Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiem, już miałem wysyłac i przypomniałem sobie.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Dzięki za pamięć
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
odbijajac od tematow estetyczno-konsumpcyjnych: jest szansa, ze pojawi sie jeszcze ktos rownie doborowy w tym towarzystwie? [Ja ladnie plosiem o New Model Army. W lipcu jak na razie maja wolne terminy :P]
O kufa wlasnie znalazlem na ich stronie ze beda w maju odwiedzac Polske! cytujac 'Thursday 11 PL Gyndia Klub Ucho' Gyndia XD Ten post był edytowany przez Child: 02.04.2006 21:02 -------------------- |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Kurczę bladę. Bym się na rzeczonego Open'era wybrała, nawet kasę mam, co się rzadko [bardzo, bardzo, bardzo, bardzo rzadko] zdarza. Tylko muszę zacząć ziomali męczyć, żeby sobie znaleźć kogoś, kto się mną zaopiekuje na taką długą trasę [Śląsk-Wybrzeże] ;]
A tak btw, dzieci drogie, a propos regionalnych przysmaków: czy w okolicach Waszego zamieszkania pojawia się tanie wino zacnej marki Gull? Czy to również wyrób regionalny? Bo po Gliwicach słuchy chodzą, że tego już nie produkują, z czym nie potrafię się pogodzić. QUOTE 'Thursday 11 PL Gyndia Klub Ucho' Gyndia? Trochę po elficku to brzmi ;] Ten post był edytowany przez Lilly Lill: 02.04.2006 21:10 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
logistykę w jakim sensie? miejsce do chlania się znajdzie. miejsce do spania zapewne( za krowe) pewno też. szczerze to wątpię abym mieszkał całe wakacje w gdańsku więc zapewne też bede bezdomny. zawsze jest camping open'erowy.(wogóle to tym razem Open jest na lotnisku a nie nad morzem;p). ale wszystko da się zrobić
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja będę nocował albo na tym campingu, gdzie napewno będzie superfajnie albo u koleżanki cioci w Sopocie gdzie będzie mniej superfajnie. Szkoda, że nie nad morzem. Dla mnie morze to jednak atrakcja, się przyznam.
|
MisieK |
![]()
|
lato będzie. zrobimy sobie ogień na plaży rozwalimy kartony i będziemy się kompać po nocy na golasa.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jak normalnie w filmach.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja Was nie zapraszam. mieszam zbyt luksusowo a moja oka-san niecierpi ludzkich butów na swojej połyskującej podłodze.
-------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
Nawet nam to do głowy nie przyszło aż do teraz. Bo moje buty uwielbiają slniące powierzchnie. Z zasyfienia Ci domu możemy zrezygnować, ale na kartonparty masz być...
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To my pozabieramy kapciuszki.
Mam nadzieje ze tam nie jest jak na woodstocku i jesli zabiore namiot i plecak to z nimi wroce. -------------------- |
Katon |
![]()
|
Tam jest kultura taka, że łorany. A jedziesz na sam festiwal?
|
MisieK |
![]()
|
Elva. z festiwalu może tak. z kartonparty może być różnie.
Katon |
![]()
|
Ja nie mam fajnego namiotu. I mam groźnych kolegów. Módl się, żeby Twój namiot nie był fajny.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Z moim oszalamiajacym urokiem osobistym dam sobie rade z Twoimi kolegami, hahaha i co teraz zrobisz dude.
QUOTE A jedziesz na sam festiwal? Zobaczy sie. -------------------- |
Katon |
![]()
|
Będę musiał nasłać koleżanki-dresiary. Na nie nie działają uroki.
Kurcze. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 02.04.2006 22:39 |
MisieK |
![]()
|
ja na was naślę kosakowsko-politechniczną mafię.
Ten post był edytowany przez MisieK: 02.04.2006 22:49 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
fuck tylko ja jeden sam i niepozorny *whooops*
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
załatwiać dżubangoooo?
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale teraz tak poważnie to w sumie może mogłabym wam użyczyć mieszkania babci. luksusowe nie jest z tego zwykłego powodu, że jest babciowe, a moja babcia ma dywany a nie podłoge! i jak będziecie spać parami to jest 6 miejsc do spania plus podłoga.
-------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
Nie wzgaradzamy, broń Boże. No w każdym razie ja nie. Myślę, że reszta też.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Dla mnie morze to jednak atrakcja, się przyznam. Ooooo!!!! Polskie morze widziałem tylko raz i to było dawno, dawno temu... I humbaka w Zatoce Gdańskiej bym chętnie zobaczył ;] QUOTE Ja nie mam fajnego namiotu. I mam groźnych kolegów. Módl się, żeby Twój namiot nie był fajny. Katon Łupieżca? Are you threatening me? A słyszeliście,że kto zamawia bilety przez ibnternet ten dostaje fajową-openerową koszulkę? ;] Nie wiem tylko czym im się już zapas nie wyczerpał. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
dla pierwszych 2000 więc pewno się wyczerpały.
panie ze szczecina, będziesz pan bo ja bym sławetnego szczecińskiego kelerisa spróbował;] Ten post był edytowany przez MisieK: 03.04.2006 23:43 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Ja już zamówiłem bilet jakiś tydzień temu i jak nie dostanę koszulki to zadyma.
Ahmed, przecież to Katon przeforsował zniszczenie Kartaginy i zrównanie jej z ziemią i posypanie tej ziemi solą. Mając takich idoli kradzież namiotu to fraszka. |
Eva |
![]()
|
Przynajmniej 3 grupy ciagna mnie na Open'er, czwarta jestescie wy. Problem polega na tym, ze niezmiernie zal mi tych 199zł XD
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 02:26 |