Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No tak, ale bez przesady.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj mają podać kolejny zespół?
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Kiedy kiedy kiedy?
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wlączamy program alternatywny na trojeczce i sluchamy.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Sonic Youth!
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
SONIC YOUTH!!!
wow wow wow robi się coraz ciekawiej. jestem bardzo szczęsliwy. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jezu jak sie ciesze! :DDDDD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ej, staaaareeee.
-------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a juz mialam nadzieje na Małpki...
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a ja na Bloc Party, ale i tak się cieszę ;>
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
kurde, tez sie podjarałam, ze to jednak AM będą...
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie macie co narzekać ;]
tylko skoro z USA przyjadą SY to juz mam nikle szanse na BRMC:P ale cotam. trzeba sie cieszyć ![]() piękny dzień. skonczylem sesje praktycznie, Sonic na openie... jej ^^ Ten post był edytowany przez MisieK: 19.02.2007 21:02 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
ale ale! obiecali, ze bedzie młoda indie gwiazda!
![]() -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A youth to niby co znaczy? stary? xD
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
noooo, zważywszy fakt, ze powstali na poczatku lat 80tych, to tak i to bardzo ;]
i moga sobie być młodzieżowi nawet za 100lat. ale po przetrawieniu pierwszego rozczarowania stwierdzam, ze moglo byc gorzej ![]() Ten post był edytowany przez Lilith: 19.02.2007 21:34 -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
zobaczysz Lilith
jeszcze Malpki beda ino nie ich kolej teraz;p |
Potti |
![]()
|
nie będzie ich, będzie Bloc Party
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 19.02.2007 22:33) nie będzie ich, będzie Bloc Party Prost. Za duzo za nimi przemiawia zeby dali sie wygrysc jakims tam małpom ![]() ![]() sam jesteś jakaś tam małpa, z całym szacunkiem =P Ten post był edytowany przez Neonai: 20.02.2007 00:01 |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Same klassikery. The Roots - legenda hip-hopu, Beastie Boys, Bjork i teraz pionierzy muzyki alternatywnej - Sonic Youth. Osobiście wolałbym reaktywowane Pixies, ale nie ma na co narzekać. Jestem niezmiernie podjarany SY. Jejku, to będzie naprawdę niesamowite doznanie zobaczyć ich na żywo. Let's rock! Btw, silna reprezentacja z Nowego Jorku do nas zawita (więc może być tak jeszcze TV On The Radio albo The Rapture?). I tak już mamy cudowny HoF, a przecież jeszcze tyle gwiazd do ogłoszenia.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No. Po pierwszej Bistibojsowej podjarce przyszedł czas na drugą porządną. Rewelacja. Nie ma się co rozwodzić nad tym, dlaczego przy całej sympatii mej do Małp koncert SY jest o wiele więcej wart. Teraz jeszcze tylko BRMC albo Rapture, albo może Strokes i pełnia szczęścia mnie czeka. A gdyby jeszcze na dokładkę jakiś indiepop z Kanady przybył to już wogóle...
O rany. Właśnie zmroziła mnie myśl, że mogą nam zafundować zdradzieckich Razorlight. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 19.02.2007 23:41) O rany. Właśnie zmroziła mnie myśl, że mogą nam zafundować zdradzieckich Razorlight. I bylo by calkiem w porzadku. Tak samo bym sie z nich cieszyl jak z Arctic Monkeys. A bardziej niż z The Kooks. Ogladalem ostanio dvd Razorlighta i na żywo dają rade, wiec nie mam nic przeciwko. |
Katon |
![]()
|
Ja mam w stosunku do nich tak strasznie mieszane uczucia, że nie radzę sobie z nimi. Kapitalny debiut i zupełnie miałka druga płyta. Z każdym przesłuchaniem gorsza, a nie lepsza. Mdła zwyczajnie. I wcale nie w tym problem, że popowa, tylko, że słabo popowa. No nie po prostu nie.
Ale nie no, nie mogę się z Sonic Youth otrząsnąć. Nie spodziewałem się. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ahmed: Aleś Ty się uparł na to Tv On The Radio
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
The Roots - Don't Feel Right niby. z Game Theory, ostatniej płyty. koncowka wymiata, bo tam jest prawdziwe płytowe 'dont feel right'.
Jeszcze 'Here I Come' w wersji koncertowej u Lettermana. Jajebe. Ten post był edytowany przez vold: 20.02.2007 22:01 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 20.02.2007 21:38) anoś. od czasów Hendrixa nie było murzynów, którzy by tak wymiatali na gitarach. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 05:47 |