Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja w sobote jade na National Eisteddfod of Wales!
![]() -------------------- |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja w piatek, sobote i niedziele i poniedzialek na Woodstocku
![]() Ten post był edytowany przez managarm: 29.07.2008 00:47 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No, Ty to masz rzut kamieniem folksdojczu =D
Ale MGMT i KOL to byłt totalnie innie koncerty. Zupełnie inna atmosfera. Ale fakt, w koncercie KOL przede wszystkim nie dał rady ich songwriting. Nie był na tyle dobry, żeby było super. Po prostu. |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
Ich songwriting nie traci na koncertach, no sorry, jaka jest różnica pomiędzy występem live, a albumem? Żadna. Nudzili potwornie, bardziej mnie ekscytowały buty Caleba niż muzyka...
I denerwuje mnie stwierdzenie, że przez zaniedbanie The Strokes, KOL ich zastąpił. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kravitz skonczyl sie na Kill'em All
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Musieliby mi dopłacić chyba xD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
wianki są za darmo :P
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czyli ze bym nie poszedł XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
MisieK |
![]()
|
RSS mi mówi, że Max Tundra zamiast Kling Klang
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
No i po Woodstocku!
![]() Było prześwietnie, a Ci co nie byli niech żałują, bo naprawdę mają czego. Jeśli chodzi o koncerty, to Closterkeller dał radę i to był chyba najlepszy koncert, na jakim tam byłam. Anja jest boska, głos ma powalający. CUDO, mówię Wam. ![]() A tak poza tym to Acid Drinkers i Kreator też grali całkiem nieźle. No i... nigdy nie zapomnę tego tekstu: '- Zaraz będzie ciemno. - Zamknij się!' Teraz będzie mi się to śniło po nocach, na przemian z 'Wazupem'. Chyba sobie nawet 'Rrr' obejżę. O. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no, tylko że ten tekst to zerżnięty z filmu jest.
edit: re down - sorry, nie doczytałam. Ten post był edytowany przez Neonai: 05.08.2008 11:24 |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
No z 'Rrr'. Przecież napisałam.
![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Przez Klostera to ja nigdy nie bylam w stanie przebrnac. Czyli, wiedzac czego slucham, mozecie zalozyc, ze na prawde jest zle ;p
-------------------- |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ee, mnie nie bylo jednak xD Nie dojechałem, ale najlepszy podobno był występ CLAWFINGER...
I w ogole... KONSKI CHUJ! Ten post był edytowany przez managarm: 05.08.2008 15:18 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Eva |
![]()
|
Jak bym miala do wyboru wudstok i skypowanie ze mna pol niedzieli to tez bym nie pojechala
![]() -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
QUOTE(Eva @ 05.08.2008 14:30) Przez Klostera to ja nigdy nie bylam w stanie przebrnac. Czyli, wiedzac czego slucham, mozecie zalozyc, ze na prawde jest zle ;p A czego słuchasz?<; -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
managarm |
![]()
|
Eva slucha mnie, buhahahah xD
-------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Eva |
![]()
|
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
ej na clawfingera to sam bym POSZEDL MEGA CHETNIE
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kreator? Czyzby Jerzy z wolna zaczynal rezygnowac ze smiesznych ska/rege/pank kapelek? ;o
Ten post był edytowany przez Child: 06.08.2008 00:15 -------------------- |
managarm |
![]()
|
Ujowo ze Sacrum Profanum tak w srodku tygodnia, mimo iz i tak mamy byc wowczas w Kraku ;]
-------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
imho na offie było zajebiście
modified toy orchestra to chyba mój highlight tego eventu, reszta się bardziej jara caribou, które też było zajebiste, a przynajmniej melody day spod barierek brzmiało MEGA; so so modern mnie zmiotło, james chance byl faaajny etc dzięki wszystkim ;*. -------------------- |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
Też jestem, druga powrotna.
Off super. Caribou przeszło najśmielsze oczekiwania, show na dwie perkusje, niesamowite zgranie, coś niesamowitego! Dalej Menomena, nie wiem czy nie po doznaniach z Caribou, ale czegoś mi zabrakło, było trochę tak jakby... płasko? Koncert fajny, nawet fajny fajny, ale jakoś tak no... nie doznałam. of Montreal zrobiło na mnie piorunujące wrażenie. Mimo braku kawałków z Satanic Panic... co większość kwalifikuje jako sedno tego "nieudanego" koncertu, bawiłam się super. Clinic zagrali bardzo równy, mocny gig, idealnie czasowo. British Sea Power faktycznie troszkę Britisz Ssie Pałę, ale głównie ze względu na długość. Gdyby ich tak skurczyć do 45 minut i wybrać do tego najlepsze momenty całości , może Katon nie zdążyłby nagrać ich nowego longplaya, a jedynie EPkę. Muchy miały szczęście - grali w jedynym namiocie na festiwalu podczas największej ulewy. Teraz szybkie przepakowanie, wieczorem kocyk, herbatka, Trójka i transmisja z Iron & Wine... ;( Kolejny punkt programu - Florencja. |
em |
![]()
|
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:16 |