Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
co za zaszczyt
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE GROOVE ARMADA wystąpią na Heineken Open'er Festival 2007! Ten post był edytowany przez TimmY: 21.03.2007 21:00 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
to było wiadome jak to że wiosna wpadnie w końcu.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zero emocji. Poza irytacją, że zapomniałem, że mają być i zając jedno miejsce. Nudzi mnie tego typu elektronika. Nigdy ich jakoś nie polubiłem. No i Ziółkowski powiedział, że no more big scena stars. I no more rock stars. Jest niedosyt, że nie ma popstara. No i że nie ma Arcade Fire. Rockowe szczęście zaćmiewa mi całe jedno miejsce zajęte przez kicz i brak czegoś indiepopowego zza oceanu. Dobrze, że LCD, bo byłbym zły.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
ee?
nie będzie już nikogo na dużej scenie? ahahahah śmiech. k...., gdyby nie to The Roots to bym nie kupował biletu. Cioty z AlterArt ![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja wogóle mam jeden wielki niedosyt. Chce Muchy z polskich, to wtedy bede hepi.
|
vold |
![]()
|
Muchy są kiepskie i dają kiepskie koncerty.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Muchy nie są kiepskie, a jakie dają koncerty to nie wiem bo nie miałam okazji być. Wara od Muszek bo będę gryzła =D
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Przehajpowane. Ale dobre.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja zdecydowalam - biletu nie kupuje, ale przyjade. Dla was xP
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
8 artystów na dużej scenie w 3 dni? no bez jaj ;d
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Też mnie to zdziwiło. Nie no, będzie jeszcze trochę polskich na dużej. Ale rozczarowała mnie jednak pewna zachowawczość Ziółkowskiego. Nie zaryzykował ani raz. Żadnego strzału w coś naprawdę nowego i obciążonego ryzykiem, że spali się przy drugiej płycie. Same tuzy. I tak oto, gdyby nie LCD Soundsystem gigantyczna rzesza miłośników dance punka/new rave'u zostałaby niemal na lodzie. Bo Bloc Party już tego nie gra, a i nigdy za bardzo nie grało. Czy naprawdę nie można było zamiast tej przedwiecznej Armady zaprosić Klaxons? A niechby i się okazali sezonowym zespołem, ale biba byłaby pamiętana w Polsce przez 100 lat. Na 8 gwiazd jedna naprawdę mogłaby być nowa. Nowa nowiusieńka.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
d4d byliby najlepszymi reprezentantami polskiej sceny
szalone zwierzaki w polaczeniu z masskotkami to w ogole zawal serca -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
przepraszam, że obyło się bez pozdrowień na antenie ;p
yupi! wygrałem ;p -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
niezły stres co nie?
gratulejszyn! ![]() Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 22.03.2007 21:43 |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child @ 19.03.2007 23:08) Pfff... electro crap [; Jak Open'er chce byc najwiekszym letnim festiwalem w tej czesci kontynentu, to niech patrzy na TO ile z zespołów zadeklarowanych na creamfields'ach znasz? tak szczerze;) -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak szczerze to chodzilo o Prodigy ;)
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hyhyhy
a mnie nie będzie -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Na openerze? Oo
No ja sie wlasnie dowiedzialam, ze 1szego lipca wracam z Chin xP I tu moje pytanie - zaraz 2giego wszyscy wyjezdzaja czy sobie robicie jeszcze mala afterke? -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
afterka u miśka oczywiście ;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
|
Eva |
![]()
|
W ogole pewnie czesc wakacji przesiedze w Krakowie z racji tego ze moj luby sie chce zaczepic w Motoroli na praktyki. Ale to pozniej.
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O kurde! Ale sie napalilem! Mam nadzieje ze The Roots zawsze maja taki sklad koncertowy. Tuba, saksofon, trąbka, puzon! Jeszcze tylko kontrabasu brakuje
![]() edit: QUOTE Beastie Boys "A Gala Event - Exclusive Instrumental Show" zastanawiam sie czy to nie bedzie lepsze niz ich normalny koncert.. ![]() edit2: juz sie nie zastanawiam. powód: Sabrosa Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 26.03.2007 21:14 |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Już wiadomo kto i kiedy:
QUOTE("opener.pl") 29 czerwiec a juz w poniedzialek pierwsi polscy wykonawcy. Sonic Youth, The Roots, Crazy P, The Strike Boys 30 czerwiec Beastie Boys, Muse, Groove Armada 1 lipca Björk, Bloc Party, LCD Soundsystem, Beastie Boys - Gala Event - Exclusive Instrumental Show |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 19:08 |