Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
bez podjarki. ja wiedziałem, że tak będzie (aha aha, ja wiedziałem...)
Ale podobno na koncertach są niesamowici. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja pierdolę, byle nie Muse.
O w ch... Przepraszam że tyle bluźnię, ale to straszne jezd ono. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wy jacyś dziwni jesteście xD
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja liczę na dobry show, bo za samym Muse nie przepadam. Dużo mjuzofanów w Polsce, organizatorzy posłużyli się starą metodą "marchewka+osiołek". Przyjedzie więcej ludu.
Ja dalej czekam na ogłoszenie jakiegoś zespołu, dla którego mógłbym z Lublina na kolanach do Gdyni powędrować. Na chwilę obecną są to: The Arcade Fire, Junior Boys, Modest Mouse i TV On The Radio. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Do dupy. Ale spodziewałem się. Przynajmniej usłyszę na żywo najbardziej pretensjonalny singiel roku. Liczę też na jakieś wizualizacje z platformą wiertniczą.
No już kurde czas, żeby jakąś indie gwiazdą zapodali, bo się poirytuję. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Liczę też na jakieś wizualizacje z platformą wiertniczą. Masz coś do platform wiertniczych?XD pozatym oni grali na typowym kontenerowcu. do tego przestarzaly system zaladunku. //edit byl bo mi padlo na musk ze to RO-RO ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 06.02.2007 15:15 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon jestem niemal pewny że to będzie The Kooks albo The Strokes.
Te Wasze HotCzipy i inne raczej w gre nie wchodzą. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja po cichu obstawiam Arctic Monkeys. w koncu plyta nowa niedlugo.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Na Hot Chip też raczej nie liczę. Ale na Arcade Fire dość poważnie.
Z Kooksów bym się ucieszył. Lato, słońce, fajnie. Lubię ich. Ale jeśli Zasada Dwóch Płyt naprawdę istnieje, no to... No a Strokesi to by było coś. Mimo wszystko. Oj tam, niech będzie, że kontenerowiec. Singiel od tego ani na jotę lepszy się nie robi =P |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE Oj tam, niech będzie, że kontenerowiec. Singiel od tego ani na jotę lepszy się nie robi =P jak zwykle w przypadku Muse - przerost formy nad treścią. ja chcę coś żwawego, skocznego, energicznego...bauns i lans. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taki Loco Motive Sun na przyklad..
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jeszcze nie ma calej listy ale jak narazie moge powiedziec ze poprzedni rok bardziej mi odpowiadal. Niestety w tamtym jechac nie moglam, za to moge w tym
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żeby tak At The Drive-In się reaktywowało i zagrało Relationship of Command. To by było coś ;)
-------------------- |
vold |
![]()
|
Ahmed, ktoś puścił plotę że The Roots będzie... Oby!
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tymek, wiesz jakie plotki juz byly..
|
vold |
![]()
|
Nie zabijaj nadziei!
To byłoby coś, na Rootsów czekam chyba najbardziej. No i na Dżeja, ale on był w Polsce. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
ja nie zabijam nadziei tylko mowie, zeby sie plotkami nie sugerowac..
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja to i tak większości z tego wszystkiego nie znam, ale i tak pójde ;P i w ogóle czujcie się wszyscy do mnie zaproszeni =)
zrobimy sobie lepsze afterparty u mnie w domu niż cały ten opener. i przedparty też. Ten post był edytowany przez Sumiko: 06.02.2007 22:45 -------------------- dupa.
|
Ahmed |
![]()
|
i poparty też zrobimy xP
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Haha, jak sie wszystko uda to bede pierwszy raz pic z Sumiko. <kwik>
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Sumiko to abstynentka. Ona alkoholu nie tknie XD
Ja nawet nie będę próbował jej namawiać. Ktoś musi nas pilnować. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja też w końcu poznam Sumiko, przed którą czułam lęk i respekt jako małoletni Tłuczek xD
|
Katon |
![]()
|
To nie jest przedparty i poparty tylko biforka i afterka =D
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Brzmi jak przyszły nick Albinki.
Ludzie. Nie dawajcie Agacie pić XD. czemu? =/ Ten post był edytowany przez Sumiko: 07.02.2007 15:25 |
Eva |
![]()
|
Pijemy pijemy Agusiu Sumiczku moj. <bede mogla tak do Ciebie mowic po wspolnej nocy przy kielonie?> xD
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 23:11 |