Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nastepne to bedzie Bloc Party.. bo zauwazcie ze alfabetycznie podaja :]
a wiec do poniedzialku! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Czy się cieszę? No bez większych porywów serca. Lubię Bjork.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ciesze sie ciesze~! tak tak tak=D coraz lepiej=)
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wojtek - Nawet nie pisz takich głupot, to by wykluczało AM.
Spluń tam obok teraz! Ten post był edytowany przez vold: 31.01.2007 12:25 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ożfak ;D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm. Zastanawia mnie, dlaczego podają na samym początku gwiazdy światowej klasy, pełna renoma, klasyka! Chcę coś bardziej "współczesnego", świeżego, czysto gitarowego. Czekam.
Bjork będzie takim odpowiednikiem zeszłorocznego Sigur Rós. W tym roku wydaje album, który wyprodukuje...Timbaland! Zobaczymy czy eksperyment się uda. Czytałem liczne wypowiedzi, o tym longplayu i jest wiele opinii, które wskazują, że Bjork nagrała album hip-hopowy(!). Zupełnie nie wiem, czego się spodziewać. Bjork, którą znam do tej pory, zupełnie mnie nie porywa. Nie przemawia do mnie jej styl, muzyka, nawet image. Z damskich songwriterek zdecydowanie wolałbym Roisin albo Beth Gibbons (Portishead). Nie narzekam. Bjork to klasa sama dla siebie, panteon, ale w moje gusta muzyczne nie trafia. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mateusz, jak można Bjork nie lubić ;} Nigdy tego nie zrozumiem ;p
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
przeglądałem wlasnie kto zagra i kto najprawdopodobniej zagra na glastonbury. Fratellis od co.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mam nadzieję, że klucz alfabetyczny nie znajdzie potwierdzenia. To by wykluczało Arcade Fire.
Ale pamiętaj Ryśku, że przed Bloc jest jeszcze Black => Fratellis w Polsce przeszli totalnie bez echa, nawet wśród ludzi interesujących się alternatywą. Poza tym mają tylko jedną płytę. Wątpie, ale ucieszyłbym się. No i w czerwcu wychodzi nowy Interpol. Może zaczną promocję od Europy. Wtedy byłaby szansa. Ten post był edytowany przez Katon: 31.01.2007 14:41 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Interpol? hm..ja czekam raczej na coś przy czym można się wyskakać. tak porządnie.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Mateusz, jak można Bjork nie lubić ;} Nigdy tego nie zrozumiem ;p Nie powiedziałem, że nie lubię. Nie jest to artystka, którą znam dokładnie. Jednakże znajomość "zaledwie" kilkunastu utworów, które są uznawane za jej najlepsze piosenki, nie przekonuje mnie w ogóle, nie podnieca mnie to, ot co ;D Aczkolwiek "It's oh so quiet" albo "All Is Full Of Love" to prawdziwe klassikery, które w pełni szanuję. QUOTE hm..ja czekam raczej na coś przy czym można się wyskakać. tak porządnie. The Rapture, !!!, Broken Social Scene, The Mars Volta, Hot Chip, LCD Soundsystem, Metric i mój absolutny-skoczny-energiczny faworyt The Go! Team. Ale i tak przyjadą Kaiser Chiefs (których nowy singiel mnie w ogóle nie przekonuje). Beastie Boys to będzie imho niesamowita siła ekspresji. Umrzemy tam pod sceną xP -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mars Volta była.
ale chciałbym !!! [hiuahiu] i Rapture nawet. Ten post był edytowany przez vold: 31.01.2007 16:09 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
The Sunshine Underground =O~~
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
jedną płytę mają wiec no chance.
juz predzej The Rapture. ło rany rany... -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Rapture to byłoby coś. Bardzo bym się ucieszył. Z Mars Volty coś już jakby mniej. Z Kaiserów też średnio, bo mowy singiel jest wiejski jak mało co.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ej no nie mowcie tak. w porzadku jest ten singiel, naprawde. [kto nie slyszal prosze bardzo Kaiser Chiefs - Ruby ]
a co do klucza afabetycznego to arcade fire nadal w nim sa bo oni sa 'The' przynajmniej tak wikipedia mowi ![]() Mars Volty nie bedzie.. tak samo Fratellis. Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 31.01.2007 23:40 |
Katon |
![]()
|
Też tak myślę. Nie, temu singlowi mówię stanowcze nie, chociaż ma pomysł. Pomysł skopany i to sprawia, że jest jeszcze gorszy. Tak się fajnie zaczyna, aż wokalista nie zacznie prezentować wtórnej do zrzygania melodyjki zwrotkowej. Szybko się uwija i już fajne Rubirubirubi daje nadzieje zatrutą błyskawicznie przez odpowiadającą jej i wybijającą do szczętu kły frazą klawiszowo-chórkową aaaaaa. Tu właśnie dokonuje się rzeź na pomyśle. Mostek nijaki. Solo nijakie. Brzmienie nijakie. Te ostrzejsze wejścia gitary niby fajne, ale jakieś pretensjonalne w całym tym ambarasie. Nie. Ale na debiucie też były kiszki, a dobrych piosenek nie brakowało, więc się nie nastawiam nijak. I tak się ładnie zaczął rok. Clapcio Hands Say Ciasto. Bardzo rad był bym gdyby przyjechali.
Ten post był edytowany przez Katon: 31.01.2007 23:55 |
Katon |
![]()
|
Popieprzyłem linki. Tu ma być link o Strokesach, którzy jak dostaną zaproszenie na letnie festiwale to może się skuszą. O Rage'u dałem na muzyce =)
Ten post był edytowany przez Katon: 03.02.2007 15:32 |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym chciał "Szarą Strefę".
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
aaa MUSE!
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
juuuu uyl bi maj aaanintendeet.. xD gej okej ;d
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
ale rzygi no. jestem zdegustowana.
-------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
aaaaaaaaa!=DDD
|
MisieK |
![]()
|
;]
a nie mówiłem? ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 01:43 |