Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A moze Muchy Kombajn i Stagnacja/Cocotampoons/Choojwicotamjeszcze ?
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie ma już Cocotampons. Jeśli basista się zgodzi (jeszcze z nim nie omawialiśmy) to będziemy Luke, I'm Your Father. I właśnie, że tak.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
I pierwszy singiel niech ma tytul "Ja sem Twoj tatulek STRIKES BACK"
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nelly Furtado. Och, och jakbym chciał. Ostatnio na imprezie zapuszczono "Powerless" z poprzedniej płyty i porwała mnie ta piosenka tak, że aż się zdziwiłem.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie znam!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
LCD Soundsystem zagra na Open'er !!
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zaczynam lubić Bloc Party.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
vold |
![]()
|
Stawiam na Audio Bullys.
|
vold |
![]()
|
Co to to LCD Soundsystem?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zjutubuj sobie
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zajebiaście.
Pan Murphy to geniusz, a nowy album miodzio. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
chce rock z prawdziwego zdarzenia a nie takie piżdżenie.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!
Sound Of Silver to jedna z moich płyt roku na razie, ostatnio testowałam pomysł Nike i biegałam przy 45:33, a prywatną imprezę zaraz sobie rozkręcę jeśli chodzi o lecący właśnie Daft Punk Is Playing At My House ![]() idę chyba zaraz na spacer ochłonąć =)) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 19.03.2007 20:59) Ha! A ja jestem niezmiernie szczęśliwy. Elektronika z najwyższej półki. Kurczka, i proszę najpierw coś dokładnie przesłuchać, a nie wypowiadać się na podstawie jednego utworu. Podzielam zdanie Potti, jeden z najlepszych albumów tegorocznych. srata tata ;p lubie elektronike no ale... Ten post był edytowany przez Neonai: 19.03.2007 21:24 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
AAAA!
dzieci, dlugo mnie tu nie bylo, ale jak tylko doszly mnie sluchy o lcd to musialammusialammm napisac, ze to wlasnie dla mnie przyjada! dla mnie! dla mnieee! (czytalam, ze ktos ma jakies 'ale' do air, oj chyba tego kogos skopie na openerze!) |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pfff... electro crap [; Jak Open'er chce byc najwiekszym letnim festiwalem w tej czesci kontynentu, to niech patrzy na TO
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Zajebiście. Jednym słowem. Weźcie se krytycy posłuchajcie LCD zanim zaczniecie pisać o 'rocku z prawdziwego zdarzenia'.
Uwaga. Katon jest zły. Nie ponoszę odpowiedzialności za opie..... kogoś i z góry przepraszam. Nie mam jeszcze drugiej płyty nowej i tak, to jest sugestia. No. Skład jest mocny, coraz mocniejszy. Ta elektronika też zapowiada się naprawdę fajnie. No i w środę znowu coś nowego. |
Neonai |
![]()
|
Krytycy właśnie ściągają LCD sound system aby nie być gołosłownym =P a napisali jak napisali bo kolejnych artystów openerowych przyjmują raczej z obojętnością niż ekscytacją, stąd to wszystko.
wiem ze juz ci napisalam ale musialam przy wszystkich;p jutro zalącze linka do SoS. |
Potti |
![]()
|
wrzuciłabym, ale Rysiek i tak będzie pierwszy, zawsze mnie to spotyka jak tu jest XD
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
Spróbuj. Może się uda =>
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 19.03.2007 22:30) wrzuciłabym, ale Rysiek i tak będzie pierwszy, zawsze mnie to spotyka jak tu jest XD wrzucaj do woli, dzisiaj odpuscze i bedzie Twoj dzien ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 13:04 |