Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bam shika bam shika boom boom bom...;]]]]
koło puerto chyba przechodziłem;p chyba. ja byłem kiedyś w gdyni w jakiejś knajpie, w której według doniesień coponiektórych ogniś znajdował się burdel, acz nie wiem gdzie to;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 23.06.2006 12:48) ta. Myśka, ja kojazę jakąś knajpę z pianinem ale za cholere nie przypomne sobie jak tam trafić. znasz ty jakąś? ![]() w klifie na dole jest fortepian, a u nas w lo było pianino w obiadalni. jak się skupie to może sobie jeszcze jakieś przypomnę. -------------------- dupa.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 23.06.2006 20:37) QUOTE(MisieK @ 23.06.2006 12:48) ta. Myśka, ja kojazę jakąś knajpę z pianinem ale za cholere nie przypomne sobie jak tam trafić. znasz ty jakąś? ![]() w klifie na dole jest fortepian, a u nas w lo było pianino w obiadalni. jak się skupie to może sobie jeszcze jakieś przypomnę. Jest jeszcze w Kawiaretonie.. -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja se chyba dyplom zabiorę, bo gębie to ponoć nie widać, że umiem =P
Groove Amandę przeboleję, chociaż się wybierałem. Ja najbardziej o Von Bondies marzę. I o reaktywowanych The Libertines. Ale gdyby przyjechali w dwóch kawałkach to też bym szalał. Ten post był edytowany przez Katon: 25.06.2006 18:05 |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
razem na jednym koncercie? wątpię;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Odegraliby dramatyczną scenę, rozpłakaliby się przed ludźmi i zeszli na oczach polskich fanów - ależby to było wzruszające...
|
MisieK |
![]()
|
ta. miałbyś o czym wnukom opowiadać. ale może kiedyś... pink floyd 30 minut razem zagrali. dzwoń do live8;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Nie jest tak źle... Już tam coś ostatnio Barat przebąkiwał, że w jego sercu jest zawsze miejsce dla Pete'a i dla The Libertines i że on by chętnie jeszcze kiedyś...
|
MisieK |
![]()
|
to dzwoń do monaru;)
Katon |
![]()
|
Tu już nie jeden monar próbował pomóc. Ale Doherty to taki wyjątkowo zatwardziały ćpun. Ciężko będzie go uratować. To już nawet w głosie słychać, że on ledwo zipi.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
czy ktos wie na czym dokladnie polega system kuponowy?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
Tak, wiem dokładnie. Polega na syfie, kolejkach i ekstremalnym wręcz wk....niu. A w szczegółach wygląda to tak:
1. Na terenie festiwalu wszystko kupuje się za kupony. W zeszłym roku jeden kupon kosztował 6 złotych. 2. Po kupony stoi się w kolejce. Kolejka jest taka, że się odniechciewa wszystkiego. 3. Piwo kosztuje kupon. Po piwo jest kolejka, taka, że się odniechciewa piwa i życia. 4. Różne gadżety kosztują np. 4 kupony, jest to kupa kasy i w sumie szkoda jej - można przecież kupić piwo - patrz punkt trzeci. 5. Wniosek - należy zadupcyć się przed wejściem. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
to co, ja bede na piwo i obiad do gdynii pedzic? ;p
|
Katon |
![]()
|
Oj, żebyś się nie zdziwiła... W zeszłym roku żarcia nie było na terenie festiwalu, tylko tuż obok i funkcjonował tam system pieniężny mój ulubiony. Ale skoro ufestiwalowili też żarcie to może być ciężko... Lepiej się najedzmy w tym maku =P
|
MisieK |
![]()
|
czekaj czekaj... 6 PeeLeN = 1 kupon = 1 piwo?;|
God damn' Dobrze ze przed sobie popijem;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
|
MisieK |
![]()
|
sami trzydniowcy.
fajnie macie ;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Lepiej się najedzmy w tym maku =P Fuj, fuj, fuj! Ja sugeruję dobry zimny kefir ze spożywczego + drożdżówki z piekarni. Kuponów nie będę brał. Ludzi chcą na tym oszukać. Dobrego, zimnego piwa w zwykłym sklepie nie dostanę? Mogę sobie pić Heinekena, ale za 6zł to ja dwa mogę mieć. QUOTE sami trzydniowcy. fajnie macie ;p Znalazł się odszczepieniec XP Trzeba było jednak ograniczyć ilość spożywanego alkoholu. Miałbyś namiot i trzydniową zabawę. A teraz prawie wszystko przepadło. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
cicho. ojciec mnie wkurwił. własnie mnie dziś uświadomił ze dostał nagrodę od starosty za 25 lat pracy i podarował mi 100zł....;/
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiedz mi, że żartujesz z tą stówą.
![]() Patrząc na to z innej perspektywy, masz więcej kasy na picie. Nie rozpaczaj xD -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
nie żartuje.
też już to zauważyłem ;d -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Ło ja. Jak z tej piosenki Alanismoriset.
Nie obiecuję niczego, ale może wezmę gitare. Tylko, że ja umiem grać pięć piosenek, w tym trzy moje. Czy ktoś jeszcze z was umie? Choćby i trzy. Byle inne. |
MisieK |
![]()
|
ja nie. moja nauka gry zatrzymała się na tym, że wiem co to jest struna. niestety.
hm... child? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
aha. gram trve-andergrand-psychodelic-lightspeed-not-quite-technical-crap-metal :}
pasuje? XD -------------------- |
MisieK |
![]()
|
respekt stary ;d
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:56 |