Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Sonic Youth na pierwszy ogień? No trudno. Pierwszy dzień is good. Drugi ratują BB. Trzeci wymiata i miażdży =D
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bez sensu, nie wiem czy jade.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
co jest bez sensu?
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wiadomo co. Muse i Groove Armada =D
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie jade.
i nawet specjalnie nie żałuję, nia ma Arcade Fire, nie ma Małp, nawet fajnej popowej gwiazdy nie ma. zero podniety jeżeli o mnie chodzi. -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Przyjedz na afterke, bedziemy razem pić.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
łi łil si, kupiłam bilet na RHCP ;]
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
afterka zaznaczam prawdopodobnie może trwać do piątego mniejwięcej ;] +/- 2 dni ;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 01.04.2007 14:18) No że Rootsi pierwszego, znaczy na sam ich koncert byłbym w stanie wydać 200 jakby był w Polsce, chodzi mniej więcej o to, że wiesz zero podjarki takiej maksymalnej poza tym koncertem. Liczę też może troche na Muse, bo koncerty muszą grać fajne. Poczekam też na sprawdzenie LCD soundsystem, ale nie sądzę żebym miał od razu taką podjarkę. Ale lipny troche ten line-up tegoroczny, zawiodłem się. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
łohoh, a bisti? toz to przecie jest COS co zobaczyc trzeba
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
rozumiem Tymek. Sprawdz w pierwsze kolejnosci Beastie Boys a nie LCD, raczej predzej sie przekonasz..
|
vold |
![]()
|
Ale BB oczywiście znam - tyle że nie jestem fanem, to może jest połowa takiej radości jak z Kańjego czy Streets. No ale trudno, przeżyję chyba, muszę najpierw pracę znaleźć żeby kaskę mieć
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
Nie no, ja mam z BB podjarkę 10 razy większą niż Westa i porównywalną do The Streets. Nie. Większą. A największą mam z instrumental showa.
No ale mam taki leciutki niedosyt. I wiem dokładnie z czego wynika. Z braky chociaż jednej rzeczy, który by była taka moja moja ulubiona. No ale Soniki to też jest coś od czego mam dreszcze. Może nigdy nie wymieniałem ich jednym tchem w grupie moich ulubionych zespołów, ale podejrzewam, że będę. Im głębiej wchodzę w ich muzykę tym bardziej jestem zafascynowany. To będzie jedyny z tych koncertów, o których będzie można opowiadać dzieciom jako o obcowaniu z legendą. Może jeszcze o Beastie. Szkoda, że wsadzono ich z Rootsami w pierwszy dzień. Jakieś to takie irytujące. Że najpierw będę oglądał jeden z najważniejszych zespołów w historii rocka, a dzień później jako supergiwazdy tych emościemniaczy jak się miotają po scenie. Ten post był edytowany przez Katon: 02.04.2007 11:03 |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE Polskie zespoły na Open'er ! wow! Z przyjemnością pragniemy ogłosić pierwszych polskich artystów, którzy wystąpią na tegorocznej edycji Heineken Open'er Festival. Będą to: The Car Is On Fire, Indios Bravos, Smolik, Bassisters Orchestra, Apteka, Łąki Łan, Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, Novika, EastWest Rockers i Pink Freud. W związku z ogromnym zainteresowaniem młodych wykonawców możliwością wystąpienia na Openerze oraz dużą ilością nadesłanych zgłoszeń, podjęliśmy decyzję o stworzeniu dodatkowej sceny, na której będą miały okazję prezentować się nowe talenty. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy White Rabbit's Trip to nowy talent?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
kombajn do zbierania kur po wioskach - ehehe dats a gut szit
-------------------- |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
carsi dali ostatnio (w marcu) tak ch.owy koncert, ze az mnie denerwuje ich obecnosc na tegorocznym openerze
Ten post był edytowany przez kan: 05.04.2007 20:56 |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
no ale potem podobno dali dwa najlepsze koncerty w historii (bydgoszcz i poznan)
|
Katon |
![]()
|
Indios Bravos? Poczucie absurdu mnie ogarnęło. No i Łąki Łan też cenię nisko. Kilku nie znam. No euforia, ale spoko.
|
vold |
![]()
|
Łąki akurat bardzo fajne, tak samo Indiosi [
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a gdzie k.... muchy.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dostalt muchcozolem [;
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
buahahaha
teraz juz w ogole nie zaluje, ze mnie nie bedzie ;] -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
No ja w sumie tez :d
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja żaluje, ze bede ;d
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 19:50 |