Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uwaga!
Juz dzisiaj w Programie Alternatywnym ogłoszą oficjalnie pierwszego wykonawce - [czyli BLOC PARTY] ![]() QUOTE(Agniesia Szydłowska) Ponadto niespodzianki - w poniedziałek poznamy pierwszą z gwiazd tegorocznej edycji festiwalu OPENER 2007. Zaczniemy odliczanie do ostatniego weekendu czerwca. http://polskieradio.pl/trojka/alternatywny/ |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a jednak
BEASTIE BOYS zagrają na Heineken Open'er Festival 2007! http://www.opener.pl/news_current_pl.html |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mniam. Woohoo!
![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Who's the boss, who's the boss...? Ha! Mój odwieczny typ, w który nie śmiałem wierzyć! Na koncertach są ponoć nudni jak flaki z olejem, ale kto by się przejmował! To są Beastie Boysi i zobaczę na żywo mój absolutnie ulubiony zespół hiphopowy, aaaaaa =D
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
OŻ!
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
yeah =)
w sumie tylko żeby Wam potowarzyszyć w radości, tak czy inaczej w sumie mało mi to robi -------------------- voir clair dans le ravissement
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boję się.
Oni są wypalenie, ostatnia płyta była mocno srednia, zobaczymy jak wyjdzie ten nowy materiał, ale kurde jak będą bez kondycji, to będzie straszna lipa. Wolałbym Commona albo Rootsów. Albo nie wiem, nawet kogos takiego starszego [WU WU WU!], ale z tymi to serio będzie loteria. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hym
no ni wim moze gut moze ni gut stare są jare, ale nowych boysow nie lubie. -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja tam się cieszę. Bo bardziej w kategoriach sentymentalno-kulturowych o tym koncercie myślę.
Coraz bardziej liczę, że może jednak. Trasa od początku maja... Dziwiłbym się organizatorom, gdyby nie próbowali ich ściągnąć. To już jest zespół, który potwierdził swoją klasę. Miło byłoby ich usłyszeć o pierwszej w nocy dnia drugiego. Byłoby słuszne i logiczne, gdyby po Glastonbury przejechali do Gdyni. Ktoś napewno. Obawiam się, że raczej Killersi, ale bardzo liczę, że może raczej Arcade Fire, a może nawet Lily. Hot Chip niby się nie kwalifikuje z jedną płytą. Kurde w sumie to AF tez nie. Strasznie głupi ten dwupłytowy wymóg. No dobra, błysnąłem ignorancją. Arcade Fire wydaje płytę na początku marca. Ten post był edytowany przez Katon: 30.01.2007 11:53 |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto nie przyjedzie, to i tak będzie dobrze. Marzeniem jest trafienie w taki line-up, w którym większość artystów jest naszymi osobistymi guru muzycznymi. Poza tym zawsze przyjemnie jest odkryć coś nowego, o czym się jeszcze nie słyszało. Element pozytywnego zaskoczenia jest wielce pożądany. Przyjemną niespodzianką był w zeszłym roku koncert Scissor Sisters, po których nie spodziewałem się jakiejś rewelacji. Liczę na więcej takich siurpryz w tym roku xP
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla mnie najlepszy koncert z tych które pamiętam, to wiadomka Coldcut, miazga była, szkoda że tak szybko żesmy zeszli [w sensie wyszli].
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O tak, tak! BRMC na open'erze to byloby cos
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Agniesia Szydłowska) Znamy już pierwszą gwiazdę festiwalu OPENER 2007. Nowojorski skład Beastie Boys po raz drugi zagra w Polsce! Czy ktoś pamięta tamten pierwszy koncert, sprzed 12 lat? Z pewnością to gratka nie tylko dla fanów hip hopu. Jutro - w środę - o godzinie 9.20 w programie Tu Baron poznamy kolejną!!!! Jutro wstajemy wcześniej ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bueeheheheh. egzamin mam na 9.00 zresztą mi nie zalezy. napiszcie tylko kto bedzie numerem dwa;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Może małe obstawianko?
Junior Boys. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Roisin Murphy!!!!
-------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
zastanawia mnie ta godzina... czemu akurat 9 rano.. zastanawialismy sie z Ahmedem jakie to moze miec znaczenie? i w jaki sposob skonstruowali umowe o podaniu tego do mediow? moze to jest zwiazane ze zmiana stefy czasowej tj. tam skad pochodzi wykonawca bedzie jakas pelna, atrakcyjna, znaczaca godzina.. ?
to chyba bedzie jakas gruba ryba.. i chyba znow z Ameryki.. |
MisieK |
![]()
|
BRMC
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
-------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wolmother. Przed Open'erem nie graja przez trzy miechy i dopiero na 3 lipca maja termin gdzies w Anglii :d
-------------------- |
vold |
![]()
|
Bloc Party stawiam na jutro. Chociaż powinni jutro podać jakąs mniejszą gwiazdę [po Boysach]. Może Royskopp.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Bjork!
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
BJORK!
edit: ups, spóźniłam się =)) Ten post był edytowany przez Potti: 31.01.2007 10:20 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
nie na darmo spałem tylko 6 godzin,
wlasnie po to zeby być pierwszym :] |
vold |
![]()
|
O k.... że tak powiem.
No ładnie, teraz liczę tylko na Rapture, Arctic i The Roots. No i może Shadowa [MUSI BYĆ W TYM ROKU, MUSI!] -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 14:48 |