Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
I koniecznie Ryana Adamsa z coverem Oasisów *_____________________*
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tenacious D. i będzie łoooł bez dwóch piw :}
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
It's just a tribute, you gotta belive it.
IT WAS THE BEST SONG IN THE WORLD... THE BEST SONG IN THE WOOORLD. No, Jacka Blacka to bym chetnie na żywo zobaczył. Jeden z najbardziej przystepnych i fajnych komikow Amerykanskich [a tfu! ![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a wiecie co susy nmnie straszibinie
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z powyzszego widac, ze Naika pije wodke, a nie ma 18 lat.
Ponadto dolaczam: QUOTE NeoNai (1:45) bla NeoNai (1:47) blaaaablalblalalalalaa NeoNai (1:47) blablablablablabla NeoNai (1:47) balblamdlmlanlabdldfbgijrbtgiurentoireattryhioh oihgvojhtjrhgjthpsaltrh NeoNai (1:49) uik u NeoNai (1:50) iuejiky l NeoNai (1:50) ku il,uk q ytt NeoNai (1:50) tr u NeoNai (1:50) oo;lio NeoNai (1:50) dorbacno -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i dobrze jej tak. za to, że cichaczem się opija ;]
„Słuchaj, stary! W drużynie nie ma „ja”! W drużynie jesteśmy „my”, cały zespół!” – usłyszałem od kumpli po tym, jak zostałem wyrzucony z drużyny za picie wódki po kryjomu. Ten post był edytowany przez Child: 13.08.2006 02:16 -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE a wiecie co susy nmnie straszibinie spróbuję rozszyfrować. hmm...? "a wiecie co? suszy mnie strasznie" niezła biba, skoro w połowie imprezy już Cię suszy xD -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
łojezu. ale offtop.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaczynam żałować, że nie siedziałem do drugiej przed kompem :}}}
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tłum ekstatycznych miłośników Bloc Party będzie zbyt anemiczny, żeby zabrać się za tratowanie. Hehe.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 13.08.2006 10:54) Tłum ekstatycznych miłośników Bloc Party będzie zbyt anemiczny, żeby zabrać się za tratowanie. Hehe. przynajmniej nie bedzie sie tak infantylnie zachowywal jak na Franzu w tym roku ![]() a poza tym powiedz mi od kiedy to rozdynamizowanie tlumu podczas koncertow jest wyznacznikiem jego poziomu i poziomu zespolu ? o kurde to chyba Sigur Ros to najslabszy zespol swiata ![]() |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tam na bp bym fikala / tratowala
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odpiórkować mi się tu natychmiast od Katona. Chłopak ma prawo mieć swoje zdanie ;] Plecie głupoty. Jeszcze się może nawróci. Już nie takich twardzieli widziałem, którzy potem się nawracali (hi Dorotka!)Też z początku byłem niewzruszony muzyką Bloc Party, a teraz jestem ich zagorzałym obrońcą i czekam na nowy album (i właśnie dlatego wpadną za rok promować go na open'erze).
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
nie no my go tylko ostrzegamy, ze ma czas zmienic zdanie do openera nastepnego
inaczej niech wie co go spotka :] |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja się nie zarzekam. Może mi się zmieni, ale nie będę się zmuszał. Jak narazie są chyba dla mnie najmniej przekonującym zespołem z całej pierwszej ligi nowego grania. Przy Helicopterze owszem bym poskakał, ale kompletnie mnie nie biorą. Na drugi album czekam z zainteresowaniem, ale nadzieję rozwiewa mi Okereke, który opowiada jak to będzie refleksyjnie. Super.
A co do rozynamizowania tłumu - tak. Wysoko sobie cenię ten współczynnik. To jest rock'n'roll. I tu chodzi o wiele rzeczy. Ale najbardziej o czad. O dzikie gitary. O sprzęgające wzmacniacze. O krzyczących wokalistów. O piszczące i pogujace pierwsze rzędy. Tak. Przyznaje. Dużo to dla mnie znaczy. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
mam kawałki tekstów bloc party na scianie ihihi
i popłakuję do this modern love wastes me, niemalze trufanka! z kooksow cieszylabym sie tak jak z franza, chociaz kto wie, czy nie bardziej... ;} -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Myśka @ 15.08.2006 17:52) mam kawałki tekstów bloc party na scianie ihihi i popłakuję do this modern love wastes me, niemalze trufanka! wychodzi na to ze tylko Katon niewrazliwy na murzynskie przyspiewki Kele ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czuje sie pominięty
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
e tam forum
ciesz sie ze cie przy polewaniu nie pomijaja ![]() a poza tym Bloc Party 'maluczkimi' sie nie przejmuja ![]() |
Katon |
![]()
|
Wolę Ray'a Charlesa. To tak w temacie śpiewających Murzynów.
A z Kooksów też bym się bardzo bardzo cieszył, ale wątpie, żeby byli. Bloc Party jest wysoce prawdopodobne, noł meter if aj lajk it or not. Pewnie za rok będę ich kochał i wył ze szczęścia na widok Okereke, po waszym praniu mózgu, ale póki co będę bronił mojej autonomiczności. |
MisieK |
![]()
|
cóz. ja wątpię abym pokochał ale...
Ryś-> zwykle to ja polewam :} -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE mam kawałki tekstów bloc party na scianie ihihi Ha! A ja mam "Stairway to heaven" i to oprawione w ramkę! A na dodatek w wielkiej antyramie Mona Lisę palącą jointa! QUOTE Ryś-> zwykle to ja polewam :} Pobłogosław, bo przejmuję Twoje obowiązki ;] Ten post był edytowany przez Ahmed: 16.08.2006 15:59 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
A ja mam na ścianie... porterty Piłsudzkiego, ha!!!!
|
Ludwisarz |
![]()
|
A u mnie w ogromnych antyramach są:
- Jim Morrison - Jimmy Hendrix - niesamowita mozaika malutkich obrazków, które tworzą okładkę Sierżanta Pieprza i jego Klubu Samotnych Serc Beatlesow. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 08:09 |