Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zajebisty. Kuzynka umrze ze szczęścia.
DJ Shadow nie jest bohaterem mojej bajki. A o Arctic Monkeys w sam raz przycichnie na tyle, żeby alterart było na nich stać i przyjadą =) |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak będzie Szadoł i Monkejsi to ja wracam z Islandii na Openera.
edit: Do wierszyka dopisz: Pupcia Rubcia Srałka Piszczałka Ten post był edytowany przez TimmY: 10.08.2006 16:34 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
aja chce Muse!!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Och Kasiu, Boże uchowaj... Mam też takie przemyślenia, że może być Muse, ale raczej w kategoriach lęków...
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem co macie do nich. Pff. No naprawde. Muse przecie dobrzy są.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon, a ić ty. Muse jak najbardziej ;>
już mam cały plan jednego dnia ułożony XD 17.00 The Kooks albo Metric 19.00 Muse 21.00 Arctic Monkeys 23.00 The Strokes -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja ja naturliś. a drugi dzień musowo pink floyd i libertines. w_wiadomo_jakich_składach :}
Interpol, Wolfmother, Skindred. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapomniałeś o LZ XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I Guns N'Roses. taki fstyd
-------------------- |
Katon |
![]()
|
O tak, Wolfmother w kategorii wagowej cięższej jak najbardziej. Marzę o Libertinesach, ale w to nie wierzę. Chciałbym chociaż DPT, bo Babyshambles kocham, ale napewno spieprzą koncert i będę obcował ze zdychającą legendą - a nie chcę. Barat da porządny koncert, na końcu będzie Get Along i będzie super.
|
Katon |
![]()
|
|
Neonai |
![]()
|
Nie zapominajjcie że na bank wrzucą jakichś yo ziomów typu Pharell =P
|
Child |
![]()
|
cichaczem licze na bisti bosjów.
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 10.08.2006 23:19) Maszcos do Pharrella? Dobry koncert dal. No. Z elodziomkow to hm. Na fali bedzie kilka osob, ale nie sadze zeby sprosili do polski. Moze jakas ex-gwiazde w stylu MethodMana, Re4dmana, kogos innego z Wu albo nie wiem, moze kogos z dirty southu, ale nie sadze, bo on malo popularny w Polsce. Natomiast Dre by mogli sprosic. no nie lubie tego typu muzyki za bardzo:P Ten post był edytowany przez Neonai: 11.08.2006 00:16 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Roots Manuva
Portishead - pracują nad nowym LP! ^^ Muse Bloc Party - wydają nowy album Gnarls Barkley Groove Armada The Raconteurs - bo White obiecał Teddybears Stockholm The Killers Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach Everlast Strokesi nie przyjadą, bo są zbyt cenni. Za dużo kasy trzeba by wywalić na Casablancasa. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
Kto wie, kto wie... Ostatnia płyta Strokesów przeszła dobrze, ale spokojnie. Szał już minął. Są klasowym zespołem w świetnej formie, ale nie zajmują już okładek i nie ekscytują jak kilka lat temu. Może chcieliby przyjechać i zagrać za 'rozsądną stawkę'...
Przyjazd Racountersów nie wydaje się nieprawdopodobny. Bardzo bardzo bym chciał. Na żywo są podobno wspaniali. Wielcy. Najwięksi. Bloc Party zapowiada, że druga płyta będzie jeszcze bardziej rozmymłana i midtempowa. Jak dla mnie mogą jechać gdzieindziej. A Rysiek nawlecze mnie na pal =P Portishead... Byłoby cudownie. Liczę na to już od zeszłego roku, ale wtedy było to raczej nierealne. Teraz - czemu nie? Muse. Możliwe. Nawet bardzo. Nie myślę o tym nic dobrego. Zajmą komuś fajnemu miejsce. Gnarls Barkley? Wszyscy o tym mówią. Ja tam bym się cieszył. Zastanawia mnie jakie rapery przyjadą. 50 groszy ziom na szczęście nie grozi nam zanadto. Dre milczy od lat. Wątpie. Stawiam po cichu na Busta Rhymesa. Bo BBoysi raczej nie wydają mi się prawdopodobni, a Cypresi niestety już byli. A może w ramach oldskulu De La Soul? Ostatnio jest renesans zainteresowania nimi. Jakkolwiek wątpie. Nie wydaje mi się też nieprawdopodbny przyjazd Dirty Pretty Things. Zauważyłem, że nie gardzą mniejszymi festiwalami. Jedno z marzeń. Bo reaktywowani Libsi to już raczej fantazja... A z polskich spodziewałbym się Stagnacji. Będą tuż przed wydaniem debiutu. Ten post był edytowany przez Katon: 12.08.2006 15:41 |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE A z polskich spodziewałbym się Stagnacji. Będą tuż przed wydaniem debiutu. I hope so. Co więcej z polskich? KDZKPW. Sidney Polak, Skalpel, no i Pogodno jeszcze raz. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
Hey, Pogodno i jakaś nowa krew w stylu TCIOF, o ile sie pojawi(mam nadzieję ;P)
Jak ja mogłem zapomnieć o DPTsach? ![]() The Killers też bym chciał, chciaż jestem miłośnikiem tylko jednej ich piosenki [ somebody told me tarararara... ![]() A jako coś małego na wstęp chciałbym The Subways, by usłyszeć Oh Yeah na żywo;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 12.08.2006 15:24) Bloc Party zapowiada, że druga płyta będzie jeszcze bardziej rozmymłana i midtempowa. Jak dla mnie mogą jechać gdzieindziej. A Rysiek nawlecze mnie na pal =P to raczej ty mozesz jechac gdzies indziej ![]() A Kombajn na duza scene obowiazkowo! |
MisieK |
![]()
|
Bloc Party może sobie jechać na cuś innego ;p jakiejś wielkiej straty nie odczuję;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kooksow! Death Cabow! Coldplay! Archive!
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:16 |