Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Właśnie! Powtółka!
Bo ja dziś z teatrem wyjeżdżom na festiwal na noc i nie będę mógł obejrzeć em ti wi, mimo, że mam na imię JOHNNY KNOXVILLE i welcome to Jackass. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ogladalam 'co za tydzien' i bylo troche o festiwalu ale malo. na emtivi bedzie caly program. nie wiem kiedy sa powtorki, ale mozna sprawdzic w programie tivi chyba, nie?;p
edit: Timi uwielbiam Twoja koszulke z jackass. Ten post był edytowany przez Neonai: 16.07.2006 13:48 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
hej johnny rozkazuje ci zakupic policjantki. deadline: druga polowa sierpnia.
nai, to dzisiejsza pozycja z programu tv: 20:00 Fabulous Life "Czworonożni przyjaciele gwiazd" O gwiazdach z humorem pozostaje nieufna. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Oo serio? ej mi kumpel powiedzial. zaraz zaczerpne wiecej info na ten temat.
zweryfikowalam informacje: w dodatku do wyborczej jest wyraznie napisane: ND niedziela, 16 lipca Open'er Festival MTV Polska Ten post był edytowany przez Neonai: 16.07.2006 14:43 |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
W innej gazecie też wyczytałem, że dziś.
Myśka - CHCE! Szukałem tydzień w Świnoujściu. Nichuchu. Żadne nie były dobre. A muszą być takie jak miał Sylwek Stallone w filmie KOBRA! Właśnie. gdzie się kupuje okulary przeciwsłoneczne? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja ci kupie i obdaruje nimi w krakowie :>
chcesz czarne czy takie jak moje? |
Ludwisarz |
![]()
|
Spokens, czarne, ale pierwej musisz mi je pokazac, i ja dopiero wtedy zaakceptuję zakup. Bo krój Twoich taki jest.. niedoskonały, bym rzekł!
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestem ciućmok. pamiętacie kubki do wina? zostawiłem na plaży w babich dołach XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ale przyznajcie ze lepszego depozytu ode mnie to we wsi nie bylo.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
jednak nie bylo tgo pierdzielonego programu
ale bedzie 20 lipc A O 20 na bank \ogladajcie\ \ciao |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE ale przyznajcie ze lepszego depozytu ode mnie to we wsi nie bylo. Takiego depozytu, to z świecą szukać. Ja, jako main user, dziękuję jeszcze raz. Ten post był edytowany przez Ahmed: 17.07.2006 08:46 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
Niom. I una to mnie pytke-plytke przechowaua.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
badz co badz miales szczescie - swoja tez przechowywalam i zdrapalo sie z niej cale to magnetyczne sreberko.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ha! Nie mogłem oglądać i MTV wiedziało i przeniosło emisję - ma się plecy, hyhy.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
DYLEMAT.
Nie wiem czy nosicie jeszcze festiwalowe opaski na rękach, ale w moim przypadku powstał pewien krępujący problem. Jako, że umieszczono mi opaskę na prawej ręce, nie mogę spokojnie spożywać posiłków. Jem zupę, opaska mokra. Jem spaghetti, opaska brudna. Nie będę wspominiał już o trywialnych czynnościach jak np. mycie rąk. Nie ma się z czego śmiać. Zwracam się do Was z prośbą, abyście pomogli mi podjąć słuszną decyzję w tej sprawie. Nie chcę wykonać żadnego pochopnego kroku, ani wyciągać przedwczesnych wniosków. Proszę więc o mądrą radę. Czy powinienem zaprzestać spożywania posiłków, przy których wzrasta ryzyko zabrudzenia opaski? A może po prostu odciąć opaskę? (co byłoby czynem drastycznym, zdążyłem się z nią zaprzyjaźnić przez miniony miesiąc). Czy może jednak powinienem pogodzić się z zaistniałą sytuacją i w milczeniu egzystować z tym problemem? ps. zaznaczam, że jedynym sposobem na pozbycie się opaski jest odcięcie włókiennego paska. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja sciąłem bo musiałem.
polecam obciąć do zacisku, żeby nie merdało. a jak już bardzo chcesz zachować opaskę na dłuugo to oklej czymś jak coś robisz. tyle że to grozi utratą włosów przy zrywaniu XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hahahahahaha...
Nie wierze. Ja po ostatnim koncercie jak wracalem zdolowany do akademikow to juz wykazalem zrecznosc moich lap przed swietnym audytorium [Aga, Dorota, Kinga i Tymon], ze potrafie zdjac i zdjalem. Aha. Hahaha. Ja zdjalem, Ty nie zdejmiesz? -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
Powiedz mi jedynie, co masz na myśli pisząc "zręczność moich łap" ? xP
Nie omieszkam spróbować, jeżeli udzielisz mi kilku użytecznych rad. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
Zdejmij ją, jako i ja zdjąłem, zrobiłem to chwilę przed lub chwilę po voldiusie, lub dłuższą chwilę, don't remember, pamiętam jednak, że w powrotnej drodze z 3 miasta już była w mojej kieszeni.
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja od razu przeciąłem i powiesiłem w pokoju obok tej zeszłororocznej, tej z RHCP i tej z U2 i jak mi smutno to się napawam.
|
Neonai |
![]()
|
a ja zdjelam =P a wy nie zdejmiecie, bo macie grube łapy =P
|
Ludwisarz |
![]()
|
Katon na diete.
Katon |
![]()
|
Po co? Nie mam już opaski =P Wogóle Ahmed był świadkiem sceny przy kasie, która udowadniała jednoznacznie, że posiadanie zeszłorocznej nie daje żadnych bonusów - powinien być mądrzejszy, hehe.
Muszę się wpisać 9letniej kuzynce do pamiętnika, ku.wa, dawać mi jakiś fajny wierszyk!!! Ten post był edytowany przez Katon: 10.08.2006 15:59 |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pupcia Rupcia Salcesonik
Hellou Bellou w Dupę Słonik A tak swoja droga, w przyszłym roku musi pojawic sie Dj Shadow, no i licze BARDZO na Arktyczne Małpki. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:02 |