miejsca.
Ten post był edytowany przez Neonai: 17.07.2008 21:29 |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
wtopa. nie ważne czy ludzie, którzy przyjechali postąpili mądrze przyjeżdżając bez biletów, ale należy realizować to co jest w regulaminie, informacjach etc. co innego gdyby się wyprzedały. tu faktycznie chyba chcieli zarobić. przykre.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale właśnie o to chodzi, ze się wyprzedały jednodniowe bilety - skończyły im się opaski przeznaczone na sobotę. To co mieli zrobić? Nie doszyją - to nierealne. Nie dadzą opasek na cały festiwal bo to niesprawiedliwe, nieuczciwe wobec tych którzy kupili karnety to na wszystkie dni. Nie było żadnego rozwiązania tej stytuacji, poza zaoferowaniem kupna karnetów na cały festiwal. Przecież innego sposób dla na wejście na teren festiwalu nie ma jak posiadanie ważnej opaski.
Moim zdaniem jedyne nad czym można się zastanawiać to to czy Alterart przygotował wystarczającą liczbę biletów/opasek jednodniowych. Ale nie można tego jednoznacznie ocenić, bo nie wiemy ile ich przygotowali, ile było ludzi itp. To trochę bardziej złożone niż może się wydawać. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mogę tylko dodać, że w sobotę było naprawdę duuużo ludzi. Korek z dworca na teren festiwalu był ogromny. My autobusem jechaliśmy z godzinę. Punki i rapy przyjechały
![]() |
Hypacja |
![]()
|
No to OK, organizacja u nich lekko na wstecznym. BTW po Roskilde podnoszę poprzeczkę. Największym zaskoczeniem (pozytywnym bardzo) była właśnie ich organizacja. Ciekawe czy/Mam nadzieję, że Opener dojdzie do takiego poziomu szybciej niż w 30 lat i bez ofiar śmiertelnych.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Byłam na Slot Arcie i szczerze mówiąc średnio mi się podobało. Wszystko takie aż do przesady prochrześcijańskie, na koncertach wokaliści modlili się ze sceny i kazali machać każdemu, kto kocha Jezusa. Zniesmaczyło mnie to strasznie. Raz- ileż można. Dwa- chyba na wszystko jest odpowiedni czas i miejsce. Trzy- w całym życiu się tyle o Bogu nie nasłuchałam, co właśnie tam. :/ Mam dość na conajmniej 2 lata.
Jarocin przegapiłam, cóż - mówi się trudno. Ostatnio idąc sobie Stawową w Katowicach spotkałam starego fuckin-true panczura [nawalony był tak, że ledwo na nogach stał]. Chciał 20 gr na dojazd do Jarocina. ![]() ![]() Cóż... pozostaje czekać na Ku przestrodze. No i Woodstock. Ostatnio wpadłam na dziwny pomysł, żeby jechać na Castle Party. Po czym zdałam sobie sprawę z tego, że pomysł jest faktycznie dziwny i że chyba sobie jednak odpuszczę. ![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Eva |
![]()
|
Na castle w tym roku straszna kupa, ja bym nie jechala. Wolalabym sobie oszczedzic na Mere, no ale kaszanka, w Walii bede w tym czasie.
QUOTE Ostatnio idąc sobie Stawową w Katowicach spotkałam starego fuckin-true panczura [nawalony był tak, że ledwo na nogach stał]. Chciał 20 gr na dojazd do Jarocina. Jak mi to bardzo przypomina mojego kumpla Zombiego albo Misia (nie naszego Miśka :P). Dwa lata temu Miś wydal cala kase na dojazdy i 2 dnia byl tak glodny, ze zlitowal sie nad nim facet od waty cukrowej i dal mu troche wyprazonego cukru, jadl to potem lyzka caly dzien. -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Hypacja @ 18.07.2008 23:35) No to OK, organizacja u nich lekko na wstecznym. BTW po Roskilde podnoszę poprzeczkę. Największym zaskoczeniem (pozytywnym bardzo) była właśnie ich organizacja. Ciekawe czy/Mam nadzieję, że Opener dojdzie do takiego poziomu szybciej niż w 30 lat i bez ofiar śmiertelnych. Tak to właśnie jest. Jak się wydziało jakiś festiwal za granicą to można z dystansem podejść do tego co się dzieje na Openerze i te ochy i achy trochę bledną. Co nie zmienia faktu, że cały czas gonią czołówkę :] |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kaiser Chiefs na Coke Live.
To takie pytanie, wybiera się ktoś? ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No sam nie wiem właśnie. Wszystko co tam ma wystąpić jest dla mnie takie 'spoko', ale nic mnie jakoś bardzo nie jara.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:06 |