Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a co to cale Bloc Party jest? ile takie BP może? ile takie BP zje? i z czym to sie je? ;)
no i najważniejsze: czy w tekstach chociaz raz uzyty jest zwrot 'hail santa!'? -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MisieK @ 27.02.2007 20:14) juz mowilem. jestem ble, stupid or sth i dodtakowo straszne bezguście muzyczne ze mnie. ide sobie małdaryny posluchać. pojechać i tak pojadę bo muse i sonic youth. a na bloc party sobie z nełonajcem odpoczniemy pewnie;P no, to bede ble stupid or sth razem z toba. chyba ze...nagle polubie BP XDDDD |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
chciałam wcześniej wejść, ale nie mogłam przy znajomych
![]() YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH! szczerze mówiąc w ogóle nie mam kobiecej intuicji chyba, tydzień temu byłam prawie pewna, a dziś cały czas mi się wydawało, że to jednak nie będzie BP. ale co tam. see you there! edit: chyba się popłakałam ze szczęścia ;p Ten post był edytowany przez Potti: 27.02.2007 20:54 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wielkie dzięki Vold.
No cóż. Ja z BP cieszę się bardzo, co może być zaskoczeniem. Ale przez te wzystkie spory i dyskusje mam więź z tym zespołem. No i ich perkusista jest kosmiczny absolutnie. Genialny. Będzie fajnie. Oj Miśku, Miśku, dziwnymi torami guste chodzą Twe, oj dziwnymi. Jeszcze rozumiem, że można nie lubić BP, bo sam nie jestem entuzjastą szalonym, ale żeby lubić Muse? Hehe. Teraz mi dawać tylko jeszcze Clap Your Hands Say Yeah, albo Arcade Fire! |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Arcade Fire!!!
i juz będę happy, bo jak dotąd nie zostałam zaspokojona. -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja już w sumie zostałem. Trzy razy. Na trzy rzeczy pojechałbym na osobny koncert. Trzy z sześciu to niezły wynik.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
W każdym kraju bilety na TAKI festiwal wyprzedałyby się w ciągu kilku dni. Radzę więc wszystkim się pospieszyć, bo coraz więcej obcokrajowców przyjeżdża na HoF. Tegoroczny line-up jest cholernie mocny, a dopiero 6 gwiazd ogłosili. Nie podali jeszcze takiego artysty, którego mógłbym sobie odpuścić. zajebongo.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czekam na reaktywowane Rage Against The Machine [yeaaaah riiiight
![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
Nie no, u mnie jest tak:
BB - absolutnie muszę SY - absolutnie muszę BP - absolutnie muszę Roots - muszę Bjork - muszę Muse - ani muszę, ani chcę, ale jeden do pięciu mnie nie zrazi W tym tygodniu kupuję bilet. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
No RATMy to nie będą niestety, na Shadowa bym liczył nawet, może jakieś Rapture... No i jakiś hip hop jeszcze jeden będzie chybasz.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
BB - nie muszę, alem ciekawa
SY - nie muszę, alem to samo co wyżej BP - nie muszę i średnio chcę, ale co tam Roots - nie muszę, ale uznaję, ze niezła muza Bjork - chce, acz nie muszę Muse - łeeeee wychodzi na to, ze nie musze i w zasadzie pewnie pojade tylko do Chorzowa, jak dobrze pojdzie i zdam co trzeba o czasie. -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
E idź. Pojedziesz, pojedziesz =) Byleś zdała. Ja do Chorzowa nie muszę. No ale mam już bilet =P
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 27.02.2007 20:47) QUOTE(MisieK @ 27.02.2007 20:14) juz mowilem. jestem ble, stupid or sth i dodtakowo straszne bezguście muzyczne ze mnie. ide sobie małdaryny posluchać. pojechać i tak pojadę bo muse i sonic youth. a na bloc party sobie z nełonajcem odpoczniemy pewnie;P no, to bede ble stupid or sth razem z toba. chyba ze...nagle polubie BP XDDDD tylko spróbuj XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Ale nie no, bez kitu, 'Banquet' chyba lubicie? Każdy normalny człowiek to lubi no =D
|
Lilith |
![]()
|
lubimy
ale to jest jeden kawałek -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zeby nie bylo ze jestem goloslowna.
wlasnie sciagnelam druga plyte i przesluch..e ja po raz PIERWSZY. no. potem cos o tym napisze. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten 'Helicopter' z pierwszej płyty też jest <prowokacja> NAWET ZNOŚNY </prowokacja>.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja właśnie pierwszy raz odkąd kupiłam "A Weekend In The City" słucham "Silent Alarm". i fajnie jest, nie tylko przy "Banquet" i "Helicopter"
![]() edit: hohoho, patrzcie kto sąsiadów odwiedzi. chociaż ja tak czy inaczej wciąż gdzieś nad ziemią jestem =) Ten post był edytowany przez Potti: 28.02.2007 18:27 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
Zasada - fajne tam gdzie szybkie =)
Oczywiście nie do końca, bo i wolniejsze rzeczy niektóre dobre. Ale niestety nie wszystkie. |
Katon |
![]()
|
Modest Mouse!!!!!!! O żesz... Ej. Nie. Zero nadzieji. I tak jest fajnie. To niemożliwe. Nie ma się co nastawiać. Kurde. No. Aaaaa.
Będzie Modest Mouse?!? |
Lilith |
![]()
|
nie no proooosze
niech juz będzie cos mojego. -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Ale Twoich jest mało. Z tych w trasie to tylko Arcade Fire mam wrażenie =)
A. No i jeszcze BRMC. Jedni i drudzy są i 'moi' tak btw, ale o ile w AF wiara jeszcze pozostaje, o tyle na BRMC nie widzę żadnych perspektyw. Ten post był edytowany przez Katon: 28.02.2007 18:58 |
Lilith |
![]()
|
cicho sza!
trzeba mieć nadzieję! -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 09:32 |